Suomilimiitti

Suomilimiitti on J.W.-Yhtiöt Oy:n tililuottopalvelu, josta voit saada niin 100 euron pienlainan kuin suuremman 2000 euron luoton.

Erilaiset rahoitusratkaisut Suomilimiitiltä

Suomilimiitti myöntää käyttöösi henkilökohtaisen luottorajan, josta voit tehdä nostoja vaikka joka päivä. Noston minimisumma on 100 euroa. Luottoa voi saada täysi-ikäinen suomalainen, joka on luottokelpoinen ja hoitanut raha-asiansa hyvin. Lainan hakemista varten tarvitaan toimiva julkinen matkapuhelinliittymä.

Suomilimiittiä haetaan suomilimiitti.fi-verkkosivujen kautta. Palveluun tulee tunnistautua Danske Bankin, Nordean, Osuuspankin, Handelsbankenin, Aktian, Paikallisosuuspankin, Säästöpankin, Tapiolan tai S-Pankin verkkopankkitunnuksilla. Myöhemmin voit kirjautua palveluun henkilökohtaisilla tunnuksillasi.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Nosta lainaa vaikka puhelimella

Kun sinulle on myönnetty Suomilimiitti-luotto, voit tehdä nostoja verkkopalvelun kautta tai puhelimella.

Suomilimiitiltä nostamastasi luotosta maksat 15 prosentin nostoprovision. Jos maksat koko luottosumman takaisin ensimmäisenä eräpäivänä, muita kuluja ei tule. Ensimmäinen eräpäivä on aina nostoa seuraavan kuukauden lopussa, joten korotonta maksuaikaa tulee keskimäärin 45 päivää.

Luoton voi maksaa takaisin myös osamaksulla, jolloin ensimmäisen lyhennyksen jälkeen maksetaan avoimesta saldosta 8 prosentin kuukausikorkoa. Maksuaikataulua ei tarvitse päättää vielä lainan hakuvaiheessa, vaan otat osamaksun käyttöösi, kun maksat eräpäivänä laskuusi merkityn minimilyhennyksen. Minimilyhennys on 30 % avoimesta saldosta, kuitenkin vähintään 50 euroa.

Maksa takaisin osamaksulla

Jos teet luottorajastasi 100 euron noston ja maksat lainan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä, kuluja tulee vain nostoprovisiosta. Maksat siis takaisin yhteensä 115 euroa. Kahdessa erässä maksettuna luoton kulut ovat 120 euroa ja kolmessa erässä 123 euroa.

Suomilimiitin lainan kuluttajansuojalain mukaisesti laskettu todellinen vuosikorko on 210,69 %, kun luoton määrä on 500 euroa.

Kysy lisätietoja asiakaspalvelusta

Monessa erässä maksettavaa lainaa voi lyhentää myös minimilyhennystä suuremmalla summalla. Ennenaikaisesta maksusta ei tule lisäkustannuksia. Minimilyhennyksen ylittävä summa vähennetään avoimesta luottosaldosta.

Suomilimiitti-luottosopimuksen voi peruuttaa 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen solmimisesta. Lisäksi luottosopimuksen voi irtisanoa yhden kuukauden irtisanomisajalla. Jos sopimus irtisanotaan, avoinna oleva velka tulee kuitenkin maksaa takaisin sopimusehtojen mukaisesti.

Suomilimiitin puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9 – 21 ja lauantaista sunnuntaihin 11 – 19.

Suomilimiitti pähkinänkuoressa

 • Lainaa 100-1000 euroa
 • Kororonta maksuaikaa jopa 60 vuorokautta
 • 14 vuorokauden peruutusoikeus
 • 100 euron nostokuluton ensilaina
 • Suomalainen lainantarjoaja

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • FerratumFerratum Ferratum-lainapalvelusta saat joustavaa luottoa. Ferratum tarjoaa 2000 euron luottorajan, joka sopii moniin käyttötarkoituksiin.
 • Euro24Euro24 Euro24 tarjoaa joustavan luottotilin 2000 euron luottorajalla. Vippiä täysi-ikäisille suomalaisille.
 • creditstar 1Creditstar Creditstarilla on tarjottavana jopa 2000 euron tililuotto. Hae luottoa jo tänään ja nosta tilille silloin kun tarvitset!
 • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Suomen Tililuotto antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan. Nosta lainaa 20 - 2000 euroa silloin kun haluat, vaikka keskellä yötä.
 • SaldoSaldo Ota käyttöösi edullinen ja luotettava Saldo.com joustava luottolimiitti. Limiitti myönnetään 2000 - 5000 euron luottorajalla. Rahaa voi nostaa oman tarpeen mukaan pienissä osisssa tai […]
 • RahapalveluRahapalvelu Rahapalvelun tarjoama luottotuote on 100 – 4 000 euron suuruinen laina, joka maksetaan takaisin kerralla tai halutessa osissa 1 kuukauden – 3 vuoden aikana. Takaisin maksettavaa muodostuu […]
 • EkstraluottoEkstraluotto Ekstraluotto tarjoaa käyttöösi 2100 euron arvoisen luottotilin. Rahaa on mahdollista nostaa aina 10 eurosta ylöspäin oman tarpeen mukaan. Luottoa lyhennetään vain 10% avoimena olevasta […]
 • Pikavippien vertailu kannattaaPikavippien vertailu kannattaa Pikavippejä tarjoavia palveluja on Suomessa jo yli sata, joten vaihtoehtoja erilaisten lainatuotteiden ja palveluiden välillä löytyy runsaasti.
 • ok money 2OK Money OK Money antaa rahaa lainaksi jopa 2100 euroa. Palvelun tarjoama laina on OK Limiitti, joka korvaa perinteiset pikavipit ja pikalainat. Limiitistä on mahdollista nostaa rahaa käyttöön oman […]
 • EverydayEveryday OPR-Vakuus Oy:n omistama pikaluottopalvelu Everyday tarjoaa 2000 euron luoton, jonka voit nostaa matkapuhelimellasi niin monessa osassa kuin haluat. Se on siis vähän kuin puhelimessasi […]