Credigo

Credigo on myöntänyt Pohjoismaissa kulutusluottoa jo yli 100 000 asiakkaalle. Se on toiminut Suomessa jo vuodesta 2006 alkaen.

Kulutusluottojen summat vaihtelevat 100€ ja 2500€ välillä. Maksuaikaa saa luoton suuruudesta riippuen 1-5 vuotta, jolloin todellinen vuosikorko vaihtelee 46,97-49,65% välillä. Credigo pyrkii tarjoamaan hyvin selkeitä lainoja, joissa ei ole minkäänlaisia piilokuluja. Asiakkaalle tämä tarkoittaa, ettei korkojen lisäksi maksettavaksi tule esimerkiksi palvelumaksua, tilin järjestelypalkkiota tai nostokuluja. Myös kuukausittain takaisin maksettava summa pysyy samana koko takaisinmaksun ajan.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Lainaa maksukykyisille asiakkaille

Laina on tarkoitettu yli 20 vuotiaalle hakijalle, jolla on tarpeeksi tuloja maksaa laina takaisin ja puhdas luottorekisteri. Credigo tarkastaa automaattisesti kaikkien hakijoiden luottotiedot useista eri rekistereistä.

Prepaid-liittymä tai salainen numero ei ole este lainan hakemiselle, mutta hakijalla täytyy olla joko suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tai puhelin, jossa on mobiilitunniste. Asiakkaiden kaikki tiedot ovat salaisia ja ne myönnetään ulkopuolisille vain viranomaisen pyynnöstä.

Ilmainen lainahakemus

Riippumatta siitä, hylätäänkö tai hyväksytäänkö lainahakemus, on se aina ilmainen.

Luottopäätöksen saa automaattisesti ja välittömästi. Mikäli Credigo on valmis myöntämään lainan, siirretään rahat 15 minuutin aikana silloin, kun asiakaspalvelu on auki. Asiakaspalvelu palvelee maanantaista perjantaihin klo 9 am – 5.30 pm. Pankista riippuen voivat rahat näkyä tilillä välittömästi siirron jälkeen.

Credigon asiakaspalvelijoihin saa yhteyden ilmaiseksi joko sähköpostilla tai puhelimella.

Credigo pähkinänkuoressa

 • Lainaa 100 – 2500 euroa
 • Maksuton hakemus
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Edulliset kulut
 • Laina käyttöön 15 minuutissa

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa käyttöösi 1000, 2000 tai 3000 euron lainan. Lainan käsittely on automaattista, joten luottopäätös tulee käytännössä välittömästi kun hakemuksen lähetät. Hae nyt sopiva […]
 • Bank NorwegianBank Norwegian Bank Norwegian tarjoaa 1000 - 50 000 euron lainoja vähintään 23 vuotta täyttäneille henkilöille. Hae kätevästi suoraan netistä, saat luottopäätöksen todella nopeasti.
 • LendoLendo Unohda kalliit pikavipit ja luotot, Lendo kilpailuttaa juuri sinulle sopivan lainatarjouksen useiden eri pankkien valikoimista.
 • RahoituslaitosRahoituslaitos Rahoituslaitos hakee sinulle parhaan lainatarjouksen haluamallesi lainasummalle. Voit hakea Rahoituslaitoksen avulla lainaa 100 eurosta jopa 15 000 euron luottoihin saakka.
 • EtuaEtua Etua on lainoja kilpailuttava palvelu, jonka kautta löydät aina maamme edullisimmat kulutusluotot. Palvelua käyttääksesi sinun tulee olla 20 vuotta täyttänyt.
 • NopsalainaNopsalaina Nopsalaina on kulutusluottojen muodossa henkilöasiakkaita rahoittava lainapalvelu. Sitä pyörittää Virolaisen BigBank AS:n Suomen sivuliike. Se tarjoaa erittäin edullista kulutusluottoa […]
 • BigbankBigbank Jos tarvitset kilpailukykyisellä korolla olevaa lainarahaa, on syytä kääntyä Bigbankin puoleen. Edullisen koron lisäksi lainat saa halutessaan varmasti riittävän pitkällä maksuajalla.
 • Aasa.fiAasa.fi Aasan lainatarjonnasta löydät 2000-5000 euron suuruiset kulutusluotot, joita voit kaikkia hakea ilman vakuuksia tai takaajia, 6-24 kuukauden maksuajalla.
 • HalinoHalino Halino on lainapalvelu, josta irtoaa 100-6000 euron kulutusluotto markkinoiden edullisimpaan hintaan, 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla. Edullinen hinta johtuu siitä, että Halinon lainoille […]
 • Fellow FinanceFellow Finance Fellow Financelta saat nopeasti rahaa käyttöösi. Lainarahaa on mahdollista saada 500 – 15 000 euroa ja maksuaikaa oman valinnan mukaan 24 – 84 kuukautta.