Nordcredit

Joustoluotto on uudenlainen vakuudeton pika-laina, joka nimensä mukaisesti joustaa. Voit nostaa sitä tarpeen mukaan NordCreditin myöntämän luottorajan puitteissa. Luottorajana voi olla joko 2000€ tai 3000€. (Luottorajan lopullisesti määrittää NordCredit arvioituaan asiakkaan maksukyvyn.) Joustoluoton nostaminen on mutkatonta. Voit nostaa sitä tekstiviestillä ja rahat näkyvät tilillä pian tai viimeistään silloin, kun asiakaspalvelu avautuu.

Luotto myönnetään yli 20-vuotiaille

Joustoluottoa on mahdollista hakea yli 20 -vuotiaan Suomessa vakituisesti asuvan henkilön, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää luottotiedoissa. Lainatulle summalle asiakas maksaa kuukausittain 5% koron ja kertamaksuna 14% järjestelypalkkion.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Joustoluottoa voit hakea netistä löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Sen täyttämisen jälkeen hyväksyt hakemuksen nettipankiitunnuksilla. Sen lisäksi tarvitaan mobiilivarmenne sekä lopuksi alustavan luottopäätöksen jälkeen NordCreditille toimitettavat kopiot tulotodistuksista, jotka voivat olla esimerkiksi palkkakuitteja, muita tulotodistuksia tai kopiot pankin tiliotteista viimeisten kolmen kuukauden ajalta. Myönteisen päätöksen jälkeen voit nostaa joustoluottoa.

Maksa takaisin pienissä erissä

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittaisissa maksuerissä. Voit maksaa toivomanasi kuukauden päivänä ja laskut lähetetään postin kautta kotiisi ennen eräpäivää. Myöhästyneestä maksusuorituksesta veloitetaan viivästyskorkoa. Mikäli maksu myöhästyy pitkän ajan, se siirtyy perintätoimiston perittäväksi, joka veloittaa omat lisäkulut.

Asiakaspalvelu palvelee joka päivä

Asiakaspalvelu NordCreditillä on avoinna joka päivä, myös viikonloppuisin. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostilla, soittaa puhelimella tai sähköisellä lomakkeella tai chatin kautta. NordCreditin nettisivuilta löydät yhteysteidot, lainaehdot ja muuta lisätietoa NordCreditin rahoituspalveluista.

Nordcredit pähkinänkuoressa

  • Limiitti 2000 tai 3000 euroa
  • Edulliset kuukausierät
  • Avoinna joka päivä
  • Tee hakemus netissä
  • Ikäraja 20 vuotta

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi lainapalvelusta saat nopeasti ja helposti 2000-3000 suuruiset lainat. Ilmainen lainahakemus ja lainapäätös lähes välittömästi.
 • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa käyttöösi 1000, 2000 tai 3000 euron lainan. Lainan käsittely on automaattista, joten luottopäätös tulee käytännössä välittömästi kun hakemuksen lähetät. Hae nyt sopiva […]
 • CredentoCredento Credento tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden hakea maksimissaan 5000 euron kulutusluotto. Pienin Credenton tarjoama lainasumma on 1000 euroa.
 • NopsalainaNopsalaina Nopsalaina on kulutusluottojen muodossa henkilöasiakkaita rahoittava lainapalvelu. Sitä pyörittää Virolaisen BigBank AS:n Suomen sivuliike. Se tarjoaa erittäin edullista kulutusluottoa […]
 • HalinoHalino Halino on lainapalvelu, josta irtoaa 100-6000 euron kulutusluotto markkinoiden edullisimpaan hintaan, 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla. Edullinen hinta johtuu siitä, että Halinon lainoille […]
 • RahoituslaitosRahoituslaitos Rahoituslaitos hakee sinulle parhaan lainatarjouksen haluamallesi lainasummalle. Voit hakea Rahoituslaitoksen avulla lainaa 100 eurosta jopa 15 000 euron luottoihin saakka.
 • BigbankBigbank Jos tarvitset kilpailukykyisellä korolla olevaa lainarahaa, on syytä kääntyä Bigbankin puoleen. Edullisen koron lisäksi lainat saa halutessaan varmasti riittävän pitkällä maksuajalla.
 • Bank NorwegianBank Norwegian Bank Norwegian tarjoaa 1000 - 50 000 euron lainoja vähintään 23 vuotta täyttäneille henkilöille. Hae kätevästi suoraan netistä, saat luottopäätöksen todella nopeasti.
 • credigo 1Credigo Credigo tarjoaa luotettavaa ja edullista lainaa asiakkailleen. Lainoissa ei ole piilokuja eikä mitään kuukausi-, tai vuosimaksuja. Lainaa lyhennetään kuukausittain koko laina-ajan samalla […]
 • Aasa.fiAasa.fi Aasan lainatarjonnasta löydät 2000-5000 euron suuruiset kulutusluotot, joita voit kaikkia hakea ilman vakuuksia tai takaajia, 6-24 kuukauden maksuajalla.