Halino

Halino lainaa tarjoaa TF Bank AB, joka on ruotsalaisomisteinen rahoitusyhtiö. Halino tunnettiin aiemmin nimellä Halens Yksityislaina. Halensin tarjoamia lainoja on ollut saatavilla Suomessa jo vuodesta 1999 saakka, ja Suomen lisäksi lainanantotoimintaa on myös monissa muissa Euroopan maissa.

Hae Halinon lainoja niin arkeen kuin juhlaankin

Palvelun pitkän historian aikana tuhannet ja taas tuhannet suomalaiset asiakkaat ovat todenneet sen luotettavaksi ja turvalliseksi lainapalveluksi. Se tunnetaan eritoten sen edullisista lainakuluista ja siitä, ettei lainoille tule lainkaan ns. piilokuluja. Palvelun lainoille ei nimittäin tule lainojen varsinaisten korkojen lisäksi lainkaan muita kuluja.

Halinon lainavalikoimista löytyy sadan euron tarkkuudella kaikki lainasummat 100 ja 3000 euron väliltä. Jos haet lainaa yhteisvastuullisesti toisen henkilön kanssa, voi lainata jopa 6000 euroa. Valinnanvaraa löytyy siis niin paljon, että suurin osa lainaa ilman vakuuksia etsivistä henkilöistä löytää itsellensä sopivan vaihtoehdon Halinolta. Lainojen hakeminen on nopeaa ja vaivatonta, eikä ensilainaa ole rajoitettu lainkaan. Voit siis hakea palvelun uutena asiakkaana aivan yhtä suuria lainoja, kuin palvelun vanhatkin asiakkaat.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Luottoja ilman hankalia piilokuluja

Takaisinmaksuaikaa lainoille annetaan hieman lainan määrästä riippuen joko yksi, kaksi, kolme, neljä tai jopa viisi vuotta. Vaikka takaisinmaksuajan pituus onkin osittain sidonnainen lainan määrän kanssa, voit päättää sen melko vapaasti itse. Esimerkiksi 100 euron lainalle ainoa maksuaikavaihtoehto on yksi vuosi, mutta 200 euron laina onkin mahdollista ottaa joko yhden, kahden tai jopa kolmen vuoden takaisinmaksuajalla.

Pitkien maksuaikojen ansiosta voit ottaa suurenkin lainan ilman huolta siitä, että joutuisit maksamaan kuukausittain lainastasi hirvittävän isoja lyhennyksiä. Esimerkiksi suurimman mahdollisen, eli 3000 euron, lainan kuukausittainen lyhennys pisimmällä mahdollisella viiden vuoden takaisinmaksuajalla on vain 169 euroa. 100 euron lainaa yhden vuoden maksuajalla lyhennetään taas vain kymmenellä eurolla kuukaudessa.

Pitkä maksuaika pitää kuukausittaisen lyhennyssumman kohtuullisena

100 euron lainalle kuluja tulisi kaikkiaan siis vain 20 euroa, eli takaisinmaksettava summa olisi yhteensä 120 euroa. Halinon pitkät takaisinmaksuajat huomioon ottaen tämä on erittäin edullinen hinta, sillä monissa pikavippipalveluissa sadan euron lainasta saa maksaa yhtä paljon jo viikon takaisinmaksuajalla. Kaikkien Halinon lainojen korko onkin tällä hetkellä vain 26,40 prosenttia todellisen vuosikoron ollessa 29,84 prosenttia.

Jotta voisit saada lainaa Halinolta, tulee sinun olla täyttänyt vähintään 22 vuotta, ja sinun tulee asua vakituisesti Suomessa. Luottotietojesi tulee tietysti olla myös kunnossa, ja sinulla tulee olla oma henkilökohtainen matka- tai lankapuhelinliittymä. Vaatimuksetkaan eivät siis ole ainakaan liian tiukat, eikä Halino vaadi hakijoiltaan esimerkiksi tiettyä tulotasoa, vaan riittää, että tuloja on.

Hae lainaa nyt, saat luottopäätöksen hetkessä

Kun haet lainaa, saat tietää saamasi luottopäätöksen välittömästi. Monissa muissa palveluissa luottopäätöstä joutuu odottamaan useita päiviä. Jos päätöksesi on myönteinen, voit saman tien allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Kun Halino vastaanottaa allekirjoittamasi luottosopimuksen, saat rahat tilillesi muutamien päivien kuluessa.

Lainojen takaisinmaksu hoidetaan kuukausittain kotiin lähetettävällä laskulla. Klikkaa nyt itsesi alla olevasta linkistä Halinon sivuille, tutustu palveluun, ja hae erittäin edullinen kulutusluotto ilman piilokuluja!

Halino pähkinänkuoressa

 • Lainaa 100-3000 euroa
 • Yhteishakijan kanssa lainattava summa kasvaa aina 6000 euroon saakka
 • Pitkät takaisinmaksuajat, jopa 5 vuotta
 • Neljän kuukausierän jälkeen voi pitää lyhennysvapaan kuukauden
 • Piilokuluttomat lainat
 • Luotettava ja turvallinen palvelu

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa käyttöösi 1000, 2000 tai 3000 euron lainan. Lainan käsittely on automaattista, joten luottopäätös tulee käytännössä välittömästi kun hakemuksen lähetät. Hae nyt sopiva […]
 • Bank NorwegianBank Norwegian Bank Norwegian tarjoaa 1000 - 50 000 euron lainoja vähintään 23 vuotta täyttäneille henkilöille. Hae kätevästi suoraan netistä, saat luottopäätöksen todella nopeasti.
 • nordcredit 1Nordcredit Joustolutolta saat rahaa lainaksi 100 - 3000 euroa. Helpota arkea lainamalla rahaa huippuedullislla kuluilla, takaisnmaksuaika on valittavissa varasti tarpeeksi joustavaksi ja omaan […]
 • RahoituslaitosRahoituslaitos Rahoituslaitos hakee sinulle parhaan lainatarjouksen haluamallesi lainasummalle. Voit hakea Rahoituslaitoksen avulla lainaa 100 eurosta jopa 15 000 euron luottoihin saakka.
 • FixuraFixura Fixura.fi on vuonna 2009 perustettu Fixura Ab Oy:n omistama vertaislainapalvelu. Palvelun idea on, että asiakkaat itse luovat lainamarkkinat keskenään.
 • OmalainaOmalaina Omalaina välittää 100 - 15000 euron lainoja rahoitusyhtiöiltä yksityisasiakkaille. Voit hakea pikavippiä tai kulutusluottoa, ja Omalaina etsii sopivan lainan puolestasi. Omalaina lupaa […]
 • CredentoCredento Credento tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden hakea maksimissaan 5000 euron kulutusluotto. Pienin Credenton tarjoama lainasumma on 1000 euroa.
 • Aasa.fiAasa.fi Aasan lainatarjonnasta löydät 2000-5000 euron suuruiset kulutusluotot, joita voit kaikkia hakea ilman vakuuksia tai takaajia, 6-24 kuukauden maksuajalla.
 • credigo 2Credigo Credigo tarjoaa luotettavaa ja edullista lainaa asiakkailleen. Lainoissa ei ole piilokuja eikä mitään kuukausi-, tai vuosimaksuja. Lainaa lyhennetään kuukausittain koko laina-ajan samalla […]
 • LendoLendo Unohda kalliit pikavipit ja luotot, Lendo kilpailuttaa juuri sinulle sopivan lainatarjouksen useiden eri pankkien valikoimista.