Lainaamo

Lainaamo.fi tarjoaa kulutusluottoja hieman suurempiin tarpeisiin. Tyypillisiä lainatarpeita ovat esimerkiksi kodin remontointi, sisustaminen, auton tai muun kulkuneuvon ostaminen, lomamatka tai muiden lainojen yhdistäminen.

Lainaamolta luottoa suureenkin tarpeeseen

Voit hakea lainaa 500 – 20 000 euroa, mikäli täytät Lainaamon luottokriteerit. Hakijoiden tulee olla vähintään 26 vuotta täyttäneitä ja heillä on oltava säännölliset tulot. Lainaa ei myönnetä henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä jossakin julkisessa maksuhäiriörekisterissä. Hakijoiden luotto- ja henkilötiedot tarkistetaan.

Lainaamolta voi tarvittaessa saada jopa 10 vuoden maksuajan, joten lainan kuukausierän voi sovittaa omaan maksukykyyn sopivaksi.

Lainaa ilman piilokuluja

Lainahakemus täytetään Lainaamon verkkosivuilla. Täytä hakemukseen valitsemasi lainamäärä ja maksuaika. Voit valita itse sopivimman kuukausittaisen eräpäivän, joten lainanmaksun voi ajoittaa vaikkapa palkkapäivän yhteyteen. Vähintään 2000 euron lainoille voit lisäksi valita maksimissaan kaksi maksuvapaata kuukautta vuotta kohti. Voit myös merkitä hakemukseen, haluatko Lainaamolta pienemmän lainatarjouksen, mikäli hakemaasi summaa ei myönnetä.

Lainahakemuksessa kysytään henkilötietojen lisäksi perustietoja taloudestasi, esimerkiksi asumismuodostasi, työsuhteestasi, tuloistasi ja muista lainoistasi. Myöhemmin Lainaamo pyytää hakemuksen liitteeksi asiakirjan, josta tulosi käyvät ilmi. Tavallisessa palkkatyössä olevat toimittavat kopion viimeisimmästä palkkalaskelmasta, eläkeläiset eläkepäätöksestä ja yrittäjät uusimmasta tilinpäätöksestä. Hakemusliitteen voi lähettää sähköpostin liitetiedostona tai Lainaamon toimittaman linkin avulla. Paperikopion voi toimittaa postitse ilman postikuluja.

Paremmat lainamahdollisuudet yhteishakijan kanssa

Lainaamon kulutusluottoja voi hakea yhteisvastuullisesti avio- tai avopuolison kanssa. Molempien hakijoiden tiedot täytetään hakemukseen, ja kumpikin puoliso vastaa lainan takaisinmaksusta. Yhteisvastuullinen laina voi olla järkevä ratkaisu kodin yhteisten hankintojen rahoittamiseen, sillä kahden hakijan mahdollisuudet saada halutun kokoinen laina ovat paremmat kuin yhden hakijan.

Saat luottopäätöksen heti lähetettyäsi hakemuksen. Päätöksessä kerrotaan, onko sinulle myönnetty toivomasi lainasumma ja paljonko lainan kustannukset ovat. Jos tarjous ei vastaa toiveitasi, voit vielä tässä vaiheessa jättää sopimuksen hyväksymättä tai ehdottaa muutoksia. Jos hyväksyt sopimuksen, voit siirtyä allekirjoittamaan lainasopimuksen. Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti verkkopankkitunnusten avulla.

Lainaamon luottokulut muodostuvat avausmaksusta, tilinhoitomaksusta ja vuosikorosta. Avausmaksu on 25 – 350 euroa, tilinhoitomaksu yhdeksän euroa kuukaudessa ja vuosikorko 9 – 18 prosenttia.

Lainaamo pähkinänkuoressa

– 500 – 20 000 € suuruisia luottoja
– Voit saada lainallesi takaisinmaksuaikaa jopa 10 vuotta
– Ilmainen lainahakemus
– Yksilöllinen korko
– Mahdollisuus yhdistää vanhat lainasi

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • OstosrahaOstosraha Ostosraha.fi lainapalvelua ylläpitää suomalainen ja suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy. Yritys tuottaa kuluttajarahoitukseen liittyviä palveluita, ja onkin erittäin ammattitaitoinen […]
  • FixuraFixura Fixura.fi on vuonna 2009 perustettu Fixura Ab Oy:n omistama vertaislainapalvelu. Palvelun idea on, että asiakkaat itse luovat lainamarkkinat keskenään.
  • EtuaEtua Etua on lainoja kilpailuttava palvelu, jonka kautta löydät aina maamme edullisimmat kulutusluotot. Palvelua käyttääksesi sinun tulee olla 20 vuotta täyttänyt.
  • NopsalainaNopsalaina Nopsalaina on kulutusluottojen muodossa henkilöasiakkaita rahoittava lainapalvelu. Sitä pyörittää Virolaisen BigBank AS:n Suomen sivuliike. Se tarjoaa erittäin edullista kulutusluottoa […]
  • Fellow FinanceFellow Finance Fellow Financelta saat nopeasti rahaa käyttöösi. Lainarahaa on mahdollista saada 500 – 15 000 euroa ja maksuaikaa oman valinnan mukaan 24 – 84 kuukautta.
  • BondoraBondora Bondora on virolainen vertaislainayhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa kesällä 2013. Sen kautta voi hakea 500 - 10 000 euron lainaa.
  • Aasa.fiAasa.fi Aasan lainatarjonnasta löydät 2000-5000 euron suuruiset kulutusluotot, joita voit kaikkia hakea ilman vakuuksia tai takaajia, 6-24 kuukauden maksuajalla.
  • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi lainapalvelusta saat nopeasti ja helposti 2000-3000 suuruiset lainat. Ilmainen lainahakemus ja lainapäätös lähes välittömästi.
  • nordcredit 1Nordcredit Joustolutolta saat rahaa lainaksi 100 - 3000 euroa. Helpota arkea lainamalla rahaa huippuedullislla kuluilla, takaisnmaksuaika on valittavissa varasti tarpeeksi joustavaksi ja omaan […]
  • RahoituslaitosRahoituslaitos Rahoituslaitos hakee sinulle parhaan lainatarjouksen haluamallesi lainasummalle. Voit hakea Rahoituslaitoksen avulla lainaa 100 eurosta jopa 15 000 euron luottoihin saakka.