Vippi 100€

Jos tarvitset jonkin verran rahaa lainaksi, on 100 euron pikavippi varmasti paikallaan. Tämä summa on jo sen verran suuri, että se riittää kattamaan esimerkiksi viikonlopun ruokakulut ja muut menot.

100 euron pikavippi on saatavilla useista eri pikavippifirmoista. Vipin voi nostaa joko kertalainan muodossa tai käyttöön voi hakea erilaisia joustoluotto tai joustolimiittisopimuksia, jolloin rahaa voi nostaa oman tarpeen mukaan myönnetyn luottorajan puitteissa.

Muutamat firmat myöntävät 100 euron pikavippejä, mutta useimmiten jos kysesisen summan rahaa lainaksi tarvitsee, on hankittavaa joustoluotto. Myönnettävä joustoluotto on lähes poikkeuksetta aina 2000 euron suuruinen, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. 2000 euron joustolimiitti ei kuitenkaan tarkoita sitä, että se on käytettävä kokonaan. Jos tarvitset 100 euron pikavipin, voit nostaa luottorajastasi 100 euroa. Koko luottorajaa ei siis missään tapauksessa ole pakko käyttää ellet sitä tarvitse.

Jos luottorajana on 2000 euroa ja siitä nostaa käyttöönsä 100 euron verran, on luottorajasta käytössä edelleen 1900 euroa. Tätä jäljellä olevaa summaa ei ole pakko käyttää. Kuluja maksat ainoastaan siitä osasta rahaa jonka nostat käyttöösi.

Kun maksat takaisin ottamasi pikavipin korkoineen ja kuluineen joka vipistä tulee, palautuu koko 2000 euron luottosumma jälleen nostettavaksi. Luottotilit toimivatkin tavallisen luottokortin tapaan. Rahaa on käytössä aina silloin kun sitä tarvitsee ja takaisinmaksun voi suorittaa esimerkiksi palkkapäivänä tai muulloin kun rahaa on saatavilla.
100 euron pikavippi on mahdollista saada myös täysin ilman korkokuluja. Kuinka tämä on sitten mahdollista? Vastaus on hyvin yksinkertainen ja ilmaisen pikavipin voi tällä hetkellä hyödyntää muutamissa eri firmoissa.

Kuluttoman pikavipin voi hakea sellaiset henkilöt, jotka eivät vielä pikavippiä ole kyseisestä lainafirmasta hakeneet. Muutamassa firmassa kuluton ensilaina on jopa 1000 euron suuruinen. Tämä etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mikäli se vain on suinkin mahdollista. Saman hyödyn voi käyttää jokaisen firman kohdalla jotka ilmaisen ensilainan myöntävät. Kannattaa kuitenkin huomioida, että läheskään kaikki pikavippifirmat eivät kulutonta ensilainaa tarjoa.

100 euron pikavippi on joka tapauksessa jo sen verran suuri, että lainavertailua kannattaa käyttää jos ilmaisen ensilainan mahdollistamaa tarjousta ei voi hyödyntää esimerkiksi sen vuoksi, että on jo kyseisen firman asiakkaana.

100 euron vippi on mahdollista maksaa joko kerralla takaisin tai sen voi jaotella pienempiin kuukausittain maksettaviin eriin. Takaisinmaksu riippuu täysin siitä, mistä firmasta vipin on hakenut. Joillakin voi olla esimerkiksi jokin tietty prosenttimäärä kuinka paljon on lyhennettävä avoimena olevasta pääomasta. Toisessa firmassa summa voi olla euromääräinen, esimerkiksi minimissään 25 euroa riippumatta avoimena olevan lainasumman määrästä.

Hae nyt 100 euron edullinen ja joustava pikavippi. Jos haet joustoluottona, voit määritellä itse kuinka paljon rahaa käyttöösi nostat ja missä vaiheessa. Tarvitsetko nyt heti käyttöösi vain 100 euroa ja ensi viikolla esimerkiksi 500 euroa? Kokeile!