Everyday

Everyday.fi on OPR Vakuutus Oy:n omistama, kuluttajarahoitukseen keskittynyt palvelu. Sen tuote on eräänlainen pikalaina, joka toimii kuten luottokortti. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen hakijalla on käytössään 100-2000 euroa, josta ei aiheudu kuluja ennenkuin hakija päättää tehdä ”nostoja” siitä.

Everyday:ltä 2000 euron suuruinen tililuotto

Everyday luotto on enimmillään 2000 euron suuruinen. Asiakas voi kuitenkin käyttää tästä vain tarvitsemansa summan tekemällä siirron pankkitililleen.

Noston määrä on minimissään 20 euroa ja maksimissaan 2000 euroa. Esimerkkinä: asiakkaalla on 2000 euron suuruinen everyday luotto. Hänelle tulee yllättäviä menoja ja hän päättää nostaa tililleen 100 euroa. Täten asiakkaalle jää luottovaraa vielä 1900 euroa, jotka hän voi käyttää esimerkiksi kuukauden kuluttua.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Tee sellaisia hankintoja kuin itse haluat

Everyday luoton voi saada kuka tahansa vähintään 18 vuotta täyttänyt, luotto- ja oikeustoimikelpoinen Suomen kansalainen. Lisäksi hakijalla tulee olla henkilökohtainen matkapuhelinliittymä.

Luoton hakeminen tapahtuu samalla tavoin, kuten vastaavan pikavipin haku. Lainanhakija täyttää lomakkeen palvelun internetsivulla, jonka ohessa varmistaa henkilöllisyytensä luotonantajalle tunnistautumalla sähköisesti verkkopankkitunnuksillaan.

Myönteisen luottopäätöksen jälkeen, hakija voi siirtää tekstiviestitse tai palvelun internetsivujen kautta tarvitsemansa summan hakijan osoittamalle henkilökohtaiselle pankkitilille. Nosto on minimissään 20 euroa, ja siitä ylöspäin noston voi tehdä euron tarkkuudella.

Pikavippiä edullisempi vaihtoehto

Everyday luotto on vastaavan suuruista pikavippiä halvempi. Asiakkaalle kertyy kuluja luotosta vain siinä vaiheessa, kun hän päättää käyttää luottoa. Everyday.fi perii tehdyistä nostoista enintään 15% nostoproviision. Hyödyntäessä osamaksuominaisuutta tulee asiakkaan maksaa lyhennyksen jälkeen jäljelle jäävältä saldolta 10% kuukausikorko seuraavassa laskussa.

Luoton takaisinmaksu tapahtuu kerralla kokonaan tai osissa, vähintään kuitenkin niin että kuukausimaksu on 20% luottosummasta. Keskimäärin lainoille tarjotaan 45 vuorokautta täysin korotonta maksuaikaa.

Takaisinmaksu sinun kukkarollesi sopivasti

Takaisinmaksun jälkeen käytetty summa siirtyy takaisin asiakkaan luottolimittiin, esimerkiksi käyettyäsi 2000 euron suuruisesta luottorajasta 200 euroa, on limittiäsi jäljellä 1800 euroa, kun maksat käytetyn summan kokonaisuudessaan takaisin, on luottoraja taas 2000 euroa.

Everyday pähkinänkuoressa

 • 2000€ tililuotto käyttöösi
 • Ensimmäinen takaisinmaksupäivä jopa 45 päivän päästä
 • Lataa sovellus kännykkään tai tabletille
 • Nosta rahaa silloin kuin haluat
 • Toimiva asiakaspalvelu

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Suomen Tililuotto antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan. Nosta lainaa 20 - 2000 euroa silloin kun haluat, vaikka keskellä yötä.
 • lainafi 1Laina.fi Suosittu Laina.fi tarjoaa kätevän ja kohtuuhintaisen Käyttölainan. Voit nostaa Käyttölainaa kuukaudessa maksimissaan 5000 euroa, mutta voit nostaa myös pienempiä summia silloin kun […]
 • EuroloanEuroloan Euroloan on erittäin luotettava lainapalvelu. Voit hakea 50 - 5000 euron luottolimiittiä ja nostaa limiitin puitteissa tilillesi haluamiasi rahasummia. Voit saada luottoa, jos olet […]
 • suomilimiitti1 2Suomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa tililuoton, josta lainaa voi nostaa 100 - 2000 euroa. Luotto maksetaan takaisin seuraavan kuukauden lopussa tai osamaksuerissä. Suomilimiitin voivat saada kaikki […]
 • FerratumFerratum Ferratum-lainapalvelusta saat joustavaa luottoa. Ferratum tarjoaa 2000 euron luottorajan, joka sopii moniin käyttötarkoituksiin.
 • SaldoSaldo Ota käyttöösi edullinen ja luotettava Saldo.com joustava luottolimiitti. Limiitti myönnetään 2000 - 5000 euron luottorajalla. Rahaa voi nostaa oman tarpeen mukaan pienissä osisssa tai […]
 • ok money 3OK Money OK Money antaa rahaa lainaksi jopa 2100 euroa. Palvelun tarjoama laina on OK Limiitti, joka korvaa perinteiset pikavipit ja pikalainat. Limiitistä on mahdollista nostaa rahaa käyttöön oman […]
 • Euro24Euro24 Euro24 tarjoaa joustavan luottotilin 2000 euron luottorajalla. Vippiä täysi-ikäisille suomalaisille.
 • RisicumRisicum Risicum uudistui täysin ja tarjoaa nyt 500-1000 euron suuruisia pitkiä kulutusluottoja sekä jopa 5000€ suuruista luottotiliä. Tutustu uuteen palveluun nyt.
 • RahapalveluRahapalvelu Rahapalvelun tarjoama luottotuote on 100 – 4 000 euron suuruinen laina, joka maksetaan takaisin kerralla tai halutessa osissa 1 kuukauden – 3 vuoden aikana. Takaisin maksettavaa muodostuu […]