Ekstraluotto

Ekstraluotto on lainapalvelu, joka on toiminut vuodesta 2006. Se on suomalaisten, maksuhäiriöttömien ja yli 21 vuotiaiden käytössä, ja myöntää luottolimiittiä, joka on maksimissaan 2100€. Siitä tulee käyttää vähintään 10 euroa.

2100 euron luottolimiitti

Luottolimiitti tarkoittaa sitä, että saat käyttöösi 2100 euron luottorajan. Tämä tarkoittaa vastaavaa luottorajaa kuin luottokortissa. Sinulla on siis mahdollisuus nostaa kaikki 2100 euroa tai oman tarpeesi mukaan tästä pienenpi summa. Takaisin maksetaan tietenkin vain nostetun summan mukaan. Loput luottorajasta voi jättää odottamaan hetkeä, jolloin rahantarve taas iskee.

Kuukausilyhennys vain 10% lainasummasta

Lainaa maksetaan takaisin kuukaudessa joko 10%, vähintään 50€ tai tätä pienempi laina kerralla. Lisäksi nostoprovisio on joka kerta 19%. Kiinteitä kuukausi- tai vuosikorkoja tai muita maksuja ei ole. Korkoa maksetaan vain, jos kuukausilyhennykset pääsevät erääntymään. Lainan voi maksaa takaisin kerralla tai sitten erissä. Lainan korko on 0% ensimmäiseen eräpäivään saakka. Saat siis korotonta maksuaikaa keskimäärin 45 päivää! Minimi laina-aika on siis 30 päivää ja maksimi taas 101 kuukautta. Saat siis tarvittaessa reilusti maksuaikaa nostamallesi lainalle.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Luottopäätös parissa minuutissa

Lainaa voit hakea milloin haluat, vaikka keskellä yötä. Lainahakemuksia käsitellään Ekstraluoton palvelun aukioloaikona, joten lainapäätöksen saat tällöin.

Lainahakemuksen vastauksen saa pääasiassa parin minuutin sisällä, mutta joskus voidaan vaatia esimerkiksi palkkatodistusta. Myös rahojen siirto tapahtuu reaaliajassa palvelun aukioloaikoina. Lähes jokaisen Suomalaisen pankin kohdalla ovat rahat käytössäsi parin minuutin sisään. Pankkitilin tulee olla suomalainen.

Lainahakemus kannattaa täyttää tarkkuudella, koska väärin täytetty hakemus tai esim. virheelliset osoitetiedot eväävät lainan myöntämisen.

Nostoja tehdään tekstiviestillä, kun tili on kerran netissä avattu.

Palvelu on auki viikon jokaisena päivänä: maanantaista perjantaihin klo 8.30-22 ja viikonloppuisin klo 11-19. Tällöin palvelee tarvittaessa myös asiakaspalvelu.

Ekstraluotto pähkinänkuoressa

 • 2100 euron luottotili
 • Lyhennys vain 10% nostetusta luotosta kuukaudessa
 • Maksuton lainahakemus
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Nosta rahaa tekstarilla

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • SaldoSaldo Ota käyttöösi edullinen ja luotettava Saldo.com joustava luottolimiitti. Limiitti myönnetään 2000 - 5000 euron luottorajalla. Rahaa voi nostaa oman tarpeen mukaan pienissä osisssa tai […]
 • FerratumFerratum Ferratum-lainapalvelusta saat joustavaa luottoa. Ferratum tarjoaa 2000 euron luottorajan, joka sopii moniin käyttötarkoituksiin.
 • creditstar 1Creditstar Creditstarilla on tarjottavana jopa 2000 euron tililuotto. Hae luottoa jo tänään ja nosta tilille silloin kun tarvitset!
 • 2Limiitti.fi Limiitti.fi tarjoaa käyttöösi tililuottoa. Ensimmäinen, maksimissaan 500 euron laina on Limiitti.fi:llä ilmainen, joten palvelun kokeilu on houkuttelevaa.
 • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Suomen Tililuotto antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan. Nosta lainaa 20 - 2000 euroa silloin kun haluat, vaikka keskellä yötä.
 • RahapalveluRahapalvelu Rahapalvelun tarjoama luottotuote on 100 – 4 000 euron suuruinen laina, joka maksetaan takaisin kerralla tai halutessa osissa 1 kuukauden – 3 vuoden aikana. Takaisin maksettavaa muodostuu […]
 • suomilimiitti1 3Suomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa tililuoton, josta lainaa voi nostaa 100 - 2000 euroa. Luotto maksetaan takaisin seuraavan kuukauden lopussa tai osamaksuerissä. Suomilimiitin voivat saada kaikki […]
 • LuottopalveluLuottopalvelu Jos olet pitänyt Credit24:stä lainantarjoajana, tulet suorastaan rakastamaan uutta Luottopalvelua! Luottopalvelu on uusinta uutta kulutusluottomarkkinoilla ja Luottopalvelun tarjoama 100 – […]
 • eurolimiitti 4Eurolimiitti Eurolimiitiltä saat käyttöösi 3000 euron luottotilin josta nostat rahaa pienissä erissä tai vaikka koko luottosumman yhdellä kertaa. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain markkinoiden […]
 • Lainaa24Lainaa24 Hae valmiiksi kilpailutettu laina Lainaa24 luottopalvelun kautta. Vain yhden hakemuksen täyttämällä saat useita erilaisia lainatarjouksia. Lainaa24 etsii juuri sinulle sopivan lainan […]