Risicum

Lainapalvelu Risicumista luottoja voivat hakea 20 – 75 -vuotiaat henkilöt, joiden talousasiat ovat kunnossa. Lainata voi joko 500 – 1000 euron kertaluoton tai viiden tonnin joustoluoton.

Valitse sinulle sopivin lainaratkaisu

Kertaluoton ottaja voi valita 500, 750 tai 1000 euron lainan. Maksuaika on lainasummasta riippumatta aina sama, 12 kuukautta. Joustoluoton hankkija puolestaan saa jopa 5000 euron suuruisen luottorajan käyttöönsä, ja voi vapaasti nostaa sieltä lainaa niin usein kuin haluaa. Pienin nostettava summa on 50 euroa, ja nostoja voi tehdä niin monessa erässä kuin tarvetta on. Kumpaakin lainamuotoa lyhennetään kerran kuukaudessa, mutta vain joustoluotossa asiakas voi itse vaikuttaa maksun määrään. Joustoluoton käyttäjä lyhentää lainaansa joko minimilyhennyksen verran tai enemmän.

Hakijan tilanteesta ja lainatarpeesta riippuu, kumpi lainamuoto kannattaa ennemmin valita. Mikäli suunnitelmissa on vain yksi kertaluontoinen ostos tai maksu, jonka rahoittamiseen lainaa tarvitaan, voi kertaluotto hyvin riittää. Kertaluoton etuja ovat pitkä maksuaika ja helposti ennakoitavat kustannukset. Jotkut arvostavat myös sitä, että luottosopimus päättyy, kun laina on maksettu.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Joustoluotto on joustava valinta

Joustoluoton etuna on nimensä mukaisesti joustavuus. Koska luotto on toistaiseksi voimassa, ei lainaa välttämättä tarvitse edes nostaa heti, vaan ensimmäisen vipin voi ottaa sitten, kun sille ilmenee tarvetta. Joustoluotto korvaa hyvin vaikkapa pikavipit, sillä pieniä 50 – 200 euron luottoja on helppo nostaa joustavan luottosopimuksen avulla. Toisaalta joustoluotto mahdollistaa myös isojen 2050-5000 euron lainojen nostamisen.

Ennen lainamuodon valintaa kannattaa miettiä ainakin sitä, tarvitseeko lainaa vain kerran vai useampaan otteeseen, ja paljonko maksuaikaa tarvitsee. Kertalainassa maksuaikaa saa todennäköisesti enemmän. Kannattaa myös laskeskella, kummalla lainaustavalla laina tulee edullisemmaksi.

Turvallinen lainantarjoaja

Epäselvissä tilanteissa yhteyttä voi ottaa Risicumin asiakaspalveluun. Se on auki joka päivä: arkisin kello 7 – 22 ja viikonloppuisin kello 9 – 21. Lainapalvelun aukioloaikoina sekä vastataan asiakkaiden kysymyksiin että maksetaan ulos hyväksytyt lainat. Asiakaspalveluun voi joko soittaa (ilman lisämaksua) tai lähettää sähköpostia.

Risicumin taustalla on DFC Nordic Oy. Risicum-yritys perustettiin jo vuonna 2005. Risicum-brändin ohella yritys tarjoaa tililuottoa ja muita lainatuotteita osoitteessa Laina.fi. Risicumin tavoitteena on avoin ja läpinäkyvä lainatoiminta, ja se noudattaa kuluttajaviraston säädöksiä.

Risicum pähkinänkuoressa

 • Valittavana kertalaina tai joustolaina
 • Max. lainasumma 5000 euroa
 • Laina-aika lainatuotteesta riippuen 12-52 kuukautta
 • Kulut määräytyvät nostettavan summan mukaan
 • Turvallinen ja luotettava palvelu
 • Yli 20 vuotiaille tarkoitettu palvelu

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • lainafi 1Laina.fi Suosittu Laina.fi tarjoaa kätevän ja kohtuuhintaisen Käyttölainan. Voit nostaa Käyttölainaa kuukaudessa maksimissaan 5000 euroa, mutta voit nostaa myös pienempiä summia silloin kun […]
 • EuroloanEuroloan Euroloan on erittäin luotettava lainapalvelu. Voit hakea 50 - 5000 euron luottolimiittiä ja nostaa limiitin puitteissa tilillesi haluamiasi rahasummia. Voit saada luottoa, jos olet […]
 • Risicum avasi ovensa uudelleenRisicum avasi ovensa uudelleen Entinen pikavippisivusto Risicum on jälleen toiminnassa. Viime joulukuusta alkaen yhtiö on jälleen tarjonnut kulutusluottoja, ja nyt valikoimassa on myös joustoluotto.DFC Nordicin […]
 • ok money 2OK Money OK Money antaa rahaa lainaksi jopa 2100 euroa. Palvelun tarjoama laina on OK Limiitti, joka korvaa perinteiset pikavipit ja pikalainat. Limiitistä on mahdollista nostaa rahaa käyttöön oman […]
 • LuottorahaLuottoraha Luottoraha tarjoaa 100 - 2000 euron luottoja. Voit nostaa lisälainaa käyttöösi tarpeen mukaan, kunhan luottorajasi ei ylity. Ikäraja 20 vuotta.
 • creditstar 3Creditstar Creditstarilla on tarjottavana jopa 2000 euron tililuotto. Hae luottoa jo tänään ja nosta tilille silloin kun tarvitset!
 • credit24 4Credit24 Credit24 on todella suosittu lainapalvelu, josta saat Joustolimiittiä aina 4000 euroon asti. Luottorajasi voi olla 500 - 4000 euroa, ja voit nostaa luottoa tilillesi monessa erässä silloin […]
 • rahalaitos 5Rahalaitos Rahalaitos on suosittu lainaojen kilpailutuspalvelu. Jos etsit edullista lainaa 500 - 40 000 euron haarukasta, on Rahalaitos hyvä valinta. Myös nykyisten lainojen yhdistäminen yhdeksi […]
 • lainasto 6Lainasto Lainasto.fi tarjoaa asiakkailleen edullista pikalainaa. Lainaston tarjoamat vipit ovat joko normaali pikavippi eli kertalaina, kulutusluotto tai jatkuvasti asiakkaan käytössä oleva limiittiluotto.
 • Euro24Euro24 Euro24 tarjoaa joustavan luottotilin 2000 euron luottorajalla. Vippiä täysi-ikäisille suomalaisille.