Bigbank

Jos tarvitset kilpailukykyisellä korolla olevaa lainarahaa, on syytä kääntyä Bigbankin puoleen. Edullisen koron lisäksi lainat saa halutessaan varmasti riittävän pitkällä maksuajalla, sillä sitä on luvassa jopa 10 vuotta!

Bigbank lainaa jopa 30 000 euroa

Vakuudetonta lainaa on mahdollista hakea yksin 2000 – 10 000 euroa. Rinnakkaishakijan kanssa lainattava rahasumma voi olla jopa 30 000 euroa.

Edullisuuden ja pitkän maksuajan lisäksi Bigbank tarjoaa asiakkailleen ensimmäisenä lainapalveluna tyytyväisyystakuun. Tyytyväisyystakuu antaa asiakkaalle mahdollisuuden peruuttaa ottamansa lainan 60 vuorokauden kuluessa sen myöntämisestä.

Mikäli siis haet lainaa, mutta et vajaan kahden kuukauden aikana ole siihen tyytyväinen, voit palauttaa koko lainaamasi summan eikä tästä veloita minkäänlaisia kuluja.
Tyytyväisyystakuu ei maksa asiakkaalle mitään, mutta sen saa automaattisesti käyttöön myönteisen lainapäätöksen myötä.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Lainaa myönnetään asiakkaan maksukyvyn mukaan

Kun asiakas hakee lainaa Bigbankilta, myönnetään se asiakkaan taloudellisen tilanteen ja maksukyvyn mukaan. Tällä tavoin toimimalla pystytään ennaltaehkäisemään se, että asiakas ottaa liian suuren lainan ja joutuu mahdollisesti maksuvaikeuksiin. Tilanne ei tällöin tietenkään ole lainaajan eikä lainanmyöntäjän kannalta hyvä.

Kun lainaa haetaan yksin ja säännölliset kuukausitulot ovat vähintään 1200 euroa nettona, on mahdollista hakea rahaa lainaksi 2000 – 10 000 euroa. Maksuaikaa on tarjolla 6 – 72 kuukautta.
Kun lainaa haetaan rinnakkaishakijan kanssa ja yhteenlasketut tulot ovat vähintään 1600 euroa nettona, on mahdollista hakea rahaa lainaksi 2000 – 20 000 euroa. Maksuaikaa on tarjolla 6 120 kuukautta.

Vakuudetonta lainaa Bigbankilta

Bigbankilta saatuihin lainoihin ei tarvitse vakuuksia eikä takaajia. Kun luottotiedot ovat kunnossa ja asiakkaalla on riittävät tulot, ei lainan myöntämiselle pitäisi olla mitään esteitä.
Vakuudettomien lainojen vuoksi hakuprosessi on lyhyt ja yksinkertainen, eikä siihen tarvita ulkopuolisia henkilöitä mukaan.

Luoton kokonaiskulut pysyvät myös hyvin alhaisina koko laina-ajan, kun lainaan ei tarvitse hankkia kalliita erikseen ostettavaa maksullista takausta.

Vanhojen pienten vippien yhdistäminen yhdeksi edulliseksi lainaksi

Jos sinulla on tällä hetkellä pikavippejä, kulutusluottoja tai muita kalliita lainoja, tarjoaa Bigban mahdollisuuden yhdistää vanhat lainat yhdeksi edulliseksi luotoksi.
Laske nykyiset avoimena olevat lainasummat yhteen ja pyydä summaa vastaava tarjous Bigbankilta. Saat tarjouksen lainasummalle ja jos se on edullisempi kuin nykyiset lainat, kannattaa luotto ottaa Bgbankilta ja maksaa vanhat vipit kokonaan pois.

Näin pääset eroon useista eri kulutusluotoista ja maksat vain yhtä edullista kuukausimaksua Bigbankille.

Yksi laina on hyvin todennäköisesti edullisempi kuin monta pientä. Tämän lisäksi maksuaikaa on tarjolla runsaasti, jolloin maksuaikaan saa tarvittavaa joustoa ja käytettävissä oleva raha riittää hyvin myös normaaliin elämiseen.

Runsaasti maksuaikaa lainasummasta riippumatta

Jos tarvitset lainallesi pitkän maksuajan, on Bigbank loistava vaihtoehto rahoittamaan puuttuvan summa. Normaalit pikalainat on useimmiten maksettava takaisin muutamassa viikossa tai kuukaudessa, Bigbankin kautta maksuaikaa on tarjolla jopa huimat 10 vuotta!

