Rahoituslaitos

Rahoituslaitos on lainojen vertailupalvelu, jonka avulla saat helposti parhaan lainatarjouksen haluamallesi lainasummalle. Voit hakea Rahoituslaitoksen avulla lainaa 100 eurosta jopa 20 000 euron luottoihin saakka. Rahoituslaitoksen kautta voi siis löytyä sopiva laina, olipa mielessäsi pikavippi tai vähän massiivisempi laina.

Rahoituslaitos etsii sinulle parhaan rahoitusratkaisun

Rahoituslaitos toimii ainoastaan lainojen välittäjänä, eli se ei itse myönnä lainaa tai tee luottopäätöksiä. Kun hakija lähettää hakemuksen Rahoituslaitoksen kautta, Rahoituslaitos tutkii yhteistyökumppaneidensa valikoimia ja etsii hakijalle halvimman lainan, joka tämän on mahdollista saada. Rahoituslaitos tekee yhteistyötä useiden Suomessa toimivien rahoituslaitosten ja pankkien kanssa ja valitsee niistä riippumattomasti parhaan lainan asiakkaalle.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Jätä työläs lanojen vertailu – täytät vain yhden hakemuksen!

Rahoituslaitoksen kautta hakeminen kannattaa, jos ei ole varma, mistä hakisi lainaa, ja haluaa löytää helposti hyviä lainatarjouksia. Lainatarjouksen saa täyttämällä Rahoituslaitoksen hakemuksen. Hakemusta varten tarvitset talous- ja tulotietojasi eli samoja tietoja kuin kulutusluottojen hakemuksiin yleensäkin. Tarvitset hakemukseen tiedot tulojesi ja menojesi määrästä. Myös maksettavana olevat aikaisemmat luotot, kuten asuntolainat, merkitään hakemukseen.

Rahoituslaitoksen kautta haettaviin lainoihin ei tarvita takaajaa tai vakuuksia. Luottotietojen tulee olla kuitenkin kunnossa. Voit halutessasi antaa hakemuksessa luotonmyöntäjille luvan tarkistaa tietosi Suomen Asiakastieto Oy:n kyselyjärjestelmästä. Järjestelmä sisältää joidenkin luotonantajien käyttäjiensä luvalla luovuttamia lainaustietoja, ja sen tarkoituksena on ehkäistä esimerkiksi ylivelkaantumista. Jos annat luvan tietojen tarkastamiseen, mahdollisuutesi saada lainaa ovat paremmat. Luvan antaminen ei kuitenkaan ole pakollista.

Luoton hakeminen on helppoa

Voit parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi myös hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi olla vaikkapa puolisosi. Jos hakijoita on kaksi, on luottoyhtiön luottoriski pienempi, jolloin lainan saaminen on todennäköisempää ja korot voivat olla matalammat. Myös yhteishakijan tulee luonnollisesti olla yli 18-vuotias ja luottokelpoinen. Mikäli hakemukseen liitetään yhteishakija, tulee myös hänen taloustietonsa ilmoittaa hakemuksessa.

Rahoituslaitos auttaa sinua löytämään edullisimman lainan, mutta sinun ei ole mikään pakko hyväksyä saamaasi lainatarjousta, jos et halua. Sitoudut lainaan vasta, kun allekirjoitat luottosopimuksen jonkin luottoyhtiön kanssa ja vastaanotat lainan tilillesi. Saat harkita lainapäätöstä rauhassa. Onnea lainanhakuun!

Rahoituslaitos pähkinänkuoressa

 • Rahoituslaitos vertailee sinulle parhaiten sopivan lainan
 • Saat monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella
 • Voit hakea jopa 20 000 euron lainan
 • Luoton voi maksaa takaisin erissä jopa 10 vuoden aikana
 • Myös pienenpien vippien haku onnistuu
 • Palvelu ja hakemuksen jättäminen on maksutonta

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • OmalainaOmalaina Omalaina välittää 100 - 15000 euron lainoja rahoitusyhtiöiltä yksityisasiakkaille. Voit hakea pikavippiä tai kulutusluottoa, ja Omalaina etsii sopivan lainan puolestasi. Omalaina lupaa […]
 • OstosrahaOstosraha Ostosraha.fi lainapalvelua ylläpitää suomalainen ja suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy. Yritys tuottaa kuluttajarahoitukseen liittyviä palveluita, ja onkin erittäin ammattitaitoinen […]
 • Aasa.fiAasa.fi Aasan lainatarjonnasta löydät 2000-5000 euron suuruiset kulutusluotot, joita voit kaikkia hakea ilman vakuuksia tai takaajia, 6-24 kuukauden maksuajalla.
 • Fellow FinanceFellow Finance Fellow Financelta saat nopeasti rahaa käyttöösi. Lainarahaa on mahdollista saada 500 – 15 000 euroa ja maksuaikaa oman valinnan mukaan 24 – 84 kuukautta.
 • HalinoHalino Halino on lainapalvelu, josta irtoaa 100-6000 euron kulutusluotto markkinoiden edullisimpaan hintaan, 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla. Edullinen hinta johtuu siitä, että Halinon lainoille […]
 • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa käyttöösi 1000, 2000 tai 3000 euron lainan. Lainan käsittely on automaattista, joten luottopäätös tulee käytännössä välittömästi kun hakemuksen lähetät. Hae nyt sopiva […]
 • credigo 1Credigo Credigo tarjoaa luotettavaa ja edullista lainaa asiakkailleen. Lainoissa ei ole piilokuja eikä mitään kuukausi-, tai vuosimaksuja. Lainaa lyhennetään kuukausittain koko laina-ajan samalla […]
 • ZmartaZmarta Zmarta on tuore lainoja asiakkailleen välittävä palvelu. Kun haet lainaa Zmartan kautta, saat useita hyviä tarjouksia usealta eri luotonmyöntäjältä.
 • nordcredit 2Nordcredit Joustolutolta saat rahaa lainaksi 100 - 3000 euroa. Helpota arkea lainamalla rahaa huippuedullislla kuluilla, takaisnmaksuaika on valittavissa varasti tarpeeksi joustavaksi ja omaan […]
 • LendoLendo Unohda kalliit pikavipit ja luotot, Lendo kilpailuttaa juuri sinulle sopivan lainatarjouksen useiden eri pankkien valikoimista.