Euroloan

Euroloan.fi on suomalaisen Euroloan Consumer Finance Oyj:n omistama pikalainoihin erikoistunut palvelu. Täysin automatisoidun järjestelmän ansiosta se tarjoaa asiakkailleen luottoa lähes reaaliajassa.

Euroloan myöntää lainaa harkintansa mukaan kaikille luotto- ja oikeustoimikelpoisille, 20 – 70 -vuotiaille Suomen kansalaisille. Kaikki lainat myönnetään ilman takaajia tai vakuuksia, ja luoton hakeminen on helppoa ja ilmaista.

Hae Euroloanilta helppoa luottoa

Euroloanin vanhat pikavippituotteet on korvannut luottotili, josta voit saada luottolimiittiä jopa 5000 euroa. Luottotili tarjoaa helpon ja joustavan keinon hallita raha-asioita. Sinun ei enää tarvitse hakea erikseen pikavippiä joka kerta kun sitä tarvitset, vaan voit nostaa luottotililtäsi rahaa luottorajasi puitteissa silloin kun itse haluat. Uutuutena Euroloan on ottanut uudelleen käyttöön myös Express-pikavippi mahdollisuuden. Voit siis lainata nyt kerralla 100-500 euron summia. Pikalaina on kätevä tuote nopeaan ja yksittäseen rahantarpeeseen, saat rahat tilille heti.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Erilaisia rahoitusratkaisuja

Voit hakea luottotiliä, kun olet tunnistautunut Euroloanin palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Samalla voit luoda käyttäjätunnukset, joiden avulla voit jatkossa kirjautua my.euroloan-palveluun. Jos olet Euroloanin vanha asiakas ja sinulla on jo omat käyttäjätunnukset, verkkopankkitunnistautumista ei tarvita.

Aloita luoton hakeminen valitsemalla toivomasi luottolimiitti. Voit hakea luottoa 100 – 10000 euroa, mutta Euroloanin ohjeiden mukaan kannattaa valita sellainen luottoraja, joka vastaa noin kahden kuukauden käyttötarvetta. Et voi ylittää luottorajaasi, mutta joissakin tapauksissa sinulla on mahdollisuus hakea tarvittaessa luottorajan korotusta.

Nopea luottopäätös

Euroloan tekee luottopäätöksen saman tien. Luotto on käytettävissäsi heti, kun olet saanut positiivisen luottopäätöksen. Euroloan ei kysele luoton käyttötarkoitusta, joten voit käyttää rahat omien tarpeidesi mukaan.

Jatkuva luottotili on aina käytettävissäsi. Voit nostaa luottotililtä rahaa omalle tilillesi mihin kellonaikaan tahansa. Nostojen määrää ei ole rajoitettu, joten voit tehdä nostoja juuri silloin kun tarvitset rahaa. Ensimmäinen nostoajankohta ei kuitenkaan voi olla kello 23:00 – 07:00 välisenä aikana.

Nosta kätevästi lainaa tilillesi

Voit tehdä nostoja luottolimiittisi puitteissa joko my.euroloan-palvelussa tai tekstiviestillä. Tekstiviesteistä tai my.euroloanin käytöstä ei peritä lisämaksuja. Muista, että tekstiviesti tulee lähettää siitä numerosta, jonka olet ilmoittanut rekisteröityessäsi palveluun. Euroloan ilmoittaa paluuviestillä noston onnistumisesta.

Euroloanin lainojen korko on 7,0 – 28,9%. Luottojen todellinen vuosikorko on 9,9 – 51,0%. Luottoa maksetaan takaisin kuukausittain, ja lainaa hakiessasi voit valita itsellesi parhaiten sopivan kuukausittaisen lyhennyssumman.

Euroloan ajattelee palveluissaan myös ympäristöä. Jokaista lainaa kohden Euroloan lahjoittaa rahaa Carbonfund.org-järjestölle, joka käyttää rahat muun muassa hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen.

Euroloan pähkinänkuoressa

 • Voit hakea pikavippiä tai luottotiliä
 • Lainaa jopa 10 000 euroa
 • Takaisinmaksuaikaa max. 36 kuukautta
 • Turvallinen ja helppo palvelu
 • Luottoja ilman vakuuksia tai takaajia

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • lainafi 1Laina.fi Suosittu Laina.fi tarjoaa kätevän ja kohtuuhintaisen Käyttölainan. Voit nostaa Käyttölainaa kuukaudessa maksimissaan 5000 euroa, mutta voit nostaa myös pienempiä summia silloin kun […]
 • RisicumRisicum Risicum uudistui täysin ja tarjoaa nyt 500-1000 euron suuruisia pitkiä kulutusluottoja sekä jopa 5000€ suuruista luottotiliä. Tutustu uuteen palveluun nyt.
 • LuottorahaLuottoraha Luottoraha tarjoaa 100 - 2000 euron luottoja. Voit nostaa lisälainaa käyttöösi tarpeen mukaan, kunhan luottorajasi ei ylity. Ikäraja 20 vuotta.
 • Euroloan lopetti pikavipit, tilalle luottotiliEuroloan lopetti pikavipit, tilalle luottotili Euroloan on korvannut pikavipit uudella luottotili-palvelulla.
 • RahapalveluRahapalvelu Rahapalvelun tarjoama luottotuote on 100 – 4 000 euron suuruinen laina, joka maksetaan takaisin kerralla tai halutessa osissa 1 kuukauden – 3 vuoden aikana. Takaisin maksettavaa muodostuu […]
 • lainasto 2Lainasto Lainasto.fi tarjoaa asiakkailleen edullista pikalainaa. Lainaston tarjoamat vipit ovat joko normaali pikavippi eli kertalaina, kulutusluotto tai jatkuvasti asiakkaan käytössä oleva limiittiluotto.
 • LuottopalveluLuottopalvelu Jos olet pitänyt Credit24:stä lainantarjoajana, tulet suorastaan rakastamaan uutta Luottopalvelua! Luottopalvelu on uusinta uutta kulutusluottomarkkinoilla ja Luottopalvelun tarjoama 100 – […]
 • creditstar 3Creditstar Creditstarilla on tarjottavana jopa 2000 euron tililuotto. Hae luottoa jo tänään ja nosta tilille silloin kun tarvitset!
 • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Suomen Tililuotto antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan. Nosta lainaa 20 - 2000 euroa silloin kun haluat, vaikka keskellä yötä.
 • EverydayEveryday OPR-Vakuus Oy:n omistama pikaluottopalvelu Everyday tarjoaa 2000 euron luoton, jonka voit nostaa matkapuhelimellasi niin monessa osassa kuin haluat. Se on siis vähän kuin puhelimessasi […]