Creditstar

Nyt voit ennakoida haastavan rahatilanteesi ja hakea ilmaista CreditStarin luottotiliä. Luottotili on ikäänkuin sähköinen luottokortti, josta voit nostaa rahaa silloin kun tarvitset. Maksat ainoastaan luottotililtä nostetusta valuutasta voimassa olevan hinnaston mukaan.

Kuin luottokortti kännykässä

Sinulle myönnetään jopa 2000 euron luottotili, josta voit käyttää vain osan tai tarpeittesi mukaan koko summan. Luottotilin ideana on lainaamisen helppous ja sekeys hinnoittelussa. On hyvä tietää, ettäsekä tilin luonti että säilytys ilman nostettua luottoa on ilmaista, eikä siihen liity mitään hallintokuluja.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Luottotiliä hakeaksesi, sinun täytyy olla täysi-ikäinen suomen kansalainen tai sinulla täytyy olla oleskelulupa suomeen. Creditstar on vastuullinen lainantarjoaja ja se harkitsee tarkkaan asiakkaan takaisinmaksukyvyn. Tämä on asiakkaalle eduksi, jottei tämä joudu liian ison lainasumman armoille. Asikkaalta vaaditaan säännöllisiä tuloja luottotiliä hakeakseen. Hakemusta täytettäessä kannattaa olla täysin rehellinen, jotta laina varmasti myönnetään. Puutteelliset tai virheelliset hakemukset hylätään.

Rahat tilille hetkessä

Lainaa haettaessa asiakas valitsee 5 euron tarkkuudella toivomansa luottorajan, mihin asti pystyy nostoja tekemään. Samalla hän valitsee halutun takaisinmaksuaikataulun. Creditstarilla luodaan ensin käyttäjätili ja samalla, tai myöhemmin haetaan tilin käyttöönottoa. Tiliä käyttöönotettaessa asiakkaan henkilöllisyys tarkastetaan. Käyttöönoton oltua hyväksyttynä, asiakas saa rahansa tilille yleensä n. 15 minuutissa. Tämän jälkeen luottotililtä on nostettavissa luottoa milloin vaan 2000 euron saldon rajoissa. Miniminosto on kuitenkin 50 euroa. Saldo lisääntyy tietenkin sitä mukaa kun luottoa maksetaan takaisin.

Takaisinmaksu on yksinkertaista

Nostettua luottoa maksetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan takaisin kuukausittain. Creditstar lähettää tulevasta maksusta sähköpostitse ennen varsinaista maksupäivää. Luotolle voi saada maksuaikaa jopa 12 kuukautta. Tarvittaessa voit hakea 5 – 30 vuorokauden lyhennysvapaata, mikäli tarvitset helpotusta velan hoitoon. Creditstar perii 6% käytettävän luoton summasta nostettaessa ja lisäksi peritään valittuun maksuaikaan sidonnaista korkoa. Nopeammalla aikataululla kuluja on siis vähemmän.

Asiantunteva asiakaspalvelu

Creditstar:illa on toimiva asiakaspalvelu, mistä asiakas voi tiedustella lainoen yleisiä ehtoja tai puhua oman lainansa tilanteesta. Asiakaspalvelu palvelee maanantaista sunnuntaihin klo. 9-21, joko puhelimitse tai sähköisesti lähestyttynä. Lainapalvelua pyörittävä Creditstar Finland Oy on osa suurempaa Credistar Groupia. Creditstar Group on kansainvälinen verkkoluotto- ja verkkopankkisektoreilla toimiva yhtiö.

Creditstar pähkinänkuoressa

 • 2000 euron tililuotto
 • Takaisinmaksuaikaa 1-12 kk
 • Täysi-ikäisille lainaajille
 • Vastuullinen palvelu
 • Maksa osissa tai kerralla

HAE LAINAA TÄSTÄ!

 

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • Suomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa tililuoton, josta lainaa voi nostaa 100 - 2000 euroa. Luotto […]
 • Saldo Ota käyttöösi edullinen ja luotettava Saldo.com joustava luottolimiitti. Limiitti […]
 • Ekstraluotto Ekstraluotto tarjoaa käyttöösi 2100 euron arvoisen luottotilin. Rahaa on mahdollista […]
 • Luottopalvelu Jos olet pitänyt Credit24:stä lainantarjoajana, tulet suorastaan rakastamaan uutta […]
 • Luottoraha Luottoraha tarjoaa 100 - 2000 euron luottoja. Voit nostaa lisälainaa käyttöösi tarpeen […]
 • Risicum Risicum uudistui täysin ja tarjoaa nyt 500-1000 euron suuruisia pitkiä kulutusluottoja […]
 • Euroloan Euroloan on erittäin luotettava lainapalvelu. Voit hakea 50 - 5000 euron luottolimiittiä […]
 • Lainaa24 Hae valmiiksi kilpailutettu laina Lainaa24 luottopalvelun kautta. Vain yhden hakemuksen […]
 • Lainasto Lainasto.fi tarjoaa asiakkailleen edullista pikalainaa. Lainaston tarjoamat vipit ovat […]
 • Vippivelat kasvavat, vaikka pikavippikierteelle piti tulla loppu Vuodesta 2013 lähtien alle 2000 euron pikavippien korkoja on säädelty korkokatolla. […]