Onnen.fi

Onnen.fi -palvelusta lainaaminen on helppoa ja yksinkertaista. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja sähköpostiosoitteen voidaksesi rekisteröityä palveluun. Onnen.fi on 4Financen-konserniin kuuluva lainapalvelu, joka tarjoaa kulutusluottoa 2000 – 3000 euroa ehdot täyttäville asiakkaille. Onnen.fi:n kulutusluotolla rahoitat kalliimmat ostokset vaivattomasti tai maksat nopeasti pois erääntymään päässeen laskupinon. Sopivan maksuajan valitsemalla lainan takaisinmaksu sujuu ongelmattomasti.

Jopa 3000 euroa kulutusluottoa Onnen.fi lainapalvelusta

Luottoehdot eivät ole erityisen tiukkoja. Hyvin monella suomalaisella on hyvät mahdollisuudet tilata onnistuneesti kulutusluotto Onnen.fi:n kautta. Ikäraja on 20 vuotta, eikä hakijalla saa tietenkään olla luottotiedoissa maksuhäiriömerkintää. Hakijan kotiosoitteen on oltava Suomessa, ja kotiosoitteen tulee täsmätä väestörekisteristä löytyviin tietoihin. Onnen.fi:llä on kuitenkin oikeus jättää laina myöntämättä ilman erityistä syytä. Mikäli hakija täyttää ilmoitetut luottoehdot, mutta ei siltikään saa lainaa, voi olla, että hän on laiminlyönyt luoton maksun aikaisemmin 4Financelle tai jollekin muulle lainayhtiölle.

Valitse sinulle sopivin laina-aika

Lainan maksuaika on Onnen.fi -palvelussa 12 – 24 kuukautta. Tältä väliltä jokainen asiakas voi valita sopivan maksuajan vapaasti kuukauden tarkkuudella. Esimerkiksi 2000 euron lainan kuukausierä on näin ollen isoimmillaan noin 220 euroa ja pienimmillään 137 euroa. Tämän alle ei siis voi maksunsa kuukausierää säätää. Takaisinmaksuerän koko on sama joka kuussa, ja lyhennyslasku saapuu kerran kuukaudessa. Kuukausierän koko selviää lainalaskurin avulla.

Lainan hakeminen todella voi olla näin helppoa

Aloita luotonhaku valitsemalla laina-aika ja lainasumma ja täyttämällä tietosi hakemukseen. Tarvitset vain henkilötunnuksen, tilinumeron, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Sen jälkeen tunnistaudut pankkitunnuksillasi ja luottotietosi tarkistetaan. Saat heti luottopäätöksen. Onnen.fi ei kerro sivuillaan, että lainan hankkiminen vaatisi minkäänlaisten tositteiden tai tulotodistusten lähettämistä, joten luultavasti niitä ei tarvita.

Saat rahasi suoraan pankkitilillesi

Hyväksytty luotto maksetaan heti asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille. Onnen.fi maksaa luottoja lainapalvelunsa aukioloaikoina kello 7 – 23. Onnen.fi:n mukaan luotto siirtyy tilille noin 15 minuutissa. Mikäli asiakkaan käyttämä pankki on S-Pankki tai Ålandsbanken, voi siirtyminen kestää 1 – 2 pankkipäivää.

Jos asiakkaalla ilmenee jotain kysyttävää laina-asioistaan, hän voi ottaa Onnen.fi:n asiakaspalveluun yhteyttä. Asiakkaiden kysymyksiin vastataan puhelimitse arkisin kello 7 – 23, lauantaisin kello 10 – 18 ja sunnuntaisin kello 10 – 14. Puhelinnumero on maksullinen, mutta yhteyden saa myös sähköpostitse ja asiakaspalveluchatissa.

Onnen.fi pähkinänkuoressa

 • Lainapalvelu päivittää juuri tietojaan

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa käyttöösi 1000, 2000 tai 3000 euron lainan. Lainan käsittely on automaattista, joten luottopäätös tulee käytännössä välittömästi kun hakemuksen lähetät. Hae nyt sopiva […]
 • Fellow FinanceFellow Finance Fellow Financelta saat nopeasti rahaa käyttöösi. Lainarahaa on mahdollista saada 500 – 15 000 euroa ja maksuaikaa oman valinnan mukaan 24 – 84 kuukautta.
 • nordcredit 1Nordcredit Joustolutolta saat rahaa lainaksi 100 - 3000 euroa. Helpota arkea lainamalla rahaa huippuedullislla kuluilla, takaisnmaksuaika on valittavissa varasti tarpeeksi joustavaksi ja omaan […]
 • BigbankBigbank Jos tarvitset kilpailukykyisellä korolla olevaa lainarahaa, on syytä kääntyä Bigbankin puoleen. Edullisen koron lisäksi lainat saa halutessaan varmasti riittävän pitkällä maksuajalla.
 • CredentoCredento Credento tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden hakea maksimissaan 5000 euron kulutusluotto. Pienin Credenton tarjoama lainasumma on 1000 euroa.
 • lainaamo 2Lainaamo Lainaamo on kulutusluottoja tarjoava rahoitusyhtiö, jonka lainaa voivat saada yli 26-vuotiaat, luottokelpoiset suomalaiset. Pienin haettava lainasumma on 500 euroa. Voit hakea myös […]
 • EtuaEtua Etua on lainoja kilpailuttava palvelu, jonka kautta löydät aina maamme edullisimmat kulutusluotot. Palvelua käyttääksesi sinun tulee olla 20 vuotta täyttänyt.
 • HalinoHalino Halino on lainapalvelu, josta irtoaa 100-6000 euron kulutusluotto markkinoiden edullisimpaan hintaan, 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla. Edullinen hinta johtuu siitä, että Halinon lainoille […]
 • RahoituslaitosRahoituslaitos Rahoituslaitos hakee sinulle parhaan lainatarjouksen haluamallesi lainasummalle. Voit hakea Rahoituslaitoksen avulla lainaa 100 eurosta jopa 15 000 euron luottoihin saakka.
 • credigo 3Credigo Credigo tarjoaa luotettavaa ja edullista lainaa asiakkailleen. Lainoissa ei ole piilokuja eikä mitään kuukausi-, tai vuosimaksuja. Lainaa lyhennetään kuukausittain koko laina-ajan samalla […]