Vippi 400€

Mistä pikavippi 400€? Ei hätää, 400 euron pieni laina on helposti haettavissa netin kautta. Pikaluoton voi saada jopa viidessätoista minuutissa.

Jotta voi hakea netistä vippiä 400€, täytyy omistaa pankkitunnukset. Pankkitunnuksia tarvitaan tunnistautumiseen. Tunnistautumisen avulla pikavippiyhtiö saa hakijan henkilöllisyyden selville luotettavalla tavalla. Pankkitunnusten vaihtoehtona voi olla mobiilivarmenne, joka liitetään puhelimeen. Ilman tunnistautumista pikavippiä ei voi hakea, paitsi jos hakee lainaa sellaisen vippifirman kautta, jonka asiakkaaksi on rekisteröitynyt jo aikaisemmin.

Kun mielessä on vippi 400€, kannattaa aluksi pohtia, millaisen laina-ajan toivoo saavansa vipilleen. Laina-ajan valitseminen on helppoa, jos tiedät, että saat vipin takaisinmaksamiseen vaadittavat rahat esimerkiksi kuukauden päästä. Jos on tarve maksaa pikalaina takaisin useammassa erässä, valitse pidempi maksuaika.

Jos haluat maksuaikaan joustavuutta ja valinnanvaraa, valitse lainamuodoksesi tililuotto (tunnetaan myös nimityksillä luottotili, joustoluotto, joustolaina ym.). Tililuotto on siitä hyvä, ettei sinun tarvitse osata ennustaa lainaa ottaessasi, millaisella summalla haluat lyhentää sitä eräpäivänä. Ota silti huomioon, että eräpäivänä lainasta täytyy maksaa vähintään minimilyhennys. Tarkista minimilyhennyksen määrä käyttämäsi lainapalvelun sivuilta. Usein minimilyhennys on tietty prosenttiosuus jäljellä olevasta velasta (esim. 20 prosenttia) tai vähintään jokin summa, kuten 50 tai 100 euroa. Kuten pikavipeissä, myös tililuotoissa eräpäivä on kerran kuukaudessa, joten lainaa on varauduttava maksamaan kuukausittain ainakin jonkin verran.

Tililuoton etuihin kuuluu myös helppo lisälainan nostaminen. Vaikka ensimmäinen nostosi olisi vippi 400€, voit jatkossa nostaa vaivattomasti lisää lainaa. Aiempaa lainaa ei tarvitse maksaa takaisin ennen uuden nostamista. Voit siis nostaa 400 euron lainan päälle lisää lainaa esimerkiksi 200 euroa, jos sellaiselle ilmaantuu tarve.

Mikäli sinulla on akuutti rahapula, mutta tuloja on odotettavissa myöhemmin, pikavippi 400€ voi olla ihan hyvä ratkaisu pulmiisi. Pikavipin ottamista ei tarvitse erityisesti pelätä, eivätkä pikavipin ottamisen riskit ole erityisen suuria, kunhan ottaa lainan vastuullisesti eikä hetken mielijohteesta. Pieniä lainoja on Suomessa ja maailmalla tarvittu ja otettu iät kaiket, joten kyse ei ole myöskään uudesta ilmiöstä. On hyvin tavallista, että ihmisillä on toisinaan tarve saada vähän luottoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>