Fixura

Fixura.fi on vuonna 2009 perustettu Fixura Ab Oy:n omistama vertaislainapalvelu. Palvelun idea on, että asiakkaat itse luovat lainamarkkinat keskenään.

Mikäli henkilöllä A on hieman ylimääräistä pääomaa ja haluaa laittaa sen kasvamaan korkoa ja henkilö B kaipaa hieman täytettä kukkarolleen, Fixura.fi yhdistää heidät toisiinsa. Tämän seurauksena lainanhakijan on mahdollista löytää itselleen keskimääräistä pikavippiä halvempi lyhytaikainen laina.

Lainanhaku Fixuran kautta edellyttää hakijalta vähintään 21-vuoden ikää, maltillisuutta raha-asioissa, luotto- ja oikeustoimikelpoisuutta sekä säännöllisiä tuloja. Hakijan tulee myös olla Suomen kansalainen sekä hänellä tulee olla julkinen matkapuhelinliittymä sekä henkilökohtainen pankkitili.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Lainaa voi hakea minimissään 2000 euroa ja maksimissaan 10 000 euroa. Lainanhakija ilmoittaa lainalaskuriin hakemansa lainan suuruuden, takaisinmaksuajan sekä koron. Sen jälkeen lainaaja rekisteröityy ja ilmoittaa lyhyesti syyn lainan hakemiseen (esim. autolaina, asuntolaina, remonttilaina jne…) Sen jälkeen lainanhakija vahvistaa lainahakemuksensa lähettämällä tekstiviestin (4 euroa lähetettyä viestiä kohden).

Mikäli asiakas haluaa sijoittaa palveluun, häneltä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää sekä internet-pankin tiliä Sampopankissa, Osuuspankissa, Nordeassa, Säästöpankissa tai Aktiassa. Sijoitettava pääoma voi olla enintään 10 000 euron suuruinen.

Lainanhakijan hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen laina menee Fixuran etusivulle kohtaan ’sijoitukset’ jolloin toinen henkilö voi sijoittaa lainaan. Lainailmoitus pysyy internetsivulla kaksi kuukautta, tai kunnes laina on nostovalmis. Mikäli lainaa hakeva henkilö ei hyväksy tai hylkää lainaa, palautetaan lainaan sijottaneiden rahat heidän Fixura tileilleen.

Kun lainaaja maksaa lainaansa takaisin, rahat siirtyvät lainaan sijoittaneen Fixura tilille. Sijoittanut asiakas voi koska tahansa nostaa rahaa omalle pankkitililleen, mutta tästä Fixura perii 4 euron suuruisen palvelumaksun. Vaihtoehtoisesti henkilö voi sijoittaa rahansa uudestaan ilman lisäkustannuksia.

Yhteenvetona kyseessä on nerokas idea jossa voi joko lainata rahaa, tai kerryttää omaisuudelleen korkotuloa. Korkotuotosta maksetaan lakisääteisesti pääomaveroa vallitsevan pääomaveroprosentin mukaan. Lue lisää palvelun internetsivulta ja tutustu palveluun.

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • lhv 1LHV AS LHV Pank on vuonna 1999 Virossa perustettu pankki. Se tarjoaa asiakkailleen kattavat pankkipalvelut, varainhoitopalvelut, arvopaperinvälityspalvelut, sekä sijoituspalvelut. LHV Pankki […]
  • Freedom RahoitusFreedom Rahoitus Freedom Rahoitus on täysin maksuton palvelu, joka on koonnut todella monien lainantarjoajien lainat yhdeksi, selkeäksi kokonaisuudeksi. Näin löydät itsellesi aina edullisimmat ja […]
  • lainaamo 2Lainaamo Lainaamo on kulutusluottoja tarjoava rahoitusyhtiö, jonka lainaa voivat saada yli 26-vuotiaat, luottokelpoiset suomalaiset. Pienin haettava lainasumma on 500 euroa. Voit hakea myös […]
  • HalinoHalino Halino on lainapalvelu, josta irtoaa 100-6000 euron kulutusluotto markkinoiden edullisimpaan hintaan, 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla. Edullinen hinta johtuu siitä, että Halinon lainoille […]
  • NopsalainaNopsalaina Nopsalaina on kulutusluottojen muodossa henkilöasiakkaita rahoittava lainapalvelu. Sitä pyörittää Virolaisen BigBank AS:n Suomen sivuliike. Se tarjoaa erittäin edullista kulutusluottoa […]
  • BondoraBondora Bondora on virolainen vertaislainayhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa kesällä 2013. Sen kautta voi hakea 500 - 10 000 euron lainaa.
  • Aasa.fiAasa.fi Aasan lainatarjonnasta löydät 2000-5000 euron suuruiset kulutusluotot, joita voit kaikkia hakea ilman vakuuksia tai takaajia, 6-24 kuukauden maksuajalla.
  • OstosrahaOstosraha Ostosraha.fi lainapalvelua ylläpitää suomalainen ja suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy. Yritys tuottaa kuluttajarahoitukseen liittyviä palveluita, ja onkin erittäin ammattitaitoinen […]
  • BigbankBigbank Jos tarvitset kilpailukykyisellä korolla olevaa lainarahaa, on syytä kääntyä Bigbankin puoleen. Edullisen koron lisäksi lainat saa halutessaan varmasti riittävän pitkällä maksuajalla.
  • Fellow FinanceFellow Finance Fellow Financelta saat nopeasti rahaa käyttöösi. Lainarahaa on mahdollista saada 500 – 15 000 euroa ja maksuaikaa oman valinnan mukaan 24 – 84 kuukautta.