Onnen.fi

Onnen.fi -palvelusta lainaaminen on helppoa ja yksinkertaista. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja sähköpostiosoitteen voidaksesi rekisteröityä palveluun. Onnen.fi on 4Financen-konserniin kuuluva lainapalvelu, joka tarjoaa kulutusluottoa 2000 – 3000 euroa ehdot täyttäville asiakkaille. Onnen.fi:n kulutusluotolla rahoitat kalliimmat ostokset vaivattomasti tai maksat nopeasti pois erääntymään päässeen laskupinon. Sopivan maksuajan valitsemalla lainan takaisinmaksu sujuu ongelmattomasti.

Jopa 3000 euroa kulutusluottoa Onnen.fi lainapalvelusta

Luottoehdot eivät ole erityisen tiukkoja. Hyvin monella suomalaisella on hyvät mahdollisuudet tilata onnistuneesti kulutusluotto Onnen.fi:n kautta. Ikäraja on 20 vuotta, eikä hakijalla saa tietenkään olla luottotiedoissa maksuhäiriömerkintää. Hakijan kotiosoitteen on oltava Suomessa, ja kotiosoitteen tulee täsmätä väestörekisteristä löytyviin tietoihin. Onnen.fi:llä on kuitenkin oikeus jättää laina myöntämättä ilman erityistä syytä. Mikäli hakija täyttää ilmoitetut luottoehdot, mutta ei siltikään saa lainaa, voi olla, että hän on laiminlyönyt luoton maksun aikaisemmin 4Financelle tai jollekin muulle lainayhtiölle.

Valitse sinulle sopivin laina-aika

Lainan maksuaika on Onnen.fi -palvelussa 12 – 24 kuukautta. Tältä väliltä jokainen asiakas voi valita sopivan maksuajan vapaasti kuukauden tarkkuudella. Esimerkiksi 2000 euron lainan kuukausierä on näin ollen isoimmillaan noin 220 euroa ja pienimmillään 137 euroa. Tämän alle ei siis voi maksunsa kuukausierää säätää. Takaisinmaksuerän koko on sama joka kuussa, ja lyhennyslasku saapuu kerran kuukaudessa. Kuukausierän koko selviää lainalaskurin avulla.

Lainan hakeminen todella voi olla näin helppoa

Aloita luotonhaku valitsemalla laina-aika ja lainasumma ja täyttämällä tietosi hakemukseen. Tarvitset vain henkilötunnuksen, tilinumeron, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Sen jälkeen tunnistaudut pankkitunnuksillasi ja luottotietosi tarkistetaan. Saat heti luottopäätöksen. Onnen.fi ei kerro sivuillaan, että lainan hankkiminen vaatisi minkäänlaisten tositteiden tai tulotodistusten lähettämistä, joten luultavasti niitä ei tarvita.

Saat rahasi suoraan pankkitilillesi

Hyväksytty luotto maksetaan heti asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille. Onnen.fi maksaa luottoja lainapalvelunsa aukioloaikoina kello 7 – 23. Onnen.fi:n mukaan luotto siirtyy tilille noin 15 minuutissa. Mikäli asiakkaan käyttämä pankki on S-Pankki tai Ålandsbanken, voi siirtyminen kestää 1 – 2 pankkipäivää. Jos asiakkaalla ilmenee jotain kysyttävää laina-asioistaan, hän voi ottaa Onnen.fi:n asiakaspalveluun yhteyttä. Asiakkaiden kysymyksiin vastataan puhelimitse arkisin kello 7 – 23, lauantaisin kello 10 – 18 ja sunnuntaisin kello 10 – 14. Puhelinnumero on maksullinen, mutta yhteyden saa myös sähköpostitse ja asiakaspalveluchatissa.

  Viikinkilaina

Onnen.fi pähkinänkuoressa

  • Lainapalvelu päivittää juuri tietojaan

Hae lainaa

Muita Artikkeleita