Rahapalvelu

Rahat taas loppu ja tilipäivään on vielä aikaa? Kaverit lähdössä aurinkolomalle ja sinulla on tili miinuksella? Tarvitsetko ajoittain lisärahoitusta arjen menoihin?

Nämä ovat yleisiä ongelmia, jotka ovat nyt helposti ratkaistavissa. Hae vakuudeton Rahapalvelu luotto. Se on täysin uusi kulutusluottoja myöntävä lainapalvelu, jonka taustalla on vuosien lainakokemuksen omaava, myös Credit24:ää luotsaava palvelu.

Heitä rahoitukseen liittyvät huolesi Rahapalvelun osaaviin käsiin

Rahapalvelun luotto on 100 – 4 000 euron suuruinen laina, joka tyypillisesti maksetaan takaisin osissa, 3 kuukauden – 3 vuoden aikana. Takaisin maksettavaa muodostuu ainoastaan siitä lainasummasta, jonka asiakas laina-aikana nostaa käyttöönsä.

Uutena Rahapalvelun asiakkaana voit saada mukavan edun. Laina kuin laina kuukaudeksi täysin kuluitta. Totta se on, ei korkoja eikä kuluja jos maksat lainan takaisin 30 vuorokauden kuluessa!

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Rahapalvelun luotto on hauska ja nykyaikainen tapa hoitaa ajoittaisia rahavaikeuksia tai toteuttaa pitkään hautuneita unelmia. Luottoa on helppo hakea, se myönnetään nopeasti ja lainansaannin vaatimukset ovat perinteisiä pankkeja pienemmät. Nostot tehdään suoraan sähköisessä palvelussa, ilman jonottamista pankkikonttoreissa.

Rahapalvelun luotto on jo nyt lunastanut paikkansa markkinoiden edullisimpia lainoja tarjoavana palveluna, eikä loppua tälle voittokululle ole näkyvissä. Luoton ehdot ovat läpinäkyviä, eikä Rahapalvelu harrasta piilokulujen perimistä. Kaikki lainasta perittävät kulut ilmaistaan selkeästi lainaehdoissa. Lainasta ei peritä ollenkaan tilinhoitokuluja, eikä avauskuluja. Luoton maksut ovat peräisin maltillisesta korosta ja nostomaksuista.

Luottoa haetaan ilmaisella verkkohakemuksella Rahapalvelu.fi sivustolta. Ilmainen hakemus tarkoittaa sitä, ettei lainahakemuksen jättäminen maksa asiakkaalle mitään, toisin kuin aiemmin pikavippien yhteydessä saattoi olla. Rahapalvelun luotot ovat tuttuun tapaan vakuudettomia, kuten monet muutkin verkossa haettavat lainat. Vakuudettomuus tavallisesti tarkoittaa huikeita korkoja, mutta Rahapalvelun kanssa asiakkaan ei tarvitse sellaisesta huolehtia.

rahapalvelu 1

Rahapalvelu luoton maksu onnistuu osissa

Takaisinmaksun kanssa ei tarvitse Rahapalvelun kanssa hätäillä. Maksuaikaa on reilusti, joten lainan voi huoletta maksaa pienissä osissa. Jos luotolta on tehty nostoja, Rahapalvelu lähettää kuukausittain laskun, josta ilmenee minimisumma, joka on maksettava. Asiakas voi halutessaan myös maksaa suuremman summan ja näin lyhentää lainaansa nopeammin. Suuremmasta maksusta ei tarvitse erikseen ilmoittaa Rahapalvelulle, riittää kun lainaa maksaessa laittaa maksuun minisummaa suuremman määrän. Lainan voi myös halutessaan maksaa kokonaan kerralla pois.

Laina pitää hoitaa aina asianmukaisesti takaisin. Jos asiakas ei suoriudu lainansa maksusta, tämä katsotaan sopimusrikkomukseksi. Tällöin Rahapalvelu perii lainasta viivästyskorkoa ja lopulta siirtää lainan perintään. Lainan maksusta luistaminen uhkaa asiakkaan luottotietoja 60 vuorokauden kuluttua laskun alkuperäisestä eräpäivästä. Luottotiedot kannattaa pyrkiä pitämään ilman maksuhäiriömerkintöjä, koska ne vaikuttavat tulevaisuudessa moniin asioihin, kuten puhelinliittymän hankintaan tai asunnon vuokraamiseen.

