Euro24

Saat Euro24:ltä 2000 euron joustolimiitin, jonka avaaminen on ilmaista, eikä muitakaan kiinteitä kuluja ole. Luottokuluja maksat vain tilillesi nostamistasi vippisummista. Euro24:n tarjoaa RR Finance Finland Oy.

Euro24 on jatkuvaa, joustavaa luottolimiittiä tarjoava palvelu

Luottotilin avaaminen edellyttää, että asiakas on Suomen kansalainen, 18 vuotta täyttänyt ja luottotiedoiltaan moitteeton. Asiakkaan tulee tunnistautua lainapalveluun omilla verkkopankkitunnuksillaan. Se onnistuu lähes kaikkien suomalaisten pankkien (Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, S-Pankki, Paikallisosuuspankki, Tapiola, Säästöpankki, Handelsbanken) pankkitunnuksilla.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Saat lainapäätöksen lyhyessä ajassa

Euro24 tekee luottopäätökset hetkessä, ja rahat saa saman tien tilille lainapalvelun aukioloaikoina. Euro24 tekee tilisiirtoja maanantaista perjantaihin kello 7 – 23, lauantaisin kello 10 – 20 ja sunnuntaisin kello 12 – 18. Lainahakemuksia otetaan vastaan koko ajan.

Kun joustolimiittisopimus Euro24:n kanssa on tehty, asiakas voi nostaa vippiä pankkitililleen tekstiviestin avulla. Tekstiviesteistä ei peritä maksuja. Jos Euro24 hyväksyy nostopyynnön, rahat siirretään tilillesi palvelun aukioloaikoina välittömästi.

Yksinkertaiset lainaehdot

Jos nostat rahaa tässä kuussa, maksat lainasumman takaisin seuraavan kuukauden puolivälissä. Myös erissä maksaminen onnistuu, mutta ensimmäiseen eräpäivään asti jatkuvan korottoman maksuajan pituus on keskimäärin 30 päivää. Jos maksat erissä, luotosta peritään korkoa, jonka suuruus on 28,6 prosenttia vuodessa. Vuotuinen korko lasketaan päivittäin käyttäen jakajana lukua 360.

Euro24:ltä nostetusta pikavipistä peritään aina nostokulu, jonka määrän voi tarkistaa Euro24:n tarjoamasta lainalaskurista. Esimerkiksi 100 euron vipin nostokulu on 23 euroa ja 200 euron lainan nostokulu 46 euroa.

Ei piilokuluja

Muita kuluja lainoista ei tule, jos asiakas hoitaa maksunsa ja velvoitteensa huolellisesti. Esimerkiksi maksumuistutuksesta Euro24:llä on oikeus periä viisi euroa kappaleelta ja maksuohjelman muutoksesta 40 euroa.

Luotto maksetaan siis takaisin seuraavan kuun 15. päivä. Jos käytetään osamaksua, kuun puolivälissä maksetaan vähintään 30 prosenttia avoimesta lainasta. Sen jälkeen lainaa lyhennetään kuukausittain.

Euro24 pähkinänkuoressa

 • Avaa 2000 euron luottotili
 • Nosta luottoa tarpeen mukaan
 • Maksa takaisin kuukausittain
 • ilmainen luottohakemus
 • Ei kuukausi- tai vuosimaksuja

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • suomilimiitti1 1Suomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa tililuoton, josta lainaa voi nostaa 100 - 2000 euroa. Luotto maksetaan takaisin seuraavan kuukauden lopussa tai osamaksuerissä. Suomilimiitin voivat saada kaikki […]
 • lainafi 2Laina.fi Suosittu Laina.fi tarjoaa kätevän ja kohtuuhintaisen Käyttölainan. Voit nostaa Käyttölainaa kuukaudessa maksimissaan 5000 euroa, mutta voit nostaa myös pienempiä summia silloin kun […]
 • Pankkilainaa netistä?Pankkilainaa netistä? Moni hakee jo netin kautta pienempiä lainoja, kuten pikalainoja ja kulutusluottoja, mutta tulevaisuudessa netistä haetaan ehkä isot pankkilainatkin.
 • FerratumFerratum Ferratum-lainapalvelusta saat joustavaa luottoa. Ferratum tarjoaa 2000 euron luottorajan, joka sopii moniin käyttötarkoituksiin.
 • LuottorahaLuottoraha Luottoraha tarjoaa 100 - 2000 euron luottoja. Voit nostaa lisälainaa käyttöösi tarpeen mukaan, kunhan luottorajasi ei ylity. Ikäraja 20 vuotta.
 • 3Limiitti.fi Limiitti.fi tarjoaa käyttöösi tililuottoa. Ensimmäinen, maksimissaan 500 euron laina on Limiitti.fi:llä ilmainen, joten palvelun kokeilu on houkuttelevaa.
 • EkstraluottoEkstraluotto Ekstraluotto tarjoaa käyttöösi 2100 euron arvoisen luottotilin. Rahaa on mahdollista nostaa aina 10 eurosta ylöspäin oman tarpeen mukaan. Luottoa lyhennetään vain 10% avoimena olevasta […]
 • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Suomen Tililuotto antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan. Nosta lainaa 20 - 2000 euroa silloin kun haluat, vaikka keskellä yötä.
 • EuroloanEuroloan Euroloan on erittäin luotettava lainapalvelu. Voit hakea 50 - 5000 euron luottolimiittiä ja nostaa limiitin puitteissa tilillesi haluamiasi rahasummia. Voit saada luottoa, jos olet […]
 • Bank NorwegianBank Norwegian Bank Norwegian tarjoaa 1000 - 50 000 euron lainoja vähintään 23 vuotta täyttäneille henkilöille. Hae kätevästi suoraan netistä, saat luottopäätöksen todella nopeasti.