LHV

AS LHV Pank on vuonna 1999 Virossa perustettu pankki. Se tarjoaa asiakkailleen kattavat pankkipalvelut, varainhoitopalvelut, arvopaperinvälityspalvelut, sekä sijoituspalvelut. LHV Pankki on saanut Virossa talletuspankin toimiluvan vuonna 2009.

LHV tarjoaa edullisia kulutusluottoja pitkillä maksuajoilla

Vuodesta 2011 alkaen LHV Pankki on aloitellut toimintaansa myös Suomessa, tarjoamalla henkilöasiakkaille edullisia kulutusluottoja pitkillä maksuajoilla. LHV Pankki toimii tällä hetkellä Suomen lisäksi Virossa, Latviassa, ja Liettuassa.

LHV.fi ei ole siis varsinainen pikalainapalvelu, mutta tarjoaa niille oivan kilpailukumppanin. Se nimittäin myöntää 1000 – 6000 euron suuruisia kulutusluottoja, ilman takaajia saatika vakuuksia.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Rahoitusta suuriin hankintoihin

Kulutusluotto on oiva valinta pikavipin sijaan silloin, kun edessä on suurempi hankinta, tai lainasumma tarvitaan pidemmäksi aikaa käyttövaroiksi. Tällöin kulutusluoton huomattavasti matalampi korkotaso nousee kilpailuvaltiksi pikavipin rinnalla.

Kulutusluoton saamisen edellytykset ovat vähintään 18 vuoden ikä, säännölliset tulot, sekä hakijan on oltava luotto- ja oikeustoimikelpoinen. LHV Pankki myöntää asiakkaalle vain yhden luoton kerrallaan.

Mikäli asiakas hakee uuden luoton, käytetään uudesta luotosta vaadittava määrä vanhan luoton pois maksamiseen. Näin LHV Pankki varoo aiheuttamasta lainanhakijalle taloudellisia vaikeuksia, sekä minimoi omia luottotappioitaan, joita rahoitusalalla väistämättä välillä syntyy.

Lainan hakeminen kätevästi netissä

LHV-luoton haku tapahtuu palvelun omilla internetsivuilla. Ennen hakemuksen täyttöä, asiakas voi tunnistautua omilla verkkopankkitunnuksillaan. Tämä ei ole pakollista, mutta nopeuttaa lainanhakuprosessia hiukan.

Toinen vaihtoehto oikean henkilöllisyyden varmistumiseksi on, että valmis lainasopimus lähetetään kirjattuna kirjeenä postiin, josta asiakas lunastaa sen todistamalla ensin henkilöllisyytensä.

Hakemukseen tulee perustiedot hakijasta, sekä haettavan luoton alustava määrä, lainan käyttötarkoitus, sekä haluttu laina-aika. Lisätietoina hakijalta kysytään muunmuassa nykyisestä työsuhteesta, sekä hakijan koulutustasosta.

Myös lainanhakijan muut lainat kiinnostavat luotonantajaa. Hakijan tulee varautua toimittamaan myös erinäisiä liitteitä, kuten palkkatodistuksia LHV Pankille.

Esimerkki: 6000€/36 kk luoton todellinen vuosikorko on 17,1 % , luotto ja kustannukset yht. 7582,70 €.

LHV pähkinänkuoressa

 • Virolainen lainapalvelu
 • Erilaisia lainatuotteita
 • Edulliset kulut
 • Pitkät maksuajat
 • Luotettavaa palvelua

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • BondoraBondora Bondora on virolainen vertaislainayhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa kesällä 2013. Sen kautta voi hakea 500 - 10 000 euron lainaa.
 • FixuraFixura Fixura.fi on vuonna 2009 perustettu Fixura Ab Oy:n omistama vertaislainapalvelu. Palvelun idea on, että asiakkaat itse luovat lainamarkkinat keskenään.
 • NopsalainaNopsalaina Nopsalaina on kulutusluottojen muodossa henkilöasiakkaita rahoittava lainapalvelu. Sitä pyörittää Virolaisen BigBank AS:n Suomen sivuliike. Se tarjoaa erittäin edullista kulutusluottoa […]
 • Aasa.fiAasa.fi Aasan lainatarjonnasta löydät 2000-5000 euron suuruiset kulutusluotot, joita voit kaikkia hakea ilman vakuuksia tai takaajia, 6-24 kuukauden maksuajalla.
 • credigo 1Credigo Credigo tarjoaa luotettavaa ja edullista lainaa asiakkailleen. Lainoissa ei ole piilokuja eikä mitään kuukausi-, tai vuosimaksuja. Lainaa lyhennetään kuukausittain koko laina-ajan samalla […]
 • Bank NorwegianBank Norwegian Bank Norwegian tarjoaa 1000 - 50 000 euron lainoja vähintään 23 vuotta täyttäneille henkilöille. Hae kätevästi suoraan netistä, saat luottopäätöksen todella nopeasti.
 • Fellow FinanceFellow Finance Fellow Financelta saat nopeasti rahaa käyttöösi. Lainarahaa on mahdollista saada 500 – 15 000 euroa ja maksuaikaa oman valinnan mukaan 24 – 84 kuukautta.
 • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi lainapalvelusta saat nopeasti ja helposti 2000-3000 suuruiset lainat. Ilmainen lainahakemus ja lainapäätös lähes välittömästi.
 • CredentoCredento Credento tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden hakea maksimissaan 5000 euron kulutusluotto. Pienin Credenton tarjoama lainasumma on 1000 euroa.
 • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa käyttöösi 1000, 2000 tai 3000 euron lainan. Lainan käsittely on automaattista, joten luottopäätös tulee käytännössä välittömästi kun hakemuksen lähetät. Hae nyt sopiva […]