Fleksiluotto

Flexiluotto on kuin luottokortti, tosin ilman varsinaista korttia. Nyt voit hakea Flexiluoton lainalimiitti on suuruudeltaan 2100 euroa ja se on hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen käytettävissäsi missä ja milloin vaan. Voit nostaa sen verran kerralla kuin haluat ja tällöin myös maksat vain siitä mitä olet nostanut. Valitse nyt uuden sukupolven tapa lainata rahaa ja hae oma Flexiluottosi.

Joustava tapa lainata ja maksaa lainaa takaisin

Fleksiluotto on siitä poikkeuksellinen joustoluottopalvelu, että se antaa asiakkaalleen hyvin laajat mahdollisuudet päättää itse, missä tahdissa hän haluaa maksaa lainansa takaisin. Rahaa voi säästää maksamalla aluksi suurempia eriä ja jos se on mahdollista, voi lainan maksaa takaisin vaikka kerralla ilman, että siitä koituu lisäkustannuksia. Maksuaikataulun muutokset eivät maksa mitään.

Limiittiluoton hakeminen Fleksiluotolla ja tilin avaaminen ovat aina ilmaisia, eivätkä sido varsinaisiin rahanostoihin. Takaisin maksetaan aina vain se summa, minkä on nostanutkin. Samoin tilin hoidosta tai lainan järjestelystä ei makseta mitään, vaan sen sijaan maksetaan 11% nostoista. Paitsi ensinostosta, se on ilmainen. Varsinaista luoton korkoa kertyy 8,5% kuukaudessa, jolloin varsinainen euromäärä on suhteellinen siihen, kuinka paljon luottoa on maksettu ja missä aikataulussa se maksetaan takaisin.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Hae lainaa unelmien toteuttamiseen

Tarvittaessa ongelmatilanteissa saa apua Fleksiluoton asiakaspalvelusta, joka vastaa kysymyksiin aina maanantaista perjantaihin klo 7-23, lauantaisin 10-18 ja sunnntaisin 10-14. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä chatilla, sähköpostilla ja tietenkin perinteisesti soittamalla. Asiakaspalvelu on apunasi ja turvanasi koko lainaprosessin ajan.

Hakuprosessia varten tarvitaan vain nettiyhteys ja pankkitunnukset tunnistautumista varten. Prosessi on yksinkertainen: Täytä yhteys-, pankki- ja työtietosi, tunnistaudu palveluun ja heti luottopäätöksen saatuasi syötä haluamasi lainasumma. Rahat näkyvät kaikilla paitsi Ålandsbankenin ja POP-pankin asiakkailla 15 minuutissa.

Laina voidaan myöntää sellaiselle henkilölle, joka on täyttänyt 20 vuotta, jolla on suomalainen osoite ja pankkitili ja jolla ei ole luottohäiriömerkintöjä. Fleksiluotto arvioi myös hakijan työtilanteen perusteella, onko hänen mahdollista maksaa laina takaisin.

Fleksiluotto pähkinänkuoressa

 • Luottolimiitti 2100 euroa
 • Pitkä laina-aika
 • Nosta osissa tai kerralla koko summa
 • Nopea luottopäätös
 • Edulliset kulut

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • rahalaitos 1Rahalaitos Rahalaitos on suosittu lainaojen kilpailutuspalvelu. Jos etsit edullista lainaa 500 - 40 000 euron haarukasta, on Rahalaitos hyvä valinta. Myös nykyisten lainojen yhdistäminen yhdeksi […]
 • LuottorahaLuottoraha Luottoraha tarjoaa 100 - 2000 euron luottoja. Voit nostaa lisälainaa käyttöösi tarpeen mukaan, kunhan luottorajasi ei ylity. Ikäraja 20 vuotta.
 • RahapalveluRahapalvelu Rahapalvelun tarjoama luottotuote on 100 – 4 000 euron suuruinen laina, joka maksetaan takaisin kerralla tai halutessa osissa 1 kuukauden – 3 vuoden aikana. Takaisin maksettavaa muodostuu […]
 • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Suomen Tililuotto antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan. Nosta lainaa 20 - 2000 euroa silloin kun haluat, vaikka keskellä yötä.
 • Lainaa24Lainaa24 Hae valmiiksi kilpailutettu laina Lainaa24 luottopalvelun kautta. Vain yhden hakemuksen täyttämällä saat useita erilaisia lainatarjouksia. Lainaa24 etsii juuri sinulle sopivan lainan […]
 • Vippi.fi tarjoaa nyt lainaa täysin ilman kuluja!Vippi.fi tarjoaa nyt lainaa täysin ilman kuluja! Vippi.fi tarjoaa nyt pikalainaa 7 päiväksi täysin ilmaisena ja ilman lisäkuluja. Voit hakea lainaa 50-500 euroa eikä sinun tarvitse maksaa takaisin, kuin sen mitä lainasit. Tee näin, hae […]
 • LuottopalveluLuottopalvelu Jos olet pitänyt Credit24:stä lainantarjoajana, tulet suorastaan rakastamaan uutta Luottopalvelua! Luottopalvelu on uusinta uutta kulutusluottomarkkinoilla ja Luottopalvelun tarjoama 100 – […]
 • lainasto 2Lainasto Lainasto.fi tarjoaa asiakkailleen edullista pikalainaa. Lainaston tarjoamat vipit ovat joko normaali pikavippi eli kertalaina, kulutusluotto tai jatkuvasti asiakkaan käytössä oleva limiittiluotto.
 • FerratumFerratum Ferratum-lainapalvelusta saat joustavaa luottoa. Ferratum tarjoaa 2000 euron luottorajan, joka sopii moniin käyttötarkoituksiin.
 • EuroloanEuroloan Euroloan on erittäin luotettava lainapalvelu. Voit hakea 50 - 5000 euron luottolimiittiä ja nostaa limiitin puitteissa tilillesi haluamiasi rahasummia. Voit saada luottoa, jos olet […]