Creditstar

Creditstar
50€ -2000€
1kk -12kk
(3.3/5)
Ikäraja
18v
Vaaditut tulot
Kyllä
Yhdistä lainat
Ei
Korko
30%
Tulojen vahvistus
Ei
Kuinka nopeasti
Heti
Työttömälle
Kyllä
Maksuvapaa kuukausi
Kyllä

Nyt voit ennakoida haastavan rahatilanteesi ja hakea ilmaista CreditStarin luottotiliä. Luottotili on ikäänkuin sähköinen luottokortti, josta voit nostaa rahaa silloin kun tarvitset. Maksat ainoastaan luottotililtä nostetusta valuutasta voimassa olevan hinnaston mukaan.

Kuin luottokortti kännykässä

Sinulle myönnetään jopa 2000 euron luottotili, josta voit käyttää vain osan tai tarpeittesi mukaan koko summan. Luottotilin ideana on lainaamisen helppous ja sekeys hinnoittelussa. On hyvä tietää, ettäsekä tilin luonti että säilytys ilman nostettua luottoa on ilmaista, eikä siihen liity mitään hallintokuluja. HAE LAINAA TÄSTÄ! Luottotiliä hakeaksesi, sinun täytyy olla täysi-ikäinen suomen kansalainen tai sinulla täytyy olla oleskelulupa suomeen. Creditstar on vastuullinen lainantarjoaja ja se harkitsee tarkkaan asiakkaan takaisinmaksukyvyn. Tämä on asiakkaalle eduksi, jottei tämä joudu liian ison lainasumman armoille. Asikkaalta vaaditaan säännöllisiä tuloja luottotiliä hakeakseen. Hakemusta täytettäessä kannattaa olla täysin rehellinen, jotta laina varmasti myönnetään. Puutteelliset tai virheelliset hakemukset hylätään.

Rahat tilille hetkessä

Lainaa haettaessa asiakas valitsee 5 euron tarkkuudella toivomansa luottorajan, mihin asti pystyy nostoja tekemään. Samalla hän valitsee halutun takaisinmaksuaikataulun. Creditstarilla luodaan ensin käyttäjätili ja samalla, tai myöhemmin haetaan tilin käyttöönottoa. Tiliä käyttöönotettaessa asiakkaan henkilöllisyys tarkastetaan. Käyttöönoton oltua hyväksyttynä, asiakas saa rahansa tilille yleensä n. 15 minuutissa. Tämän jälkeen luottotililtä on nostettavissa luottoa milloin vaan 2000 euron saldon rajoissa. Miniminosto on kuitenkin 50 euroa. Saldo lisääntyy tietenkin sitä mukaa kun luottoa maksetaan takaisin.

Takaisinmaksu on yksinkertaista

Nostettua luottoa maksetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan takaisin kuukausittain. Creditstar lähettää tulevasta maksusta sähköpostitse ennen varsinaista maksupäivää. Luotolle voi saada maksuaikaa jopa 12 kuukautta. Tarvittaessa voit hakea 5 – 30 vuorokauden lyhennysvapaata, mikäli tarvitset helpotusta velan hoitoon. Creditstar perii 6% käytettävän luoton summasta nostettaessa ja lisäksi peritään valittuun maksuaikaan sidonnaista korkoa. Nopeammalla aikataululla kuluja on siis vähemmän.

Asiantunteva asiakaspalvelu

Creditstar:illa on toimiva asiakaspalvelu, mistä asiakas voi tiedustella lainoen yleisiä ehtoja tai puhua oman lainansa tilanteesta. Asiakaspalvelu palvelee maanantaista sunnuntaihin klo. 9-21, joko puhelimitse tai sähköisesti lähestyttynä. Lainapalvelua pyörittävä Creditstar Finland Oy on osa suurempaa Credistar Groupia. Creditstar Group on kansainvälinen verkkoluotto- ja verkkopankkisektoreilla toimiva yhtiö.

Creditstar pähkinänkuoressa

  • 2000 euron tililuotto
  • Takaisinmaksuaikaa 1-12 kk
  • Täysi-ikäisille lainaajille
  • Vastuullinen palvelu
  • Maksa osissa tai kerralla

HAE LAINAA TÄSTÄ!  

Hae lainaa

Muita Artikkeleita