Bondora

Bondora on virolainen vertaislainayhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa kesällä 2013. Virossa palvelu on toiminut vuodesta 2008 asti.

Voit hakea Bondoran kautta lainaa 500 – 10 000 euroa 1 – 60 kuukauden maksuajalla. Luottojen tarjonta on siis todella laaja. Bondoran kautta saat sekä pienlainat että isot kulutusluotot. Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia.

Bondora edellyttää asiakkailtaan 21 – 70 vuoden ikää, luotettavuutta ja lainan takaisinmaksuun riittäviä maksuvalmiuksia. Suomalaisen asiakkaan nettotulojen tulee olla vähintään 1000 euroa kuukaudessa. Työsuhteen lisäksi isePankur vaatii, että hakijan luottotiedot ovat puhtaat eikä hakijaan kohdistu perintää tai ulosottoa. Hakijalla ei saa olla rikosrekisteriä eikä taustaa uhkapeleissä.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Lainahakemuksen täyttäminen isePankurin nettisivuilla vie vain muutaman minuutin. Hakemusta ja luottokelpoisuusarviointia varten tarvitaan asiakkaan osoitetiedot, tilinumero ja tiliotteet viimeiseltä kuudelta kuukaudelta. Myös työnantajan nimeä kysytään, mutta Bondora ei kuitenkaan ole yhteydessä asiakkaidensa työnantajiin.

Bondora jakaa vastaanottamansa lainahakemukset A-, B- tai C-luokkaan. Luottoluokitukseen vaikuttaa erityisesti se, paljonko hakijalle jää kuukausittain ylimääräistä rahaa pakollisten menojen jälkeen. C-luokkaan sijoittuvat hakijat, joille jää kuukaudessa alle 250 euroa, ja A-luokkaan hakijat, joille jää vähintään 500 euroa.

Bondoran lainat eivät ole aivan nopeimpia pikalainoja, sillä tarvittava lainasumma kerätään palvelussa mukana olevilta sijoittajilta. Voit valita, suljetaanko lainahakemus heti pyydetyn summan täytyttyä vai odotetaanko halvempia tarjouksia. Pidempi hakuaika ja edullisempien tarjousten odottelu on avoinna vain A-luokkaan luokitelluille hakijoille. Lainahakemus voi olla auki enintään kolme arkipäivää. Bondora kokoaa asiakkaan lainan automaattisesti edullisimmista tarjouksista.

Haetun lainasumman voi parhaimmillaan saada kasaan alle tunnissa tai useimmiten muutamassa päivässä. Mikäli et saanut toivomaasi lainasummaa täysimääräisenä, voit kokeilla hakea lainaa uudestaan korkeammalla korolla.

Bondora hoitaa kaikki lainojen myöntämiseen ja maksuun liittyvät käytännön asiat. Sinun ei välttämättä tarvitse tehdä muuta kuin lähettää lainahakemus. Bondoralla on myös suojatut keskustelusivut, joilla sijoittavat voivat esittää lainanantajille kysymyksiä. Vastaaminen ei ole välttämätöntä, mutta se edistää edullisen lainan saantia.

Kun laina on kasassa, Bondora maksaa summan Bondora-tilillesi. Sieltä voit itse siirtää rahat pankkitilillesi. Tilisiirtoja tehdään joka arkipäivä kahdesti päivässä, 9.30 ja 16.30.

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • OstosrahaOstosraha Ostosraha.fi lainapalvelua ylläpitää suomalainen ja suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy. Yritys tuottaa kuluttajarahoitukseen liittyviä palveluita, ja onkin erittäin ammattitaitoinen […]
  • BigbankBigbank Jos tarvitset kilpailukykyisellä korolla olevaa lainarahaa, on syytä kääntyä Bigbankin puoleen. Edullisen koron lisäksi lainat saa halutessaan varmasti riittävän pitkällä maksuajalla.
  • lhv 1LHV AS LHV Pank on vuonna 1999 Virossa perustettu pankki. Se tarjoaa asiakkailleen kattavat pankkipalvelut, varainhoitopalvelut, arvopaperinvälityspalvelut, sekä sijoituspalvelut. LHV Pankki […]
  • Fellow FinanceFellow Finance Fellow Financelta saat nopeasti rahaa käyttöösi. Lainarahaa on mahdollista saada 500 – 15 000 euroa ja maksuaikaa oman valinnan mukaan 24 – 84 kuukautta.
  • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa käyttöösi 1000, 2000 tai 3000 euron lainan. Lainan käsittely on automaattista, joten luottopäätös tulee käytännössä välittömästi kun hakemuksen lähetät. Hae nyt sopiva […]
  • FixuraFixura Fixura.fi on vuonna 2009 perustettu Fixura Ab Oy:n omistama vertaislainapalvelu. Palvelun idea on, että asiakkaat itse luovat lainamarkkinat keskenään.
  • NopsalainaNopsalaina Nopsalaina on kulutusluottojen muodossa henkilöasiakkaita rahoittava lainapalvelu. Sitä pyörittää Virolaisen BigBank AS:n Suomen sivuliike. Se tarjoaa erittäin edullista kulutusluottoa […]
  • lainaamo 2Lainaamo Lainaamo on kulutusluottoja tarjoava rahoitusyhtiö, jonka lainaa voivat saada yli 26-vuotiaat, luottokelpoiset suomalaiset. Pienin haettava lainasumma on 500 euroa. Voit hakea myös […]
  • CredentoCredento Credento tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden hakea maksimissaan 5000 euron kulutusluotto. Pienin Credenton tarjoama lainasumma on 1000 euroa.
  • Aasa.fiAasa.fi Aasan lainatarjonnasta löydät 2000-5000 euron suuruiset kulutusluotot, joita voit kaikkia hakea ilman vakuuksia tai takaajia, 6-24 kuukauden maksuajalla.