OK Money

Luotettava OK money tarjoaa käyttöösi 50 – 2100 euron OK Limiitti luottolimiitin. Palvelun tarjoama lainavaihtoehto on kuukausittaisissa tasaerissä takaisinmaksettava nykyaikainen joustava limiitti.

Lainan lyhennys samalla summalla joka kuukausi

OK Limiittiä lyhennetään joka kuukausi samalla summalla. Voit siis varautua joka kuukausi siihen, että maksettavaksi tuleva lasku on aina saman suuruinen. Limiitistä tuleva kuukausimaksu on joka kuukausi vain 130 euroa. Mikäli haluat, luottoa voi lyhentää myös enemmän mikä tarkoittaa pienempiä kuluja koko laina-ajalla.

Lainaksi saatava rahasumma on maksimissaan 2100 euroa. Jos rahantarve on suuri, voi koko summan nostaa kerralla käyttöön. Mikään ei kuitenkaan estä tekemään luotosta pienempiä nostoja. Jos rahantarve on vain 500 euroa, on 500 euron nostaminen täysin mahdollista. Tällöin maksat kuluja vain 500 euron osuudesta jonka käyttöösi olet nostanut. Jos tarvitset rahaa jatkossa lisää, voit tehdä nostoja luottorahan puitteissa.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Laina hakeminen on nopeaa

Luottolimiitin hakeminen on nopeaa ja erittäin helppoa. Valitse aluksi OK Moneyn kotisuilta lainaksi tarvitsemasi summa ja laina-aika. Täytä luottohakemus verkossa ja saat päätöksen myönnettävästä lainasta todella nopeasti. Jos luottopäätös tulee myönteisenä, on rahat käytettävissä todella nopeasti.

Luottolimiitti voidaan myöntää luottokelpoiselle Suomessa asuvalla vähintään 20 vuotta täyttäneelle henkilölle. Varaudu siihen, että omasta tulotasosta on annettava selvitys. Helpoiten sen voi tehdä hakemuksen yhteydessä Instantor-palvelun avulla, joka tekee homman puolestasi. Vaihtoehtoisesti voit itse toimittaa tarvittavat kopiot palkkakuitista tai tiliotteista. Instantoria käyttämällä hakemuksen käsittely on nopeampaa ja rahat ovat käytettävissä huomattavasti nopeammin.

Ei avausmaksuja tai nostopalkkiota

Limiittilainassa ei ole lainkaan avausmaksuja tai nostopalkkioita, joten tiedät aina minkälaiset kulut nostamastasi rahasummasta tulee.

Jos lainasta on etukäteen kysymyksiä tai niitä ilmenee lainan aikana, voit ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluun joka päivä.

OK Money pähkinänkuoressa

 • 2100 euron luottolimiitti
 • Lyhennys samalla summalla joka kuukausi
 • Maksuton lainahakemus
 • Nopea hakemus
 • Nosta erissä tai kerralla koko summa
HAE LAINAA TÄSTÄ!

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Suomen Tililuotto antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan. Nosta lainaa 20 - 2000 euroa silloin kun haluat, vaikka keskellä yötä.
 • LuottorahaLuottoraha Luottoraha tarjoaa 100 - 2000 euron luottoja. Voit nostaa lisälainaa käyttöösi tarpeen mukaan, kunhan luottorajasi ei ylity. Ikäraja 20 vuotta.
 • RisicumRisicum Risicum uudistui täysin ja tarjoaa nyt 500-1000 euron suuruisia pitkiä kulutusluottoja sekä jopa 5000€ suuruista luottotiliä. Tutustu uuteen palveluun nyt.
 • suomilimiitti1 1Suomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa tililuoton, josta lainaa voi nostaa 100 - 2000 euroa. Luotto maksetaan takaisin seuraavan kuukauden lopussa tai osamaksuerissä. Suomilimiitin voivat saada kaikki […]
 • rahalaitos 2Rahalaitos Rahalaitos on suosittu lainaojen kilpailutuspalvelu. Jos etsit edullista lainaa 500 - 40 000 euron haarukasta, on Rahalaitos hyvä valinta. Myös nykyisten lainojen yhdistäminen yhdeksi […]
 • lainafi 3Laina.fi Suosittu Laina.fi tarjoaa kätevän ja kohtuuhintaisen Käyttölainan. Voit nostaa Käyttölainaa kuukaudessa maksimissaan 5000 euroa, mutta voit nostaa myös pienempiä summia silloin kun […]
 • creditstar 4Creditstar Creditstarilla on tarjottavana jopa 2000 euron tililuotto. Hae luottoa jo tänään ja nosta tilille silloin kun tarvitset!
 • EverydayEveryday OPR-Vakuus Oy:n omistama pikaluottopalvelu Everyday tarjoaa 2000 euron luoton, jonka voit nostaa matkapuhelimellasi niin monessa osassa kuin haluat. Se on siis vähän kuin puhelimessasi […]
 • Lainaa24Lainaa24 Hae valmiiksi kilpailutettu laina Lainaa24 luottopalvelun kautta. Vain yhden hakemuksen täyttämällä saat useita erilaisia lainatarjouksia. Lainaa24 etsii juuri sinulle sopivan lainan […]
 • eurolimiitti 5Eurolimiitti Eurolimiitiltä saat käyttöösi 3000 euron luottotilin josta nostat rahaa pienissä erissä tai vaikka koko luottosumman yhdellä kertaa. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain markkinoiden […]