Faktaa Rahapalvelun luotosta

 • Kutsutaan myös tililuotoksi, luottotiliksi, joustolainaksi ja limiittiluotoksi
 • Valitse sopivin luottoraja 100 – 4 000 euron väliltä
 • Yksilöllinen korko
 • Tee nostoja oman mielen mukaan, vaikka päivittäin
 • Miniminosto 50 euroa
 • Maksiminosto jäljellä olevan luottorajan mukaan
 • Kuukausittain erääntyy maksettavaksi vähintään minimisumma
 • Maksa laina kerralla tai erissä
HAE LAINAA TÄSTÄ!

Maksuvapaa kuukausi avuksi ongelmiin

Kaikille tulee eteen kuitenkin tilanteita, jolloin lainan maksu on haaste. Tällaisiin tilanteisiin Rahapalvelu tarjoaa maksuvapaata kuukautta. Maksuvapaan kuukauden aikana asiakkaan ei tarvitse maksaa minkäänlaisia kuluja, vaan kaikki kulut siirtyvät maksettaviksi tuleville kuukausille. Maksuvapaa kuukausi lisää lainan hintaan 20 euroa, mutta tämä on pieni hinta siitä, että saa lainan hoidettua asianmukaisesti. Maksuvapaan kuukauden aikana asiakkaalle ei ole mahdollisuutta tehdä nostoja luotoltaan.

Maksuvapaan kuukauden käyttö mahdollistuu, kun asiakkaalla on takanaan jokunen kuukausi asianmukaisesti maksettuja eriä. Mikäli maksuvapaa kuukausi ei auta tilanteeseen, asiakkaan kannattaa olla yhteydessä Rahapalvelun asiakaspalveluun tilanteen selvittelyä varten.

Asiakaspalvelu on apunasi lainaprosessin ajan

Tällä hetkellä Rahapalvelun asiakas voi käyttää ongelmissaan Credit24:n asiakaspalvelua. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä missä vaan lainaan liittyvässä asiassa. Parhaiten yhteyden saa soittamalla asiakaspalvelun ilmaiseen numeroon arkisiin kello 9.00 – 17.00. Toki myös nykyaikaisesti sähköpostiyhteys on mahdollinen.

Asiakkaalla on myös käytössä Credit24:n verkkosovellus omien laina-asioidensa hoitoon. Palvelu on auki kellon ympäri ja sinne kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla. Omapalvelusta näkee mm. seuraavan laskun saldon, kokonaissaldon ja sieltä voi myös hankkia lisäpalveluita käyttöönsä. Ko. palvelun voi halutessaan myös hankkia sovelluksena vaikka omaan kännykkään App Storesta tai Google Play:sta.

Rahapalvelun nostojen maksu asiakkaan tilille tapahtuu palvelun aukioloaikoina, eli päivittäin klo. 8.00 – 22.00. Asiakas saa tänä aikana hakemansa noston tililleen 15 minuutin sisällä (huomioi kuitenkin pankkien toiminnasta mahdollisesti aiheutuvat viiveet).

Tietoisku Rahapalvelusta

 • Tarjoaa luottoa luottotilin muodosa
 • max. 4 000 euroa
 • Kuluton ensimmäisen kuukauden uudelle asiakkaalle
 • Läpinäkyvä hinnoittelu
 • Maksa 1 -36 erässä takaisin
 • Suosittu ja luotettava lainapalvelu
HAE LAINAA TÄSTÄ!

Tätä kysytään useimmin Rahapalvelusta

Onko Rahapalvelulla mitään voimassaolevia tarjouksia?

Tällä hetkellä Rahapalvelulta ensi kertaa luottoa hakeva saa lainansa ilman kuluja ja korkoa kuukaudeksi käyttöönsä, eli laina tulee maksaa kuukaudessa takaisin hyödyntääkseen tarjouksen. Tämän jälkeen lainasta peritään normaalit kulut.

Törmäsin käsitteeseen ”lainan todellinen vuosikorko”. Mitä se tarkoittaa?

Todellinen vuosikorko tarkoittaa korkoa, joka saadaan laskemalla kaikkia luoton kustannukset yhteen. Tällöin otetaan huomioon myös lainan oletettu maksuaika, sekä se, että lainasta perittävät kulut pysyvät tulevaisuudessa saman suuruisina. Rahapalvelussa todelliseen vuosikorkoon lasketaan korko sekä nostopalkkiot ja se on 49,85 % – 153,63 %.

Tulin toisiin ajatuksiin lainan suhteen, voinko perua sen?

