Saldo

Saldo-laina on joustava uusi luottotyyppi.  Saldo-laina on nostettavissa asiakkaalle myönnetyn luottorajan puitteissa. Lainaa voi nostaa silloin, kuin haluaa ja tarvittavan summan verran. Se toimii luottokortin tapaan, mutta ilman korttia. Nostot asiakas tekee vaikkapa tekstiviestillä, johon hän laittaa toivomansa summan sekä Saldo.comista saatavat tunnisteet.

Lainaa yli 20-vuotiaille

Saldo-lainaa myönnetään yli 20-vuotiaille. Asiakkaan luottotiedot tulee myös olla kunnossa sekä pysyvä asuinpaikka on Suomessa. Saldo-lainan luottorajaksi asiakas voi hakea 2000 – 5000€.
Aluksi asiakas hakee Saldo.comista luottorajan, jonka puitteissa hän voi tehdä nostoja luottorajan myöntämisen jälkeen.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Lainahakemus muutamassa minuutissa

Hakemuksen voi täyttää muutamassa minuutissa. Asiakas tarvitsee nettipankkitunnukset, jolla hän vahvistaa hakemuksen sekä suomalaisen pankkitilinumeron, johon nostot maksetaan asiakkaalle. Saldo.com tarkistaa asiakkaan tulotiedot. Mikäli asiakas haluaa lainapäätöksen välittömästi, silloin hän voi käyttää Instantor-palvelua. Mahdollista on myös toimittaa tulotodistukset, kuten palkkakuitit tai muut tulotodistukset muulla tavoin Saldoon. Silloin asiakas saa luottopäätöksen kahden arkipäivän sisällä. Myönteisen päätöksen jälkeen on mahdollista tehdä Saldo-laina nostoja.

Maksusuunnitelma oman aikataulun mukaan

Asiakas voi maksaa takaisin kuukausierät maksusuunnitelman mukaan. (Yksi kuukausierä on yleensä 15% lainan kokonaissummasta.) Tai mahdollista on myös maksaa isommissa erissä tai kokonaan kerralla laina takaisin. Saldo tarjoaa 30 päivää korotonta takaisinmaksuaikaa jokaiselle nostolle. Nimellinen vuosikorko on 29%, tilinhoitomaksu on 4,9€/kk sekä nostoproviisio 10%.

Saldo on avoinna vuorokauden ympäri joka päivä. Sen lisäksi on mahdollista ottaa yhteyttä Saldoon puhelimitse, sähköpostilla tai vaikkapa chat-palvelun välityksellä henkilökohtaisen asiakaspalvelun aukioloaikoina, jotka löytyvät Saldo.comista.

Saldo pähkinänkuoressa

  • Luottolimiitti 2000 – 5000€
  • Maksuaikaa runsaaasti
  • Nosta rahaa luottorajan puitteissa
  • Hakemus muutamassa minuutissa
  • Kilpailykykyinen korko

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • EkstraluottoEkstraluotto Ekstraluotto tarjoaa käyttöösi 2100 euron arvoisen luottotilin. Rahaa on mahdollista nostaa aina 10 eurosta ylöspäin oman tarpeen mukaan. Luottoa lyhennetään vain 10% avoimena olevasta […]
 • creditstar 1Creditstar Creditstarilla on tarjottavana jopa 2000 euron tililuotto. Hae luottoa jo tänään ja nosta tilille silloin kun tarvitset!
 • suomilimiitti1 2Suomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa tililuoton, josta lainaa voi nostaa 100 - 2000 euroa. Luotto maksetaan takaisin seuraavan kuukauden lopussa tai osamaksuerissä. Suomilimiitin voivat saada kaikki […]
 • LuottorahaLuottoraha Luottoraha tarjoaa 100 - 2000 euron luottoja. Voit nostaa lisälainaa käyttöösi tarpeen mukaan, kunhan luottorajasi ei ylity. Ikäraja 20 vuotta.
 • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Suomen Tililuotto antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan. Nosta lainaa 20 - 2000 euroa silloin kun haluat, vaikka keskellä yötä.
 • credit24 3Credit24 Credit24 on todella suosittu lainapalvelu, josta saat Joustolimiittiä aina 4000 euroon asti. Luottorajasi voi olla 500 - 4000 euroa, ja voit nostaa luottoa tilillesi monessa erässä silloin […]
 • lainasto 4Lainasto Lainasto.fi tarjoaa asiakkailleen edullista pikalainaa. Lainaston tarjoamat vipit ovat joko normaali pikavippi eli kertalaina, kulutusluotto tai jatkuvasti asiakkaan käytössä oleva limiittiluotto.
 • FerratumFerratum Ferratum-lainapalvelusta saat joustavaa luottoa. Ferratum tarjoaa 2000 euron luottorajan, joka sopii moniin käyttötarkoituksiin.
 • 5Limiitti.fi Limiitti.fi tarjoaa käyttöösi tililuottoa. Ensimmäinen, maksimissaan 500 euron laina on Limiitti.fi:llä ilmainen, joten palvelun kokeilu on houkuttelevaa.
 • rahalaitos 6Rahalaitos Rahalaitos on suosittu lainaojen kilpailutuspalvelu. Jos etsit edullista lainaa 500 - 40 000 euron haarukasta, on Rahalaitos hyvä valinta. Myös nykyisten lainojen yhdistäminen yhdeksi […]