Omalaina

Omalaina.fi-palvelun avulla voit hakea lainaa 100 – 50000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Omalaina välittää lainoja hakijoiden ja lainantarjoajien välillä, joten se ei itse myönnä vippejä tai luottoja.

Kilpailuta jopa 50 000 euron luotto Omalaina.fi:ssä

Omalainan yhteistyökumppaneina on useita pankkeja ja muita luottoa tarjoavia rahoitusalan yhtiöitä. Kun lähetät lainahakemuksen, Omalaina etsii yhteistyökumppaneidensa valikoimista sopivan lainan ja toimittaa lainahakemuksen yhteen tai useampaan lainapalveluun. Omalaina ei tee luottopäätöksiä itse, vaan lainapalvelu tekee itse päätöksen siitä, myöntääkö se sinulle lainaa.

Kun Omalaina on toimittanut lainahakemuksesi eteenpäin yhteistyökumppaneilleen, lainaa tarjoavat rahoitusyhtiöt ovat sinuun suoraan yhteydessä. Voit neuvotella lainaehdoista ja tehdä luottosopimuksen minkä tahansa lainaa sinulle tarjoavan yhtiön kanssa.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Saat useita lainatarjouksia

Asiakas on siis Omalainan kanssa tekemisissä ainoastaan luotonhakemisen ensimmäisessä vaiheessa. Myöhemmin kaikki asiointi hoidetaan sen palvelun kanssa, jonka asiakas on valinnut luotontarjoajakseen. Omalaina ei siis vaikuta esimerkiksi lainasopimuksen ehtoihin tai luoton kuluihin, eikä Omalaina ole lainasopimuksessa osapuolena.

Omalainan kautta voi hakea niin pikavippiä kuin kulutusluottoakin. Hakeminen on ilmaista, eikä Omalainan välittämiin lainoihin vaadita takaajia tai vakuuksia. Omalainan välityspalvelun käyttö on asiakkaalle täysin maksutonta.

Täytä lainahakemus netissä sinulle sopivin ehdoin

Lainaa haetaan täyttämällä lainahakemus Omalainan sivuilla. Valitse lainalaskurista tarvitsemasi lainasumma ja sopiva laina-aika. Laskurin avulla näet suuntaa-antavan kuukausittaisen lyhennyserän suuruuden. Kun sopiva lainasumma ja maksuaika on löytynyt, voit täyttää hakemuksen, johon tarvitset tavallisten henkilötietojen lisäksi myös tiedot työsuhteestasi, tulojesi määrästä ja muista veloistasi. Lainapäätöksen saatuasi tunnistaudut vielä palveluun pankkitunnuksillasi.

Omalainan kautta on mahdollista saada lainaa nopeasti, sillä rahat voi saada tilille jopa vielä saman päivän aikana. Lainojen takaisinmaksuun voi saada joustovaraa, kuten maksuvapaita kuukausia. Omalainan mukaan palvelulla on yli 300 000 asiakasta, joista 98,7% suosittelee palvelua.

Ratkaise rahahuolesi jo tänään

Omalainan asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen ja täysivaltainen. Lainaa hakevien luottotiedot tarkistetaan luottotietorekistereistä, kuten Suomen Asiakastiedon rekisteristä. Omalainalla on oikeus luovuttaa luottotietoja yhteistyökumppaneilleen.

Omalaina on suomalainen palvelu. Sen omistaa LVS Brokers Oy, jonka toimipiste sijaitsee Helsingissä.

Omalaina pähkinänkuoressa

– Kotimainen lainojen välittäjä
– Kilpailuttaa 10 lainantarjoajan luotot
– Voit hakea 100-50 000 euron lainaa
– Takaisinmaksuaikaa jopa 10 vuotta
– Lainatarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • RahoituslaitosRahoituslaitos Rahoituslaitos hakee sinulle parhaan lainatarjouksen haluamallesi lainasummalle. Voit hakea Rahoituslaitoksen avulla lainaa 100 eurosta jopa 15 000 euron luottoihin saakka.
  • ZmartaZmarta Zmarta on tuore lainoja asiakkailleen välittävä palvelu. Kun haet lainaa Zmartan kautta, saat useita hyviä tarjouksia usealta eri luotonmyöntäjältä.
  • HalinoHalino Halino on lainapalvelu, josta irtoaa 100-6000 euron kulutusluotto markkinoiden edullisimpaan hintaan, 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla. Edullinen hinta johtuu siitä, että Halinon lainoille […]
  • OstosrahaOstosraha Ostosraha.fi lainapalvelua ylläpitää suomalainen ja suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy. Yritys tuottaa kuluttajarahoitukseen liittyviä palveluita, ja onkin erittäin ammattitaitoinen […]
  • LendoLendo Unohda kalliit pikavipit ja luotot, Lendo kilpailuttaa juuri sinulle sopivan lainatarjouksen useiden eri pankkien valikoimista.
  • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa käyttöösi 1000, 2000 tai 3000 euron lainan. Lainan käsittely on automaattista, joten luottopäätös tulee käytännössä välittömästi kun hakemuksen lähetät. Hae nyt sopiva […]
  • Vinkkejä vippaajalleVinkkejä vippaajalle Pikavippejä on vielä saatavilla. Kokosimme vinkkejä turvalliseen vippaamiseen, joten lue hyödyllisiä seikkoja tästä ennen vipin ottoa!
  • Aasa.fiAasa.fi Aasan lainatarjonnasta löydät 2000-5000 euron suuruiset kulutusluotot, joita voit kaikkia hakea ilman vakuuksia tai takaajia, 6-24 kuukauden maksuajalla.
  • credigo 1Credigo Credigo tarjoaa luotettavaa ja edullista lainaa asiakkailleen. Lainoissa ei ole piilokuja eikä mitään kuukausi-, tai vuosimaksuja. Lainaa lyhennetään kuukausittain koko laina-ajan samalla […]
  • EtuaEtua Etua on lainoja kilpailuttava palvelu, jonka kautta löydät aina maamme edullisimmat kulutusluotot. Palvelua käyttääksesi sinun tulee olla 20 vuotta täyttänyt.