Ostosraha

Ostosraha.fi lainapalvelua ylläpitää suomalainen ja suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy. Yritys tuottaa kuluttajarahoitukseen liittyviä palveluita, ja onkin erittäin ammattitaitoinen rahoitusalan yritys. Sen tuote on Ostosraha, joka on verkkohakemuksella haettava, vakuudeton laina.

Ostosrahan saat helposti käyttöösi

Lainahakemus käsitellään välittömästi, ja lainasumma siirretään 15 minuutin sisällä lainanhakijan pankkitilille. Ostosraha myönnetään, mikäli lainaa hakeva on vähintään 20-vuotias ja täyttää luotonantajan määrittelemät ehdot. 20 vuotta täyttänyt voi saada 400 euron lainan ja vähintään 21 vuotta täyttänyt 400 – 10 000 euron lainan. Uusien asiakkaiden ensilaina on kuitenkin aina maksimissaan 5000 euroa.

Lainanehdot edellyttävät lainanhakijalta säännöllisiä palkka- tai eläketuloja, moitteetonta luottohistoriaa ja hyvin hoidettuja raha-asioita sekä lainanhakijan nimellä olevaa pankkitiliä ja henkilökohtaista matkapuhelinliittymää.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Valitse lainasumma 100 euron tarkuudella

Ostosrahan lainavaihtoehdot painottuvat suurempiin pikavippeihin. Vippiä voi hakea 400 euroa, 500 euroa,  600 euroa, 700 euroa,  800 euroa, ja niin edespäin. Lainaa voi siis hakea satasen tarkkuudella aina 10 000 euroon asti, tietenkin ilman takaajia tai minkäänlaisia vakuuksia.

Ostosrahan hakeminen tapahtuu hakulomakkeella Ostosrahan verkkosivuilla. Ostosraha käsittelee lainahakemukset 15 minuutin kuluessa. Luottopäätös ilmoitetaan tekstiviestillä, ja hyväksytty laina maksetaan tilille heti luottopäätöksen jälkeen. Nordean, Osuuspankin, POP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankin ja Säästöpankin tileille rahat siirtyvät välittömästi, muussa tapauksessa tilisiirto kestää 1 – 2 pankkipäivää.

Lähetä hakemus milloin haluat – vaikka heti!

Ostosrahaan voi lähettää lainahakemuksen milloin tahansa. Lainahakemuksia käsitellään ja hyväksyttyjä luottoja maksetaan tileille joka päivä kello 8 – 22.

Ostosrahan pikalainoissa on erittäin pitkät ja joustavat takaisinmaksuajat. 400 euron ja 600 euron vippien takaisinmaksuaika voi olla 12, 18 tai 24 kuukautta. 800 – 2500 euron lainojen takaisinmaksuajaksi taas voi valita 12, 18, 24, 30, 36, 42, 48, 54 tai 60 kuukautta. Uutuutena 72 kuukauden laina-aika, jonka voit hakea 2000 ja sitä isompiin lainoihin.

Ostosraha-lainasta maksetaan avausmaksu sekä 19 prosenttia vuotuista korkoa. Lainan kaikki kustannukset selviävät Ostosrahan sivuilla olevasta laskurista. Ostosrahan mukaan lainan todellinen vuosikorko on 29,74 prosenttia, kun lainan määrä on 3000 euroa ja laina-aika 60 kuukautta.

Maksa takaisin helposti kuukausittain

Laina maksetaan takaisin kuukausittain asiakkaan kotiosoitteeseen lähetettävällä laskulla. Voit tilata laskusi myös sähköisenä. Ostosraha tarjoaa myös lyhennysvapaita kuukausia, mikäli haluaa hiukan huilata lainan lyhennyksistä, esimerkiksi lomareissun vuoksi.

Lainansaajalla on tietysti oikeus maksaa Ostosraha takaisin ennen laina-ajan loppumista. Tämä pienentää luonnollisesti myös lainan kokonaiskuluja. Vastaavasti taas lainaa ei ole syytä jättää erääntymään, sillä lainansaaja joutuu korvaamaan maksun viivästymisestä aiheutuneet kulut luotonantajalle, sekä siirtää lainan perimisen perintätoimiston suoritettavaksi.

Ostosraha pähkinänkuoressa

 • Lainaa helposti 400 – 10 000 euroa
 • Luotolle maksuaikaa jopa 72 kk
 • Takaisinmaksu kuukausittain
 • Luotettava ja tunnettu palvelu
 • Vakuuksia tai takauksia ei ole tarpeen hankkia

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • EtuaEtua Etua on lainoja kilpailuttava palvelu, jonka kautta löydät aina maamme edullisimmat kulutusluotot. Palvelua käyttääksesi sinun tulee olla 20 vuotta täyttänyt.
 • BondoraBondora Bondora on virolainen vertaislainayhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa kesällä 2013. Sen kautta voi hakea 500 - 10 000 euron lainaa.
 • lainaamo 1Lainaamo Lainaamo on kulutusluottoja tarjoava rahoitusyhtiö, jonka lainaa voivat saada yli 26-vuotiaat, luottokelpoiset suomalaiset. Pienin haettava lainasumma on 500 euroa. Voit hakea myös […]
 • RahoituslaitosRahoituslaitos Rahoituslaitos hakee sinulle parhaan lainatarjouksen haluamallesi lainasummalle. Voit hakea Rahoituslaitoksen avulla lainaa 100 eurosta jopa 15 000 euron luottoihin saakka.
 • Fellow FinanceFellow Finance Fellow Financelta saat nopeasti rahaa käyttöösi. Lainarahaa on mahdollista saada 500 – 15 000 euroa ja maksuaikaa oman valinnan mukaan 24 – 84 kuukautta.
 • LendoLendo Unohda kalliit pikavipit ja luotot, Lendo kilpailuttaa juuri sinulle sopivan lainatarjouksen useiden eri pankkien valikoimista.
 • FixuraFixura Fixura.fi on vuonna 2009 perustettu Fixura Ab Oy:n omistama vertaislainapalvelu. Palvelun idea on, että asiakkaat itse luovat lainamarkkinat keskenään.
 • OmalainaOmalaina Omalaina välittää 100 - 15000 euron lainoja rahoitusyhtiöiltä yksityisasiakkaille. Voit hakea pikavippiä tai kulutusluottoa, ja Omalaina etsii sopivan lainan puolestasi. Omalaina lupaa […]
 • VivusVivus Vivus.fi tarjoaa 10 - 2010 euron pikalainoja ja luottoja. Vivuksen erikoistarjous on ilmainen ensilaina, josta ei siis tarvitse maksaa toimituskuluja, korkoa tai mitään muitakaan kustannuksia.
 • credigo 2Credigo Credigo tarjoaa luotettavaa ja edullista lainaa asiakkailleen. Lainoissa ei ole piilokuja eikä mitään kuukausi-, tai vuosimaksuja. Lainaa lyhennetään kuukausittain koko laina-ajan samalla […]