Credit24

Credit24.com tarjoaa asiakkailleen Joustolimiitin, jonka avulla luottoa voi saada aina 4000 euroon asti. Joustolimiitti on joustava ja edullinen tililuotto, josta voit nostaa lainaa käyttöösi oman tarpeesi mukaan.

Credit24 tarjoaa sinulle 4000 euron joustolimiitin

Joustolimiittiä haet Credit24:n verkkosivujen kautta ilmaisella luottohakemuksella. Hakemuksen tekemiseksi tarvitset verkkopankkitunnukset. Lainaa voi hakea 19 vuotta täyttänyt henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti ja jolla on käytettävissään henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Myös prepaid-liittymän ja salaisen numeron avulla voi hakea lainaa.

Joustolimiittihakemuksen voi lähettää milloin vain. Kun olet tunnistautunut palveluun verkkopankkitunnuksillasi, Credit24 lähettää matkapuhelimeesi turvakoodin. Syötä turvakoodi sille varattuun kenttään ja täydennä hakemukseen pyydetyt lisätiedot.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Valitse tarvitsemasi summa joustolimiittiin

Tietojen täyttämisen jälkeen pääset valitsemaan lainatuotetta. Joustolimiitin voi ottaa Basic-, Bronze-, Silver-, Gold- tai Platinum-tasolla. Basic-tasolla luottoraja on 500 euroa ja lainan maksuaika 36 kuukautta, Bronze-tasolla 1000 euroa ja 36 kuukautta, Silver-tasolla 1500 euroa ja 36 kuukautta, Gold-tasolla 2000 euroa ja 36 kuukautta ja Platinum-tasolla 3000 euroa ja 36 kuukautta. Lisäksi on limiitin voi ottaa muillekkin summille, maximisumma on joustolimiitille 4000 euroa.

Lainan kustannukset riippuvat valitusta Joustolimiitti-tasosta. Millään tasolla ei ole avausmaksua, eikä luotoista kerry kuluja, jos lainasaldosi on nolla.

Helppo ratkaisu rahahuoliisi

Luotosta peritään avausmaksuna 0 euroa ja tilinhoitomaksua 0 euroa kuukaudessa. Lisäksi jokaisesta nostettavasta summasta peritään nostopalkkio, jonka suuruus on  6,95 prosenttia. Nostopalkkion määrä on kuitenkin aina vähintään kaksi euroa. Luottojen todellinen vuosikorko on 38,68 – 50,64 prosenttia.

Esimerkiksi 500 euron Joustolimiitissä kuukausikorko on 1,93 prosenttia, nostopalkkio 4,95 euroa, tilinhoitomaksu 4,95 euroa kuukaudessa ja todellinen vuosikorko 50,2 euroa, jos lainan takaisinmaksuaika on vaikkapa neljä kuukautta.

Kun olet hyväksynyt lainaehdot, voit valita, haluatko nostaa rahaa tilillesi. Jos et tarvitse lainaa juuri nyt, voit ottaa Joustolimiitin käyttöösi myöhemmin. Samalla saat Credit24:stä alustavan Joustolimiittipäätöksen. Joissakin tapauksissa Credit24 saattaa pyytää asiakkailtaan liitteitä, kuten veroilmoituksen erittelyosaa. Voit lähettää liitteet sähköpostilla, faksilla tai postitse.

Maksa yksinkertaisesti takaisin kuukausittain

Joustolimiitin avulla nostettua lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa. Lainahakemuksen yhteydessä voit valita sinulle sopivimman laskun eräpäivän. Voit myöhemmin vaihtaa eräpäivää Credit24:n verkkopalvelun kautta. Eräpäivän muutoksesta peritään 5 euron maksu. Jos eräpäivä on viikonloppuna tai pyhäpäivänä, se siirtyy seuraavalle pankkipäivälle. Voit saada käyttöösi myös maksuvapaan kuukauden, jonka aikana lainanlyhennystä ei tarvitse maksaa.

Credit24:n luottopalvelu on avoinna joka päivä kello 8:00 – 22:00. Asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 9:00 – 17:00. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai faksilla. Soitto asiakaspalveluun on maksuton.

Credit24:n omistaja, MCB Finance Finland Oy, on vuonna 2005 perustettu vakavarainen rahoitusyhtiö. Se on osa Lontoon pörssiin listattua MCB Finance Group Plc:tä, jolla on toimintaa Pohjoismaissa, Baltiassa ja Australiassa.

Credit24 pähkinänkuoressa

 • Hanki jopa 4000 euron joustolimiitti
 • Takaisinmaksuaika 36 kuukautta
 • Piilokuluttomat luotot
 • Helppo tapa lainata rahaa
 • Suuri asiakastyytyväisyys

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • 1Limiitti.fi Limiitti.fi tarjoaa käyttöösi tililuottoa. Ensimmäinen, maksimissaan 500 euron laina on Limiitti.fi:llä ilmainen, joten palvelun kokeilu on houkuttelevaa.
 • LuottorahaLuottoraha Luottoraha tarjoaa 100 - 2000 euron luottoja. Voit nostaa lisälainaa käyttöösi tarpeen mukaan, kunhan luottorajasi ei ylity. Ikäraja 20 vuotta.
 • lainasto 2Lainasto Lainasto.fi tarjoaa asiakkailleen edullista pikalainaa. Lainaston tarjoamat vipit ovat joko normaali pikavippi eli kertalaina, kulutusluotto tai jatkuvasti asiakkaan käytössä oleva limiittiluotto.
 • SaldoSaldo Ota käyttöösi edullinen ja luotettava Saldo.com joustava luottolimiitti. Limiitti myönnetään 2000 - 5000 euron luottorajalla. Rahaa voi nostaa oman tarpeen mukaan pienissä osisssa tai […]
 • RisicumRisicum Risicum uudistui täysin ja tarjoaa nyt 500-1000 euron suuruisia pitkiä kulutusluottoja sekä jopa 5000€ suuruista luottotiliä. Tutustu uuteen palveluun nyt.
 • LuottopalveluLuottopalvelu Jos olet pitänyt Credit24:stä lainantarjoajana, tulet suorastaan rakastamaan uutta Luottopalvelua! Luottopalvelu on uusinta uutta kulutusluottomarkkinoilla ja Luottopalvelun tarjoama 100 – […]
 • EkstraluottoEkstraluotto Ekstraluotto tarjoaa käyttöösi 2100 euron arvoisen luottotilin. Rahaa on mahdollista nostaa aina 10 eurosta ylöspäin oman tarpeen mukaan. Luottoa lyhennetään vain 10% avoimena olevasta […]
 • eurolimiitti 3Eurolimiitti Eurolimiitiltä saat käyttöösi 3000 euron luottotilin josta nostat rahaa pienissä erissä tai vaikka koko luottosumman yhdellä kertaa. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain markkinoiden […]
 • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Suomen Tililuotto antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan. Nosta lainaa 20 - 2000 euroa silloin kun haluat, vaikka keskellä yötä.
 • rahalaitos 4Rahalaitos Rahalaitos on suosittu lainaojen kilpailutuspalvelu. Jos etsit edullista lainaa 500 - 40 000 euron haarukasta, on Rahalaitos hyvä valinta. Myös nykyisten lainojen yhdistäminen yhdeksi […]