Vivus

Vivus.fi tarjoaa 10 – 2010 euron pikalainoja ja luottoja. Vivuksen erikoistarjous on ilmainen ensilaina, josta ei siis tarvitse maksaa toimituskuluja, korkoa tai mitään muitakaan kustannuksia. Ilmaista ensilainaa voi saada maksimissaan 400 euroa. Jos et ole aikaisemmin käyttänyt Vivuksen lainapalveluita, kannattaa ilmaisen lainan tarjous ehdottomasti hyödyntää. Lainahakemus kannattaa jättää mahdollisimman nopeasti, saat vastauksen pian.

Hyödynnä ilmaisen ensilainan etu

Vivus-luoton saannin edellytyksiin kuuluu 20 vuoden ikä ja luottokelpoisuus. Vivuksen asiakkaalla tulee olla suomalainen pankkitili ja osoite Suomessa, ja hänen täytyy tunnistautua palveluun Vivuksen hyväksymällä tavalla. Tunnistautuminen vaatii verkkopankkitunnukset, ja lähes kaikkien pankkien verkkopankkitunnukset kelpaavat: henkilöllisyyden voi todistaa Osuuspankin, Nordean, Danske Bankin, S-Pankin, Handelsbankenin, S-Pankin, Säästöpankin, Aktian ja Tapiolan tunnuksilla.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Turvallinen palvelu

Ensilaina Vivukselta voi olla enintään 400 euroa, ja tämä luotto on siis kuluton. Maksettuasi ensimmäisen lainan takaisin voit lainata 10 – 2010 euroa. Lainan takaisinmaksuaika valitaan 3 ja 30 päivän väliltä, joten Vivus soveltuu henkilöille, jotka pystyvät maksamaan ottamansa vipin takaisin melko nopeasti. Vivus ei tarjoa mahdollisuutta maksaa laina takaisin osamaksulla.

Jos asiakkaalle tulee ongelmia alun perin sovitun eräpäivän kanssa, on olemassa mahdollisuus eräpäivän siirtoon. Eräpäivää voi siirtää kahdella viikolla tai kuukaudella. Siirrosta peritään maksu, jonka suuruus riippuu avoinna olevasta velkasaldosta. Eräpäivänsiirto aktivoituu, kun tarkistat maksutiedot laskusta tai Vivus.fi-profiilistasi ja maksat eräpäivänsiirtomaksun verkkopankissasi viimeistään alkuperäisen lainan eräpäivänä. Vivus ilmoittaa 1 – 2 arkipäivän kuluttua maksun onnistumisesta, ja samalla kerrotaan uusi eräpäivä.

Lisälainaa omaan lainakattoon saakka

Vivus tarjoaa mahdollisuuden nostaa laina-aikana lisälainaa omaan lainakattoon asti. Vivuksen vanha asiakas voi siis nostaa lainaa maksimissaan yhteensä 2010 euroa. Lisälainaa voi hakea Vivuksen nettipalvelun kautta tai soittamalla asiakaspalveluun. Vivuksen palvelu eroaa monista tililuotoista kuitenkin siinä, että nostetun lisälainan eräpäivä on sama kuin alkuperäisen lainan. Asiakas siis vain korottaa alkuperäistä lainaansa, ei ota uutta lainaa.

Vivus-lainapalvelun tarjoaa 4Finance Oy. Vivuksen asiakaspalveluun saat yhteyden arkisin kello 7 – 23, lauantaisin kello 10 – 18 ja sunnuntaisin 10 – 14. Voit ottaa yhteyttä Vivukseen puhelimitse, sähköpostilla tai asiakaspalveluchatissa.

Vivus.fi pähkinänkuoressa

 • Turvallinen palvelu
 • Pikavippiä 10-2010 euroa
 • Selkeät lainaehdot
 • Ilmainen ensilaina
 • yli 20 vuotiaille

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • TrustBuddyTrustBuddy TrustBuddy on kansainvälinen vertaislainapalvelu, jonka avulla täysi-ikäiset suomalaiset voivat saada 100 - 600 euron lainoja. Lainasta ei peritä kuluja lainkaan, jos maksat sen takaisin […]
 • Pikavippifi 1Pikavippi.fi Suosittu, aito ja alkuperäinen Pikavippi.fi, auttaa asiakkaitaan arjen raha-asioissa turhia kyselemättä. Se tarjoaa täysi-ikäisille asiakkailleen joustavat ja edulliset pikavipit […]
 • Perusvippi.fi pikavippiä heti tilille jopa 10000 euroaPerusvippi.fi pikavippiä heti tilille jopa 10000 euroa Vippit tarkkaa aikataulua ei kerrota, kaikki hoitu 20e pikavippi ja amattitaidolla, mitä pikavippinä on. Vanhalla viisaus pikavippi, ryhdy pikalainaan ongelmaa. Lisätietoja saat […]
 • OstosrahaOstosraha Ostosraha.fi lainapalvelua ylläpitää suomalainen ja suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy. Yritys tuottaa kuluttajarahoitukseen liittyviä palveluita, ja onkin erittäin ammattitaitoinen […]
 • Oikeusministeriö toivoo kansalaisilta kommentteja pikaluotoistaOikeusministeriö toivoo kansalaisilta kommentteja pikaluotoista Oikeusministeriön työryhmä selvittää mahdollisia tiukennuksia pikavippilainsäädäntöön. Nyt oikeusministeriö pyytää kansalaisilta mielipiteitä pikaluotoista.
 • Pikavippitoimija vastaa lakialoitteeseen koko sivun mainoksellaPikavippitoimija vastaa lakialoitteeseen koko sivun mainoksella Pikavippiyhtiö vastaa pikalainojen kieltämistä ajavaan lakialoitteeseen näyttävällä kampanjalla. Yhtiö on ostanut Helsingin Sanomista koko sivun ilmoitustilan.
 • Vivukslta saat ensimmäisen pikavipin täysin ilmaisenaVivukslta saat ensimmäisen pikavipin täysin ilmaisena Pikalainapalvelu Vivuksella on menossa kampanja, jossa uudet asiakkaat saavat ensimmäisen pikavipin ilman korkoja ja kuluja.
 • EkstraluottoEkstraluotto Ekstraluotto tarjoaa käyttöösi 2100 euron arvoisen luottotilin. Rahaa on mahdollista nostaa aina 10 eurosta ylöspäin oman tarpeen mukaan. Luottoa lyhennetään vain 10% avoimena olevasta […]
 • Halvin pikavippi on ilmainenHalvin pikavippi on ilmainen Jos ilmainen tai erittäin halpa pikavippi kiinnostaa, tarkista nämä tarjoukset.
 • RahapalveluRahapalvelu Rahapalvelun tarjoama luottotuote on 100 – 4 000 euron suuruinen laina, joka maksetaan takaisin kerralla tai halutessa osissa 1 kuukauden – 3 vuoden aikana. Takaisin maksettavaa muodostuu […]