Suomen Tililuotto

NDN-Yhtiö Oy:n tunnettu pikavippipalvelu Suomivippi on uudistunut. Lainaa tarjoaa nyt Suomen Tililuotto osoitteessa suomentililuotto.fi. Suomen Tililuotto tarjoaa käyttöösi 2000 euron luottolimiitin, josta nostaa lainaa tarpeen mukaan.

Huoleton tililuotto käyttöösi

Suomen Tililuoton luottolimiitin voi saada käyttöönsä 21 – 75 -vuotias vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja joka täyttää Suomen Tililuoton luottokelpoisuusmääritelmän. Tililuottohakemus tehdään netissä, ja sen tekeminen edellyttää kirjautumista verkkopankkitunnuksilla. Hakemuslomakkeessa kysytään joitakin luottopäätökseen vaikuttavia tietoja, ja luottopäätös lähetetään pian sen jälkeen tekstiviestillä. HAE LAINAA TÄSTÄ!

Tee lainahakemus milloin haluat

Suomen Tililuotto käsittelee luottohakemuksia maanantaista lauantaihin kello 8 – 22 ja sunnuntaisin kello 11 – 18. Hakemukset käsitellään heti niiden saavuttua. Jos teet luottohakemuksen palvelun aukioloaikojen ulkopuolella, käsitellään hakemus heti asiakaspalvelun avauduttua. Tililuottosopimuksia voi yhdellä asiakkaalla olla kerrallaan voimassa vain yksi. Voit tehdä nostoja heti saatuasi positiivisen luottopäätöksen. Nosto voi olla suuruudeltaan 20 – 2000 euroa. Nostoja voi tehdä joka päivä ympäri vuorokauden joko verkkopalvelussa tai tekstiviestillä. Lainan nostamiseen liittyvistä tekstiviesteistä ei peritä lisäkuluja.

Nosta lainaa silloin kuin tarvitset

Voit nostaa uutta lainaa niin usein kuin haluat, kunhan 2000 euron luottoraja ei ylity. Saat siis lisää lainaa, vaikka olisit viime viikolla nostanut luottoa 200 euroa. Suomen Tililuoton lainan voi maksaa takaisin yhdellä kertaa tai osamaksulla. Lainasta maksetaan aina vähintään nostoprovisio. Nostoprovisio peritään jokaisesta nostosta, ja sen määrä on 15 %. Jokaisella nostolla on korotonta maksuaikaa nostokuukautta seuraavan kuukauden loppuun, siis keskimäärin 45 päivää.

Takaisinmaksu onnistuu vaivattomasti osamaksulla

Suomen Tililuotolta tehdyt nostot voi maksaa takaisin myös osamaksulla. Osamaksuvaihtoehdossa lainan kuukausikorko on 8,9 prosenttia, ja se alkaa kerääntyä korottoman maksuajan päättymisen jälkeen. Osamaksulla maksettaessa on eräpäivänä lyhennettävä lainaa vähintään minimimaksun verran. Minimimaksuerän suuruus käy ilmi laskusta, ja se on 100, 200 tai 300 euroa avoimen saldon määrästä riippuen. Voit valita luottotililtäsi tekemän noston suuruuden yhden euron tarkkuudella. Jos nostat luottoa 300 euroa, nostoprovision määrä on 45 euroa. Jos maksat koko luoton takaisin yhdessä erässä, takaisinmaksettavaa on siis 245 euroa.

  Lainasto

Suomen tililuotto pähkinänkuoressa

  • 2000 euron tililuotto käyttöösi
  • Sopimuksen tekeminen on ilmaista, maksat vain luoton nostosta
  • Päätät itse paljonko nostat
  • Saat luottopäätöksen nopeasti
  • Takaisinmaksu kerralla tai osissa

Hae lainaa

Muita Artikkeleita