Pikavippi.fi

Äkillisen pikavipin tarpeen ratkaisee Pikavippi.fi. Pikavippi.fi tarjoaa tavallisia, monille tuttuja muutaman satasen pikalainoja. Pikavippi.fi:n lainat ovat kertalainoja, joten et sitoudu pitempään lainasopimukseen, mutta et toisaalta voi nostaa uutta vippiä laina-aikanasi.

Tuttu ja turvallinen pikavippi

Pikavippi.fi:n luottovalikoima koostuu 100, 200 ja 300 euron vipeistä. Palvelun erikoisuutena on se, että vippien takaisinmaksuaika on aina puoli vuotta. Pikavippi.fi:tä käyttäessäsi et siis valikoi laina-aikaasi eri kuukausimäärien väliltä, vaan kaikki saavat saman verran maksuaikaa. Käytäntö tekee hommasta toki erittäin yksinkertaisen – riittää, kun tiedät, minkä kolmesta eri lainavaihtoehdosta haluat.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Pienlainaa siinun tarpeisiisi

Pikavippi.fi:n pikalainan maksua ei tosin ole pakko venyttää puolen vuoden ajalle, jos niin pitkä maksuaika ei ole tarpeen. Pikavippi.fi kannustaa maksamaan lainan nopeammin myös joustavalla hintapolitiikalla: saat nimittäin lainan korosta mukavan alennuksen, jos maksat luoton pois nopeammalla aikataululla. Paras alennus tulee silloin, jos maksat vipin pois viimeistään 30 vuorokauden päästä. Silloin maksat lainasta ainoastaan toimituskulut.

Normaali hinnasto on Pikavippi.fi:llä seuraavanlainen: 100 euron lainaa maksat takaisin 125 euroa, 200 € lainaa 250 euroa ja 300€ vippiä 375 euroa. Jos kuitenkin hoidat lainasi pois 30 päivän sisällä, kulut putoavat: 100€ vippi maksaa silloin 115 euroa, 200€ vippi 230 euroa ja 300€ vippi 345 euroa. Lainan voi maksaa pois myös jonain muuna eräpäivää edeltävänä ajankohtana, ja saat silloinkin alennusta korosta. Saat ajantasaisen maksutilanteen selville Pikavippi.fi:n verkkopalvelun laskurilla.

Puoli vuotta takaisinmaksuaikaa

Pienlainojen ikäraja on Pikavippi.fi:llä 18 vuotta. Hakijan täytyy olla Suomen kansalainen ja luottokelpoinen, ja hänellä on oltava Suomessa virallinen osoite. Käytännön syistä tarvitaan myös henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset (myös mobiilivarmenne kelpaa) ja matkapuhelinnumero. Pikavipin hakeminen on mahdollista, vaikka hakijalla olisi käytössä prepaid-liittymä tai salainen numero.

Pikavippi.fi käsittelee lainahakemukset aukioloaikanaan klo 8 – 22. Palvelu on auki joka päivä, ja lainahakemuksen voit lähettää milloin tahansa. Hyväksytyt vipit tilitetään asiakkaiden tileille aukioloaikoina. Useimpien pankkien tileille Pikavippi.fi voi toimittaa rahat välittömästi, kun lainahakemus on hyväksytty, mutta harvinaisempien pankkien tileille siirrossa voi mennä pari päivää. Onnistuneesta rahansiirrosta Pikavippi.fi tiedottaa asiakkaalle tekstiviestillä.

Pikavippi.fi pähkinänkuoressa

 • 100-300 € pikavippejä
 • 6kk maksuaikaa
 • Turvallinen palvelu
 • Mahdollisuus siirtää laskun eräpäivää
 • Hae tekstiviestillä

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • TrustBuddyTrustBuddy TrustBuddy on kansainvälinen vertaislainapalvelu, jonka avulla täysi-ikäiset suomalaiset voivat saada 100 - 600 euron lainoja. Lainasta ei peritä kuluja lainkaan, jos maksat sen takaisin […]
 • Perusvippi.fi pikavippiä heti tilille jopa 10000 euroaPerusvippi.fi pikavippiä heti tilille jopa 10000 euroa Vippit tarkkaa aikataulua ei kerrota, kaikki hoitu 20e pikavippi ja amattitaidolla, mitä pikavippinä on. Vanhalla viisaus pikavippi, ryhdy pikalainaan ongelmaa. Lisätietoja saat […]
 • VivusVivus Vivus.fi tarjoaa 10 - 2010 euron pikalainoja ja luottoja. Vivuksen erikoistarjous on ilmainen ensilaina, josta ei siis tarvitse maksaa toimituskuluja, korkoa tai mitään muitakaan kustannuksia.
 • Pikavippiyritysten johtajat tienaavat hyvinPikavippiyritysten johtajat tienaavat hyvin Pikavippiyritysten johtajien tuloista saa leivän pöytään ja vähän enemmänkin. Suurimpien pikalainayhtiöiden johtajat tienasivat viime vuonna mukavasti.
 • FerratumFerratum Ferratum-lainapalvelusta saat joustavaa luottoa. Ferratum tarjoaa 2000 euron luottorajan, joka sopii moniin käyttötarkoituksiin.
 • HalinoHalino Halino on lainapalvelu, josta irtoaa 100-6000 euron kulutusluotto markkinoiden edullisimpaan hintaan, 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla. Edullinen hinta johtuu siitä, että Halinon lainoille […]
 • Voita kilpailusta 100 euron ilmainen vippi joka kuukausiVoita kilpailusta 100 euron ilmainen vippi joka kuukausi Pikavippikone.fi järjestää kilpailun, jossa voi voittaa 100 euron ilmaisen vipin. Vippi on todellakin ilmainen, sillä sitä tarvitse maksaa takaisin.
 • ZmartaZmarta Zmarta on tuore lainoja asiakkailleen välittävä palvelu. Kun haet lainaa Zmartan kautta, saat useita hyviä tarjouksia usealta eri luotonmyöntäjältä.
 • Yhä useampi velkaantuu pikavippien ja kulutusluottojen takiaYhä useampi velkaantuu pikavippien ja kulutusluottojen takia Yhä useampi velkaantuu otettuaan lainaa ilman vakuuksia, eli pikavippejä tai kulutusluottoja – velkomisjuttujen määrä kasvoi käräjäoikeuksissa viime vuonna yli 20 000 kappaleella.
 • Pikalainayritykset toivovat itselleen tiukempaa valvontaaPikalainayritykset toivovat itselleen tiukempaa valvontaa Pikalainatoiminnan rajoituksesta puhutaan paljon julkisuudessa, mutta myös pikalainayritykset toivovat alalle tiukempaa valvontaa.