Cashbuddy

Cashbuddy on suomalainen pikalainayritys, jolla on jo yli 100 000 tyytyväistä laina-asiakasta. Palvelu toimii helposti paitsi koneella myös mobiililla, jolloin se kulkee joustavasti puhelimen mukana.

Lainaa nopeasti jopa 3000 euroa

Lainasumman tulee olla vähintään 1000€ ja enintään 3000€. Takaisinmaksusumma muodostuu itse lainasta, lainan korosta (summasta riippuen 4,9-24,9%), lainan järjestelypalkkiosta (49-299€) ja kuukausittaisesta 9€ tilinhoitopalkkiosta. Rahat saa tililleen jo heti sitä päivänä, kun lainahakemus hyväksytään, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Ilmainen hakemus netissä

Maksuttoman lainahakemuksen voi tehdä netissä, mikäli on vähintään 22 vuotias, jolla on puhdas luottorekisteri ja vähintään 1200€ säännölliset kuukausitulot sekä verkkopankkitunnukset tai mobiilitunniste palveluun tunnistautumista varten. Maksuhäiriömerkintä johtaa hakemuksen automaattiseen hylkäykseen. Cashbuddy vaatii kuukausitulojen todistamista. Sen voi tehdä lähettämällä kuvan tai skannatun version vaikkapa palkka- tai eläkelaskelmasta.

Automaattinen lainahakemuksen käsittely

Lainapäätöksien käsittely on automaattista, jolloin hakija saa luottopäätöksen ja -tarjouksen heti lomakkeet lähetettyään. Jos hakija hyväksyy lainasopimuksen, voi sen allekirjoittaa sähköisesti pankkitunnuksilla, jolloin sähköpostiin lähetetään saman tien lainan lyhennysohjelma. Lähtökohtaisesti lainaa maksetaan takaisin kuukausierinä, jotka pysyvät koko ajan samoina, mutta Cashbuddy tarjoaa myös mahdollisuuden tehdä tähän pienestä maksusta muutoksia tai korottaa lainaa myöhemmin.

Oma laina pysyy helposti hanskassa OmaBuddy-ohjelman avulla. Sitä kautta tai sähköpostilla saa yhteyden myös asiakaspalveluun.

Cashbuddy pähkinänkuoressa

 • Luottoa jopa 3000 euroa
 • Laina-aika 12 – 60 kuukautta
 • Nopea lainanhaku
 • Edulliset kulut
 • Rahat nopeasti tilille

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • credigo 1Credigo Credigo tarjoaa luotettavaa ja edullista lainaa asiakkailleen. Lainoissa ei ole piilokuja eikä mitään kuukausi-, tai vuosimaksuja. Lainaa lyhennetään kuukausittain koko laina-ajan samalla […]
 • Bank NorwegianBank Norwegian Bank Norwegian tarjoaa 1000 - 50 000 euron lainoja vähintään 23 vuotta täyttäneille henkilöille. Hae kätevästi suoraan netistä, saat luottopäätöksen todella nopeasti.
 • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi lainapalvelusta saat nopeasti ja helposti 2000-3000 suuruiset lainat. Ilmainen lainahakemus ja lainapäätös lähes välittömästi.
 • BigbankBigbank Jos tarvitset kilpailukykyisellä korolla olevaa lainarahaa, on syytä kääntyä Bigbankin puoleen. Edullisen koron lisäksi lainat saa halutessaan varmasti riittävän pitkällä maksuajalla.
 • HalinoHalino Halino on lainapalvelu, josta irtoaa 100-6000 euron kulutusluotto markkinoiden edullisimpaan hintaan, 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla. Edullinen hinta johtuu siitä, että Halinon lainoille […]
 • nordcredit 2Nordcredit Joustolutolta saat rahaa lainaksi 100 - 3000 euroa. Helpota arkea lainamalla rahaa huippuedullislla kuluilla, takaisnmaksuaika on valittavissa varasti tarpeeksi joustavaksi ja omaan […]
 • CredentoCredento Credento tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden hakea maksimissaan 5000 euron kulutusluotto. Pienin Credenton tarjoama lainasumma on 1000 euroa.
 • BondoraBondora Bondora on virolainen vertaislainayhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa kesällä 2013. Sen kautta voi hakea 500 - 10 000 euron lainaa.
 • RahoituslaitosRahoituslaitos Rahoituslaitos hakee sinulle parhaan lainatarjouksen haluamallesi lainasummalle. Voit hakea Rahoituslaitoksen avulla lainaa 100 eurosta jopa 15 000 euron luottoihin saakka.
 • NopsalainaNopsalaina Nopsalaina on kulutusluottojen muodossa henkilöasiakkaita rahoittava lainapalvelu. Sitä pyörittää Virolaisen BigBank AS:n Suomen sivuliike. Se tarjoaa erittäin edullista kulutusluottoa […]