Luottoraha

Luottoraha on C Finance Oy:n lainapalvelu, joka aloitti toimintansa toukokuussa 2013. Luottoraha korvaa suositun Viestilaina-pikavippipalvelun.

Viestilaina on nyt Luottoraha

Luottorahan lainaa voi saada henkilö, joka on täysi-ikäinen ja jolla on suomalainen henkilötunnus. Luottotietomerkintöjä ei saa olla. Luottorahan asiakas tarvitsee lisäksi matkapuhelinliittymän ja sähköpostiosoitteen.

Luottorahalta saa suoraan 2000 euron luoton. Lainaa tarvitsee hakea siis vain kerran. Tämän jälkeen voit nostaa tilillesi haluamasi rahamäärän. Sinulla on siis oikeus nostaa vaikka kaikki 2000 euroa, vaikka päätyisitkin alkuvaiheessa vain 500 euron nostooon. Voit myöhemmin tehdä lisää nostoja, ilman hankalaa lainan uudelleen hakemusta. Luottotili toimii samalla tavoin kuin luottokortti. Kätevää, eikö?

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Luottorahalta voit hakea 2000 euron jatkuvaa luottoa

Luottoluokitus tehdään asiakkaan tulojen, maksuhistorian ja muiden seikkojen perusteella. Luoton hinnoitteluun vaikuttaa myös se, onko asiakkaalla ennestään maksamattomia laskuja Luottorahassa. Luottoraha suosittelee, että asiakas maksaa edellisen noston takaisin ennen uuden lainan ottamista.

Luottorahan mukaan 33 000 euroa vuodessa tienaava keskivertosuomalainen, jolla on moitteettomat luottotiedot, saa pääsääntöisesti kolmen tähden luottoluokituksen. Tällaiselle asiakkaalle suositellaan maksimissaan 1000 euron nostoa.

Edullinen ja joustava tapa hakea kulutusluottoa

Uusi asiakas saa Luottorahalta tavanomaisesti kahden tähden luottoluokituksen. Tällöin suositellaan korkeintaan 400 euron nostoa. Jos luoton takaisinmaksu sujuu ongelmitta, asiakkaan luottoluokitusta nostetaan ja hänelle voidaan jatkossa suositella suurempaa lainaa. Luottoluokitus voi siis muuttua asiakkuuden aikana esimerkiksi maksukäyttäytymisen perusteella.

Hae luottoa Luottorahan verkkosivujen kautta. Ensimmäiseksi sinun tulee tunnistautua palveluun Nordean, Osuuspankin, Aktian, Säästöpankin, Paikallisosuuspankin, Danske Bankin, LähiTapiolan, Ålandsbankenin, Handelsbankenin tai S-Pankin verkkopankkitunnuksilla. Saat luottotietojesi perusteella saman tien henkilökohtaisen hinnoittelun nostosummittain. Sen jälkeen täytät luottohakemuksen ja tunnistaudut Instantor-palveluun, joka tekee sinulle henkilökohtaisen luottoluokituksen. Sen jälkeen saat luottopäätöksen heti.

Kun luottohakemuksesi on hyväksytty, voit nostaa heti haluamasi lainamäärän

Hakijan maksukyvyn varmistamiseksi Luottoraha voi pyytää nähtäväksi palkkakuittia. Palkkakuitin kopion voi lähettää sähköisessä muodossa, esimerkiksi kuvana tai pdf-tiedostona.

Nostettu luotto maksetaan takaisin 1 – 6 erässä. Erien määrä riippuu lainasummasta. 100 – 300 euron lainojen maksuaika on yksi kuukausi, kun taas suurimpien 1500 – 2000 euron nostojen maksuaika on kuusi kuukautta.

Luottorahan esimerkkihinnoittelussa 100 euron lainan luottokustannukset ovat 25 euroa, 500 euron lainan luottokustannukset 120 euroa ja 1000 euron lainan kustannukset 240 euroa. Asiakkaan luottoluokitus vaikuttaa kuitenkin lopulliseen hintaan.

Luottorahan asiakaspalvelu on avoinna maanantaista lauantaihin kello 7 – 23 ja sunnuntaisin kello 13 – 17. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse (1,17 € /min).

Luottoraha pähkinänkuoressa

 • 50-2000 euron luottotili
 • Hae kerran, nosta lisää tarvittaessa
 • Maksa takaisin kerralla tai erissä
 • Hakeminen on helppoa ja ilmaista
 • Saat luottopäätöksen nopeasti

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Suomen Tililuotto antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan. Nosta lainaa 20 - 2000 euroa silloin kun haluat, vaikka keskellä yötä.
 • fleksiluotto 1Fleksiluotto Fleksiluotto on joustava ja edullinen vaihtoehto rahoittamaan arjen yllättävät rahanmenot. Ota joustava limiittilaina heti käyttöösi, voit nostaa rahaa pienissä erissä käyttösi mukaan. Jos […]
 • RahapalveluRahapalvelu Rahapalvelun tarjoama luottotuote on 100 – 4 000 euron suuruinen laina, joka maksetaan takaisin kerralla tai halutessa osissa 1 kuukauden – 3 vuoden aikana. Takaisin maksettavaa muodostuu […]
 • credit24 2Credit24 Credit24 on todella suosittu lainapalvelu, josta saat Joustolimiittiä aina 4000 euroon asti. Luottorajasi voi olla 500 - 4000 euroa, ja voit nostaa luottoa tilillesi monessa erässä silloin […]
 • EuroloanEuroloan Euroloan on erittäin luotettava lainapalvelu. Voit hakea 50 - 5000 euron luottolimiittiä ja nostaa limiitin puitteissa tilillesi haluamiasi rahasummia. Voit saada luottoa, jos olet […]
 • Risicum avasi ovensa uudelleenRisicum avasi ovensa uudelleen Entinen pikavippisivusto Risicum on jälleen toiminnassa. Viime joulukuusta alkaen yhtiö on jälleen tarjonnut kulutusluottoja, ja nyt valikoimassa on myös joustoluotto. DFC Nordicin […]
 • ok money 3OK Money OK Money antaa rahaa lainaksi jopa 2100 euroa. Palvelun tarjoama laina on OK Limiitti, joka korvaa perinteiset pikavipit ja pikalainat. Limiitistä on mahdollista nostaa rahaa käyttöön oman […]
 • SaldoSaldo Ota käyttöösi edullinen ja luotettava Saldo.com joustava luottolimiitti. Limiitti myönnetään 2000 - 5000 euron luottorajalla. Rahaa voi nostaa oman tarpeen mukaan pienissä osisssa tai […]
 • Euro24Euro24 Euro24 tarjoaa joustavan luottotilin 2000 euron luottorajalla. Vippiä täysi-ikäisille suomalaisille.
 • creditstar 4Creditstar Creditstarilla on tarjottavana jopa 2000 euron tililuotto. Hae luottoa jo tänään ja nosta tilille silloin kun tarvitset!