Lainasto

Lainasto.fi tarjoaa asiakkailleen edullista pikalainaa. Lainaston tarjoamat vipit ovat joko normaali pikavippi eli kertalaina, kulutusluotto tai jatkuvasti asiakkaan käytössä oleva limiittiluotto.

Lainaston monenlaiset rahoitusratkaisut

Limiittiluottoa voidaan myöntää aina 3000 euroon saakka ja se toimii tavallisen luottokortin tavoin omassa puhelimessasi. Limiittiluoton avulla saa kätevästi tarvittavaa joustoa arjen rahatilanteeseen ja rahaa on käytettävissä aina silloin kun sitä tarvitsee ja nostoja voi tehdä niin monta kertaa kuin limiitistä on pääomaa jäljellä.

Kertalaina eli pikavippi toimii parhaiten lainaratkaisuna silloin kun asiakas ei halua sitoutua jatkuvaan limiittiluottoon, vaan haluaa pikavipin pelkästään yhden kerran. Pikavippiä saa kertalainana 100 – 400 euroa.

Keskisuureen rahantarpeeseen taas vastauksena on 2000-5000 euron kulutusluotto. Kulutusluotolle saa maksuaikaa jopa kolme vuotta. Takaisinmaksaminen tapahtuu tasaerissä kuukausittain.

Lainastolla on siis vastaus kaikenlaisiin rahantarpeisiin. Kannattaa tutustua eri lainoihin ja tehdä hakemus vaikka heti tänään.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Hae lainatuotteet helposti netissä

Lainaston limiittiluottoa, kulutusluottoa ja pikavippiä haetaan netissä palvelun verkkosivuilla. Ensilainaajat tunnistautuvat palveluun verkkopankkitunnuksien avulla. Limiittiluottoon vaadittava ikäraja on 21-vuotta ja pikavipin saa täytettyään 18-vuotta

Lainaajan on oltava oikeustoimikelpoinen luonnollinen henkilö jolla on vakituinen osoite ja asuinpaikka Suomessa. Luottotietorekisterissä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainaajalla on oltava käytössä oma henkilökohtainen pankkitili. Rekisteröityessään palveluun ja lainaa hakiessa asiakas hyväksyy että henkilö- ja luottotiedot tarkistetaan. Lainasto tekee luottopäätöksen hakemuksen ja luottotietojen perusteella ja päätös voi olla myönteinen tai kielteinen. Kielteistä päätöstä Lainasto ei ole velvollinen kommentoimaan asiakkaalle. Myönnettävä pikalaina voi olla myös asiakkaan hakemukseen laittamaa lainasummaa pienempi.

Hoida kerralla raha-asiat kuntoon

Annettu luottopäätös toimitetaan asiakkaalle sähköisessä muodossa. Lainasopimus sekä lainaehdot yhdessä muodostavat kuluttajaluottosopimuksen lainaa hakevan asiakkaan ja Lainasto.fi pikaluottopalvelun välille.

Myönnettyä limiittiluottoa on mahdollista nostaa omalle tilille joko verkossa tai helpolla tavalla tekstiviestillä. Nostoja voi tehdä koska tahansa. Rahan siirtäminen omalle tilille on siis mahdollista vaikka keskellä yötä, mikäli luottosaldoa on nostamatta.

Maksa takaisin helposti

Luottolimiitti erääntyy maksettavaksi keskimäärin 30 vuorokautta ensimmäisestä tehdystä nostosta. Jokaisesta nostosta peritään nostoprovisiona 15% nostetusta pääomasta. Jos siis asiakas nostaa 100 euroa, on takaisinmaksettava summa 115 euroa.

Lainasumman voi maksaa takaisin kerralla koko summan tai halutessaan voi hyödyntää osamaksuvaihtoehtoa. Osamaksuvaihtoehdossa kuukausittainen minimilyhennys on 20% nostetun lainan summasta mutta kuitenkin vähintään 50 euroa. Lyhennys sisältää lainan pääoman, nostoprovision ja koron takaisinmaksun. Maksettava minilyhennyksen määrä ilmoitetaan aina laskussa. Osamaksulla maksettaessa eräpäivä määräytyy luoton nostamispäivästä ja maksut erääntyy aina siitä eteenpäin kuukauden välein. Asiakas voi koska tahansa maksaa luoton ennenaikaisesti kokonaan tai suurempia kuukausieriä mitä laskuun on merkitty. Laskun saa asiakas itse valita joko sähköpostilla, Netpostiin tai perinteisenä kirjelaskuna.

Lainasto.fi pähkinänkuoressa

 • Kolme erilaista lainatuotetta, max. lainasumma 5000 euroa
 • Takaisinmaksuaika määräytyy lainatyypin ja -summan mukaan
 • Vakuudettomia lainoja
 • Helppo hakea
 • Turvallinen vaihtoehto

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • 1Limiitti.fi Limiitti.fi tarjoaa käyttöösi tililuottoa. Ensimmäinen, maksimissaan 500 euron laina on Limiitti.fi:llä ilmainen, joten palvelun kokeilu on houkuttelevaa.
 • LuottopalveluLuottopalvelu Jos olet pitänyt Credit24:stä lainantarjoajana, tulet suorastaan rakastamaan uutta Luottopalvelua! Luottopalvelu on uusinta uutta kulutusluottomarkkinoilla ja Luottopalvelun tarjoama 100 – […]
 • credit24 2Credit24 Credit24 on todella suosittu lainapalvelu, josta saat Joustolimiittiä aina 4000 euroon asti. Luottorajasi voi olla 500 - 4000 euroa, ja voit nostaa luottoa tilillesi monessa erässä silloin […]
 • EuroloanEuroloan Euroloan on erittäin luotettava lainapalvelu. Voit hakea 50 - 5000 euron luottolimiittiä ja nostaa limiitin puitteissa tilillesi haluamiasi rahasummia. Voit saada luottoa, jos olet […]
 • SaldoSaldo Ota käyttöösi edullinen ja luotettava Saldo.com joustava luottolimiitti. Limiitti myönnetään 2000 - 5000 euron luottorajalla. Rahaa voi nostaa oman tarpeen mukaan pienissä osisssa tai […]
 • fleksiluotto 3Fleksiluotto Fleksiluotto on joustava ja edullinen vaihtoehto rahoittamaan arjen yllättävät rahanmenot. Ota joustava limiittilaina heti käyttöösi, voit nostaa rahaa pienissä erissä käyttösi mukaan. Jos […]
 • rahalaitos 4Rahalaitos Rahalaitos on suosittu lainaojen kilpailutuspalvelu. Jos etsit edullista lainaa 500 - 40 000 euron haarukasta, on Rahalaitos hyvä valinta. Myös nykyisten lainojen yhdistäminen yhdeksi […]
 • LuottorahaLuottoraha Luottoraha tarjoaa 100 - 2000 euron luottoja. Voit nostaa lisälainaa käyttöösi tarpeen mukaan, kunhan luottorajasi ei ylity. Ikäraja 20 vuotta.
 • creditstar 5Creditstar Creditstarilla on tarjottavana jopa 2000 euron tililuotto. Hae luottoa jo tänään ja nosta tilille silloin kun tarvitset!
 • FerratumFerratum Ferratum-lainapalvelusta saat joustavaa luottoa. Ferratum tarjoaa 2000 euron luottorajan, joka sopii moniin käyttötarkoituksiin.