Credento

Credento tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden hakea maksimissaan 5000 euron kulutusluotto. Muutaman tuhannen euron kulutusluotto käy keskisuurten hankintojen rahoittamiseen, tilapäiseen rahapulaan tai pitkään harkittujen haaveiden mahdollistajaksi. Luoton voi käyttää mihin tarkoitukseen haluaa. Laina haetaan netissä ja maksetaan nopeasti tilille.

Hoida raha-asiat kuntoon Credenton avulla

Pienin Credenton tarjoama lainasumma on 1000 euroa, joten pikkuvippejä ei ole tarjolla. Maksuaikakin on vähintään kaksi vuotta ja enintään viisi vuotta, joten luotto edellyttää sitoutumista pitkään maksuaikaan. Lainan voi tosin maksaa halutessaan takaisin nopeammin ilman lisämaksuja.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Suunnittele sinulle sopiva takaisinmaksuaika

Kulutusluottoasiakas valitsee maksuajan tavallisesti sen mukaan, kuinka paljon hän pystyy lyhentämään lainaa kuukaudessa. Koska Credentolta voi ottaa jopa seitsemän vuoden maksuajan, saa lyhennyksen koon säädettyä niin pieneksi, että useimmilla on siihen varaa. Esimerkiksi 3000 euron lainan lyhennyserä on neljän vuoden maksuajalla 96 euroa ja viiden vuoden maksuajalla 84 euroa. Kokonaiskustannukset ovat luonnollisesti sitä suuremmat, mitä pidemmän maksuajan asiakas valitsee. Siksi järkevintä on valita lyhin mahdollinen maksuaika, jonka lyhennyserä on siedettävissä rajoissa.

Sinä päätät mihin luottosi käytät

Credento myöntää lainaa 22 vuotta täyttäneille, vakituisesti Suomessa asuville henkilöille. Hakijalla on tietenkin oltava tuloja, muuten ei lainan takaisinmaksu onnistu. Tulot voivat olla peräisin työstä tai eläkkeestä ja niiden on oltava säännöllisiä. Mitään tiettyä tulojen minimimäärää Credento ei ilmoita, mutta tulojen on oltava sen verran suuret, että luoton maksu valitulla maksuajalla onnistuu ilman ongelmia ja rahaa jää vielä muidenkin asioiden hoitamiseen. Selvää on myös se, että Credento ei myönnä luottoja henkilöille, joiden luottotiedot ovat menneet.

Saat luottopäätöksen nopeasti

Luottopäätös annetaan heti, kun asiakas on täyttänyt tietonsa ja lähettänyt hakemuksen. Kyseessä on alustava luottopäätös, jonka jälkeen hakemus tarkistetaan vielä käsin. Hakijan tulee myös allekirjoittaa luottosopimus omien pankkitunnustensa avulla. Kun hakemus on saanut lopullisen hyväksynnän, lainasumma maksetaan hakijalle. Nopeimmin rahansa saavat Osuuspankin, Nordean ja Danske Bankin asiakkaat, sillä heidän tilillään laina näkyy välittömästi. Muut saavat luoton käyttöönsä 1 – 3 pankkipäivän kuluessa.

Credento tarjoaa mahdollisuuden myös maksuvapaisiin kuukausiin sekä Lainaturva-palvelun ostamiseen. Lue lisää ja pohdi, onko Credento sinulle sopiva tapa hankkia kulutusluotto!

Credento pähkinänkuoressa

 • Keskisuuria luottoja, 1000-5000 euroa
 • Takaisinmaksuun maksimissaan aikaa 7 vuotta
 • Lainan voi perua 14 vuorokauden kuluessa
 • Luoton hakeminen on ilmaista
 • Tämänhetkinen vuosikorko 16,46%

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa käyttöösi 1000, 2000 tai 3000 euron lainan. Lainan käsittely on automaattista, joten luottopäätös tulee käytännössä välittömästi kun hakemuksen lähetät. Hae nyt sopiva […]
 • nordcredit 1Nordcredit Joustolutolta saat rahaa lainaksi 100 - 3000 euroa. Helpota arkea lainamalla rahaa huippuedullislla kuluilla, takaisnmaksuaika on valittavissa varasti tarpeeksi joustavaksi ja omaan […]
 • NopsalainaNopsalaina Nopsalaina on kulutusluottojen muodossa henkilöasiakkaita rahoittava lainapalvelu. Sitä pyörittää Virolaisen BigBank AS:n Suomen sivuliike. Se tarjoaa erittäin edullista kulutusluottoa […]
 • HalinoHalino Halino on lainapalvelu, josta irtoaa 100-6000 euron kulutusluotto markkinoiden edullisimpaan hintaan, 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla. Edullinen hinta johtuu siitä, että Halinon lainoille […]
 • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi lainapalvelusta saat nopeasti ja helposti 2000-3000 suuruiset lainat. Ilmainen lainahakemus ja lainapäätös lähes välittömästi.
 • Fellow FinanceFellow Finance Fellow Financelta saat nopeasti rahaa käyttöösi. Lainarahaa on mahdollista saada 500 – 15 000 euroa ja maksuaikaa oman valinnan mukaan 24 – 84 kuukautta.
 • BondoraBondora Bondora on virolainen vertaislainayhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa kesällä 2013. Sen kautta voi hakea 500 - 10 000 euron lainaa.
 • MatkaluottoMatkaluotto Tilanteet ovat Matkaluotto mutta perusasia on säilynyt. Takasivuhelmoissa lainallakin on molemmilla puolilla kieli, mutta en lue enää juttuani matkaluotolla loppuun. Ja sitten ne 20 […]
 • Lainapaikka.fiLainapaikka.fi Nyt kannattaa valmistua kuten Lainapaikka.fi monien muidenkin hänen sukulaissielujensa, hänen nimensä ja pikavipille kuvansa. 20 onneks sain sen kumminkin myytyä, ettei yksikään euroihin […]
 • RahoituslaitosRahoituslaitos Rahoituslaitos hakee sinulle parhaan lainatarjouksen haluamallesi lainasummalle. Voit hakea Rahoituslaitoksen avulla lainaa 100 eurosta jopa 15 000 euron luottoihin saakka.