Fellow Finance

Fellow Financelta saat nopeasti rahaa käyttöösi! Lainarahaa on mahdollista saada 500 – 15 000 euroa ja maksuaikaa oman valinnan mukaan 24 – 84 kuukautta.

Fellow Finance tarjoaa vertaislainoja

Palvelun tarjoamat pikalainat ovat niin sanottuja vertaislainoja. Vertaislaina tarkoittaa sitä, että lainaksi saatu raha tulee palveluun sijoittavilta henkilöiltä ja Fellow Finance vain toimii välittäjänä lainaajan ja sijoittajan välissä hoitaen kaiken tarvittavan raha-liikenteestä asiakaspalveluun ja asiakassuhteiden ylläpitämiseen.

Vertaislainat toimivat samalla tavoin kuin mikä tahansa pikavippi. Erona on se, lainan voi saada huomattavasti edullisemmin kuin normaalin pikavipin.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Mahdollisuus nopeaan lainansaantiin

Lainaa ottava henkilö tekee lainahakemuksen ja jos tarpeeksi moni sijoittaja on valmis sijoittamaan lainaan rahaa ja koko summa täyttyy, on rahat siirrettävissä tilille nopeallakin aikataululla. lainahakemusta tehdessä asiakas itse määrittelee minkälaisilla ehdoilla on valmis lainaa ottamaan. Mikäli sijoittajat tämän hyväksyvät on laina nostettavissa.

Lainahakemusta tehdessä kannattaa kuitenkin ottaa huomioon se, että liian matalalla korolla tuskin lainaa saat. Kannattaakin suosiolla asettaa kohtuullinen korko lainalle jota on valmis maksamaan niin lainansaantimahdollisuudet paranevat huomattavasti.

Kirjaudu palveluun ja jätä hakemus

Ennen kuin lainaa voi hakea, on luonnollisesti kirjauduttava palveluun. Fellow Finance suorittaa asiakkaan kirjautuessa luotto- ja henkilötietojen tarkistuksen. Lainaa hakevalla henkilöllä on oltava ikää 20 – 75- vuotta eikä maksuhäiriömerkintöjä saa olla. Käytössä on oltava oma henkilökohtainen pankkitili. Lainahakemuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä ilmoitetaan lainanhakijalle joko Fellow Financen vertaislainapalvelussa tai sähköpostitse. Mikäli haluttuun lainasummaan ei löydy tarpeeksi sijoittajia jotta koko lainasumma tulisi täyteen, voi lainanantaja halutessaan myöntää asiakkaalle haettua lainasummaa pienemmän vertaislainan. Lainanottaja voi oman harkintansa mukaan joko hyväksyä tai hylätä annetun tarjouksen.

Lainahakemus on maksuton

Fellow Financelle tehty lainahakemus on lainanhakijalle täysin maksuton. Kuluja tulee maksettavaksi vasta siinä vaiheessa, jos lainaaja lainaa palvelusta ottaa. Kaikissa lainoissa on kiinteä korko koko valitun laina-ajan ja se määräytyy lainanhakijan ja –antajan tekemän sopimuksen perusteella. Lainan välityspalkkio on 5% myönnetyn lainan summasta, mutta korkeintaan kuitenkin 300 euroa. Tilinhoitopalkkio on 0,4 – 0,75% kuukaudessa alkuperäisestä lainapääomasta. Lainan voi koska tahansa maksaa kokonaan takaisin ilman lisäkuluja.

Laina maksetaan takaisin tekemäsi maksusuunnitelman mukaisesti. Laskut toimitetaan sähköpostitse, joten on syytä pitää sähköpostitiedot ajan tasalla Fellow Financen suuntaan. Laskua ei saa jättää maksamataa sen vuoksi että sähköpostiosoite on muuttunut.

Vertaislaina on lainaamisen tätä päivää!

Kaikki vertaislainaan liittyvät tapahtumat ja rahaliikenne tapahtuvat aina lainaajan ja sijoittajan välillä anonyymisti Fellow Finance toimiessa välittäjänä ja asioiden hoitajana. Lainanottaja ei koskaan saa tietoonsa laina antavan henkilön henkilöllisyyttä eikä päinvastoin lainanantaja saa tietää lainaajan henkilöllisyyttä.

Hae luotettavaa ja edullista Fellow Finance lainaa jo tänään, hakeminen on maksutonta!

Fellow Finance pähkinänkuoressa

 • Vertaislainaa 500-15000 euroa
 • Asiakkaalle sopivin ehdoin
 • Laina-aika 2 – 7 vuotta
 • Et tarvitse lainalle vakuuksia, etkä takaajia
 • Luotoille kiinteä korko
 • Ei piilokuluja

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi lainapalvelusta saat nopeasti ja helposti 2000-3000 suuruiset lainat. Ilmainen lainahakemus ja lainapäätös lähes välittömästi.
 • BondoraBondora Bondora on virolainen vertaislainayhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa kesällä 2013. Sen kautta voi hakea 500 - 10 000 euron lainaa.
 • EtuaEtua Etua on lainoja kilpailuttava palvelu, jonka kautta löydät aina maamme edullisimmat kulutusluotot. Palvelua käyttääksesi sinun tulee olla 20 vuotta täyttänyt.
 • RahoituslaitosRahoituslaitos Rahoituslaitos hakee sinulle parhaan lainatarjouksen haluamallesi lainasummalle. Voit hakea Rahoituslaitoksen avulla lainaa 100 eurosta jopa 15 000 euron luottoihin saakka.
 • OstosrahaOstosraha Ostosraha.fi lainapalvelua ylläpitää suomalainen ja suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy. Yritys tuottaa kuluttajarahoitukseen liittyviä palveluita, ja onkin erittäin ammattitaitoinen […]
 • lainaamo 1Lainaamo Lainaamo on kulutusluottoja tarjoava rahoitusyhtiö, jonka lainaa voivat saada yli 26-vuotiaat, luottokelpoiset suomalaiset. Pienin haettava lainasumma on 500 euroa. Voit hakea myös […]
 • CredentoCredento Credento tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden hakea maksimissaan 5000 euron kulutusluotto. Pienin Credenton tarjoama lainasumma on 1000 euroa.
 • credigo 2Credigo Credigo tarjoaa luotettavaa ja edullista lainaa asiakkailleen. Lainoissa ei ole piilokuja eikä mitään kuukausi-, tai vuosimaksuja. Lainaa lyhennetään kuukausittain koko laina-ajan samalla […]
 • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa käyttöösi 1000, 2000 tai 3000 euron lainan. Lainan käsittely on automaattista, joten luottopäätös tulee käytännössä välittömästi kun hakemuksen lähetät. Hae nyt sopiva […]
 • FixuraFixura Fixura.fi on vuonna 2009 perustettu Fixura Ab Oy:n omistama vertaislainapalvelu. Palvelun idea on, että asiakkaat itse luovat lainamarkkinat keskenään.