Mikään ei tietenkään estä maksamasta lainaa myös nopeammalla tahdilla kuin mitä laina-asiantuntijan kanssa on sovittu. Nopeamman maksuaikataulun saadaksesi ole yhteydessä Bigbankin asiakaspalveluun asian sopimiseksi.

Kun valitset pitkän maksuajan, pysyvät kuukausimaksut pienenä mikä helpottaa luoton takaisinmaksua huomattavasti.

Rahaa nopeasti käyttöön

Mahdollisimman nopean käsittelyn saadaksesi täytä lainanhakulomake huolellisesti. Varaa mukaan valmiiksi tiliote tai palkkakuitti viimeisen kolmen kuuden ajalta josta tulee näkyä kuukausittaiset nettotulot.

Liitteet kannattaa laittaa hakemuksen yhteydessä, sillä ne vaaditaan joka tapauksessa lainaa saadaksesi. Jälkikäteen toimitettuna lainanhakuprosessi viivästyy.

Lainan perustiedot:

 • Nopeasti rahaa käyttöön
 • Takaisinmaksuaika 6 – 120 kuukautta
 • Lainaa 2000 – 30 000 euroa
 • Ilmainen lainahakemus
 • Voit yhdistää vanhat ja kalliit lainat
 • Varmasti edullinen korko
 • Ei takaajia
 • 60 päivän tyytyväisyystakuu

Bigbankilta voi hakea luottoa kun:

 • Ikää on vähintään 22 vuotta
 • Maksuhäiriöitä ei ole
 • Vakituinen asuinpaikka Suomessa
 • Säännöllisiä tuloja kuukausittain
 • Nettotulot vähintään 1200€/kk
 • Pankkitili kotimaisessa pankissa

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa käyttöösi 1000, 2000 tai 3000 euron lainan. Lainan käsittely on automaattista, joten luottopäätös tulee käytännössä välittömästi kun hakemuksen lähetät. Hae nyt sopiva […]
 • BondoraBondora Bondora on virolainen vertaislainayhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa kesällä 2013. Sen kautta voi hakea 500 - 10 000 euron lainaa.
 • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi lainapalvelusta saat nopeasti ja helposti 2000-3000 suuruiset lainat. Ilmainen lainahakemus ja lainapäätös lähes välittömästi.
 • credigo 1Credigo Credigo tarjoaa luotettavaa ja edullista lainaa asiakkailleen. Lainoissa ei ole piilokuja eikä mitään kuukausi-, tai vuosimaksuja. Lainaa lyhennetään kuukausittain koko laina-ajan samalla […]
 • FixuraFixura Fixura.fi on vuonna 2009 perustettu Fixura Ab Oy:n omistama vertaislainapalvelu. Palvelun idea on, että asiakkaat itse luovat lainamarkkinat keskenään.
 • nordcredit 2Nordcredit Joustolutolta saat rahaa lainaksi 100 - 3000 euroa. Helpota arkea lainamalla rahaa huippuedullislla kuluilla, takaisnmaksuaika on valittavissa varasti tarpeeksi joustavaksi ja omaan […]
 • RahoituslaitosRahoituslaitos Rahoituslaitos hakee sinulle parhaan lainatarjouksen haluamallesi lainasummalle. Voit hakea Rahoituslaitoksen avulla lainaa 100 eurosta jopa 15 000 euron luottoihin saakka.
 • NopsalainaNopsalaina Nopsalaina on kulutusluottojen muodossa henkilöasiakkaita rahoittava lainapalvelu. Sitä pyörittää Virolaisen BigBank AS:n Suomen sivuliike. Se tarjoaa erittäin edullista kulutusluottoa […]
 • Aasa.fiAasa.fi Aasan lainatarjonnasta löydät 2000-5000 euron suuruiset kulutusluotot, joita voit kaikkia hakea ilman vakuuksia tai takaajia, 6-24 kuukauden maksuajalla.
 • Ostosrahalta voi hakea nyt myös lainankorotustaOstosrahalta voi hakea nyt myös lainankorotusta OPR-Vakuus Oy:n suositusta kulutusluottoja tarjoavasta Ostosraha lainapalvelusta on nyt mahdollisuus hakea lainankorotusta. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka olisit alunperin ottanut […]