Aasa.fi

Aasa Oy on kotimainen rahoituspalvelu, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 2010 saakka. Aasan palveluita ovat käyttäneet jo tuhannet suomalaiset asiakkaat, ja se tunnetaan yleisesti erittäin rehellisenä ja luotettavana lainantarjoajana.

Aasan lainakirjo on varsin kattava, ja lainatarjonnasta löytyykin erisuuruisia lainasummia 2000 eurosta aina 5000 euroon saakka. 2000-3000 euron lainasummat ovat porrastettu 100 euron välein, ja tästä suuremmat tarjolla olevat lainat ovat 500 euron välein.

Lainasummia ei ole erikseen rajoitettu uusille tai vanhoille asiakkaille, eli voit heti ensimmäistä kertaa Aasalla asioidessasi hakea mitä tahansa tarjolla olevista lainasummista.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Lainoja voi hakea joko helppokäyttöisellä verkkohakemuksella suoraan Aasan sivuilta, tai vaihtoehtoisesti myös soittamalla Aasan asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9-17 välisenä aikana. Sinulle ilmoitetaan saamastasi luottopäätöksestä henkilökohtaisesti. Jos saamasi päätös on myönteinen, lähetetään kotiisi lainasopimus allekirjoitettavaksi. Sinun tulee lähettää allekirjoittamasi lainasopimus takaisin Aasalle, jonka jälkeen rahat maksetaan tilillesi.

Lainoille annetaan 18 vuorokauden täysi peruuttamisoikeus, jos tuletkin toisiin ajatuksiin lainaa haettuasi. Voit peruuttaa lainasi helposti ottamalla yhteyttä Aasan asiakaspalveluun ja ilmoittamalla päivän jolloin palautat ottamasi lainan. Ota huomioon, että sinun tulee ottaa asiakaspalveluun yhteyttä 18 vuorokauden kuluessa lainan saamisesta, tai muutoin lainan peruuttaminen ei ole enää mahdollista.

Lainoille on myös mahdollista ottaa vapaaehtoinen maksuturva, joka suojaa pitkäaikaisissa sairastumisissa, työsuhteen päättyessä sekä kuolemantapauksissa. Esimerkiksi kuolemantapauksessa lainaturva kattaa koko jäljellä olevan lainapääoman sekä korot ja muut kulut. Lainaturvan hinta on vain kahdeksan prosenttia kuukausittaisesta lainanlyhennyksestä tai vähintään kaksi euroa, joten se on erittäin edullinen mukana tuomiinsa hyötyihin verrattuna.

Aasan tarjoamia lainasummia voivat hakea kaikki vähintään 20 vuoden iän saavuttaneet vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt, jotka ovat luotto- ja oikeustoimikelpoisia. Aasa ei myönnä lainaa luottotiedottomille henkilöille, joten luottotiedoistasi ei saa löytyä maksuhäiriömerkintöjä mikäli aiot saada myönteisen luottopäätöksen.

Aasa voi antaa hakijalle kielteisen luottopäätöksen oman riskianalyysinsä perusteella myös silloin, vaikka hakija täyttäysikin kaikki ennalta määritellyt hajoille asetetut vaatimukset. Aasa ei ole velvollinen perustelemaan antamiaan luottopäätöksiä millään tavalla.

Aasa antaa lainoillensa takaisinmaksuaikaa 3-24 kuukautta, ja lainat maksetaan aina tasasuuruisissa kuukausittaisissa maksuerissä. Vaikka Aasan tarjoamat lainasummat ovat melko suuria, voit lyhentää niitä pitkien maksuaikojen ansiosta pienissä kuukausierissä takaisin. Esimerkiksi 3000 euron luoton kuukausittainen lyhennys pisimmälle mahdollisella 24 kuukauden takaisinmaksuajalla olisi ainoastaan 192 euroa.

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • RahoituslaitosRahoituslaitos Rahoituslaitos hakee sinulle parhaan lainatarjouksen haluamallesi lainasummalle. Voit hakea Rahoituslaitoksen avulla lainaa 100 eurosta jopa 15 000 euron luottoihin saakka.
  • lhv 1LHV AS LHV Pank on vuonna 1999 Virossa perustettu pankki. Se tarjoaa asiakkailleen kattavat pankkipalvelut, varainhoitopalvelut, arvopaperinvälityspalvelut, sekä sijoituspalvelut. LHV Pankki […]
  • FixuraFixura Fixura.fi on vuonna 2009 perustettu Fixura Ab Oy:n omistama vertaislainapalvelu. Palvelun idea on, että asiakkaat itse luovat lainamarkkinat keskenään.
  • LendoLendo Unohda kalliit pikavipit ja luotot, Lendo kilpailuttaa juuri sinulle sopivan lainatarjouksen useiden eri pankkien valikoimista.
  • HalinoHalino Halino on lainapalvelu, josta irtoaa 100-6000 euron kulutusluotto markkinoiden edullisimpaan hintaan, 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla. Edullinen hinta johtuu siitä, että Halinon lainoille […]
  • credigo 2Credigo Credigo tarjoaa luotettavaa ja edullista lainaa asiakkailleen. Lainoissa ei ole piilokuja eikä mitään kuukausi-, tai vuosimaksuja. Lainaa lyhennetään kuukausittain koko laina-ajan samalla […]
  • BondoraBondora Bondora on virolainen vertaislainayhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa kesällä 2013. Sen kautta voi hakea 500 - 10 000 euron lainaa.
  • BigbankBigbank Jos tarvitset kilpailukykyisellä korolla olevaa lainarahaa, on syytä kääntyä Bigbankin puoleen. Edullisen koron lisäksi lainat saa halutessaan varmasti riittävän pitkällä maksuajalla.
  • ZmartaZmarta Zmarta on tuore lainoja asiakkailleen välittävä palvelu. Kun haet lainaa Zmartan kautta, saat useita hyviä tarjouksia usealta eri luotonmyöntäjältä.
  • lainaamo 3Lainaamo Lainaamo on kulutusluottoja tarjoava rahoitusyhtiö, jonka lainaa voivat saada yli 26-vuotiaat, luottokelpoiset suomalaiset. Pienin haettava lainasumma on 500 euroa. Voit hakea myös […]