Kyllä voit. Sinulla on oikeus peruuttaa hankkimasi laina 14 vuorokauden kuluessa sen ottamisesta. Toimita peruutuksesta kirjallinen ilmoitus Rahapalvelulle, esimerkiksi sähköpostilla. Huomaa, että jo tehdyt nostot korkoineen tulee maksaa Rahapalvelulle takaisin viipymättä.

Kauanko Rahapalvelun luotto on voimassa?

Rahapalvelun myöntämä tililuotto on jatkuva laina, mikä tarkoittaa että nostoja voi tehdä uudelleen sen jälkeen kun lainaa on maksettu takaisin, ilman että tämä toiminta vaatisi uuden hakemuksen lähettämistä ja sen hyväksyttämistä. Voit milloin vain irtisanoa sopimuksen, ilman että sinun tarvitsee ilmoittaa perumisen syytä. Rahapalvelulla on myös oikeus purkaa sopimus laiminlyöntien seurauksena.

Kuka voi hakea luottoa rahapalvelulta?

Luottokelpoiset asiakkaat, jotka ovat yli 19-vuotiaita ja joilla on käytössään matkapuhelin sekä verkkopankkitunnukset.

Millaisia lisäpalveluja luotossa on ja mitä ne maksavat?

Sinun on mahdollista siirtää eräpäivää esimerkiksi palkkapäiväksesi, tästä peritään 5 euron maksu. (Siirtoa ei voi tehdä jo erääntyvää laskua koskevaksi). Halutessasi korottaa luottorajaasi, voit tehdä sen maksutta. Luottorajan laskemisesta taas peritään 20 euron maksu. Maksumuistutus taas maksaa asiakkaalle 5 euroa.

Rahapalvelun hinnastoa

 • Vuotuinen nimelliskorko 40,56 % – 95,4 %
 • Avausmaksu 0 €
 • Tilinhoitomaksu 0 €
 • Nostokulut per nosto 6,95 % (ensimmäisestä nostosta ei peritä kuluja)
 • Lainan todellinen vuosikorko 49,85 – 153,63 %
HAE LAINAA TÄSTÄ!

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • LuottopalveluLuottopalvelu Jos olet pitänyt Credit24:stä lainantarjoajana, tulet suorastaan rakastamaan uutta Luottopalvelua! Luottopalvelu on uusinta uutta kulutusluottomarkkinoilla ja Luottopalvelun tarjoama 100 – […]
 • fleksiluotto 2Fleksiluotto Fleksiluotto on joustava ja edullinen vaihtoehto rahoittamaan arjen yllättävät rahanmenot. Ota joustava limiittilaina heti käyttöösi, voit nostaa rahaa pienissä erissä käyttösi mukaan. Jos […]
 • LuottorahaLuottoraha Luottoraha tarjoaa 100 - 2000 euron luottoja. Voit nostaa lisälainaa käyttöösi tarpeen mukaan, kunhan luottorajasi ei ylity. Ikäraja 20 vuotta.
 • FerratumFerratum Ferratum-lainapalvelusta saat joustavaa luottoa. Ferratum tarjoaa 2000 euron luottorajan, joka sopii moniin käyttötarkoituksiin.
 • EuroloanEuroloan Euroloan on erittäin luotettava lainapalvelu. Voit hakea 50 - 5000 euron luottolimiittiä ja nostaa limiitin puitteissa tilillesi haluamiasi rahasummia. Voit saada luottoa, jos olet […]
 • EkstraluottoEkstraluotto Ekstraluotto tarjoaa käyttöösi 2100 euron arvoisen luottotilin. Rahaa on mahdollista nostaa aina 10 eurosta ylöspäin oman tarpeen mukaan. Luottoa lyhennetään vain 10% avoimena olevasta […]
 • suomilimiitti1 3Suomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa tililuoton, josta lainaa voi nostaa 100 - 2000 euroa. Luotto maksetaan takaisin seuraavan kuukauden lopussa tai osamaksuerissä. Suomilimiitin voivat saada kaikki […]
 • rahalaitos 4Rahalaitos Rahalaitos on suosittu lainaojen kilpailutuspalvelu. Jos etsit edullista lainaa 500 - 40 000 euron haarukasta, on Rahalaitos hyvä valinta. Myös nykyisten lainojen yhdistäminen yhdeksi […]
 • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Suomen Tililuotto antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan. Nosta lainaa 20 - 2000 euroa silloin kun haluat, vaikka keskellä yötä.
 • Euro24Euro24 Euro24 tarjoaa joustavan luottotilin 2000 euron luottorajalla. Vippiä täysi-ikäisille suomalaisille.