Nopsalaina

Nopsalaina on kulutusluottojen muodossa henkilöasiakkaita rahoittava lainapalvelu. Sitä pyörittää Virolaisen BigBank AS:n Suomen sivuliike. Se tarjoaa erittäin edullista kulutusluottoa pitkällä maksuajalla.

Nopsalainalta luottoa elämän suuriin hankintoihin

Matalamman korkotason, sekä pidemmän laina-ajan ansiosta kulutusluotto on erinomainen valinta pikavipin sijaan, mikäli rahantarve on hiukan suurempi. Nopsalainalta voit lainata 2000 eurosta aina 30000 euroon saakka.

Luottoa hakiessa asiakkaan tulee olla vähintään 22-vuotias, säännölliset tulot omaava, oikeustoimikelpoinen Suomen kansalainen, tai henkilö, jolla on pysyvä oleskelulupa Suomessa. Lainaa hakevalla tulee olla vähintään 1000 euron suuruiset, kuukausittaiset, palkka- tai eläketulot lainanhakua edeltävinä kuukausina.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Hae lainaa helposti nettihakemuksella

Nopsalaina-kulutusluottoa voi hakea palvelun internetsivulta löytyvällä hakemuksella, tai Bigbank AS:n Suomen sivuliikkeessä, joka sijaitsee Helsingissä.

Lainanhakija ilmoittaa lainahakemuksessa perustiedot itsestään, kuten esimeriksi: työpaikan, tai opiskelupaikan, tulotasonsa, ajan tasalla olevat tiedot tiedot voimassaolevista lainoistaan, sekä tietysti haluamansa lainasumman ja takaisinmaksuajan.

Luottopäätös nopeasti

On suotavaa, että hakija toimittaa hakemuksen yhteydessä palkkakuitit, tai tiliotteet, josta käy ilmi lainanhakijan palkka- tai eläketulot viimeisen kuuden kuukauden ajalta. Tämä toimenpide nopeuttaa kulutusluottohakemuksen käsittelyä erittäin paljon.

Lisäliitteiksi asiakkaan tulee esittää luotonantajalle vielä henkilöllisyystodistuksen, takaajan henkilöllisyystodistuksen mikäli lainanhakijalla on takaaja, sekä mahdollisen lainakumppanin tiliotteen, josta käy ilmi tulot viimeisen puolen vuoden ajalta. Yli 10 000 euron lainohin täytyy aina olla rinnakkaishakija.

Saat lainalle reilusti takaisinmaksuaikaa

Nopsalaina tarjoaa kulutusluotolle tarvittaessa reippaastikin maksuaikaa. Takaisinmaksuajan vähimmäismäärä on kuusi kuukautta, ja tarpeen mukaan laina-aikaa voi saada peräti 120 kuukautta. Näin asiakas voi suunnitella maksusuunnitelmansa täsmälleen itselleen sopivaksi.

Lainaa lyhennetään tasaerissä kuukausittain, kunnes laina, ja siihen sisältyvät käsittely- ja toimituskulut, sekä korkokulut on kokonaisuudessaan katettu. Korkotaso Nopsalainan tarjoamissa kulutusluotoissa on 9 – 14 %, sekä edellämainittuun korkomäärään lisätään myös asiakaskohtainen marginaali.

Lisäksi kuluja muodostuu kuukausittain maksettavasta, viiden euron tilinhoitopalkkiosta, sekä kerran veloitettavasta sopimuspalkkiosta, jonka suuruus vaihtelee lainakohtaisesti.

Mikäli lainasumma on enintään 2500 euroa, peritään 95 euron sopimuspalkkio, mikäli laina on enintään 4000 euroa, on sopimuspalkkio 145 euroa, ja yli 4000 euron kulutusluotoissa sopimuspalkkio on 195 euroa.

Kulutusluoton suuruus on minimissään 1500 euroa ja enintään 15 000 euroa.

Nopsalaina pähkinänkuoressa

 • Luotettava lainantarjoaja
 • Luottoa 2000-30 000 euroa
 • Isommat summat haetaan rinnakkaishakijan kanssa
 • Laina-aikaa reilusti: 6-120 kuukautta
 • Rahat nopeasti tilille ja käyttöön

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • nordcredit 1Nordcredit Joustolutolta saat rahaa lainaksi 100 - 3000 euroa. Helpota arkea lainamalla rahaa huippuedullislla kuluilla, takaisnmaksuaika on valittavissa varasti tarpeeksi joustavaksi ja omaan […]
 • CredentoCredento Credento tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden hakea maksimissaan 5000 euron kulutusluotto. Pienin Credenton tarjoama lainasumma on 1000 euroa.
 • FixuraFixura Fixura.fi on vuonna 2009 perustettu Fixura Ab Oy:n omistama vertaislainapalvelu. Palvelun idea on, että asiakkaat itse luovat lainamarkkinat keskenään.
 • lainaamo 2Lainaamo Lainaamo on kulutusluottoja tarjoava rahoitusyhtiö, jonka lainaa voivat saada yli 26-vuotiaat, luottokelpoiset suomalaiset. Pienin haettava lainasumma on 500 euroa. Voit hakea myös […]
 • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa käyttöösi 1000, 2000 tai 3000 euron lainan. Lainan käsittely on automaattista, joten luottopäätös tulee käytännössä välittömästi kun hakemuksen lähetät. Hae nyt sopiva […]
 • EtuaEtua Etua on lainoja kilpailuttava palvelu, jonka kautta löydät aina maamme edullisimmat kulutusluotot. Palvelua käyttääksesi sinun tulee olla 20 vuotta täyttänyt.
 • BondoraBondora Bondora on virolainen vertaislainayhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa kesällä 2013. Sen kautta voi hakea 500 - 10 000 euron lainaa.
 • Bank NorwegianBank Norwegian Bank Norwegian tarjoaa 1000 - 50 000 euron lainoja vähintään 23 vuotta täyttäneille henkilöille. Hae kätevästi suoraan netistä, saat luottopäätöksen todella nopeasti.
 • credigo 3Credigo Credigo tarjoaa luotettavaa ja edullista lainaa asiakkailleen. Lainoissa ei ole piilokuja eikä mitään kuukausi-, tai vuosimaksuja. Lainaa lyhennetään kuukausittain koko laina-ajan samalla […]
 • lhv 4LHV AS LHV Pank on vuonna 1999 Virossa perustettu pankki. Se tarjoaa asiakkailleen kattavat pankkipalvelut, varainhoitopalvelut, arvopaperinvälityspalvelut, sekä sijoituspalvelut. LHV Pankki […]