Zmarta

Zmarta on tuore lainoja asiakkailleen välittävä palvelu. Kun haet lainaa Zmartan kautta, saat useita hyviä tarjouksia usealta eri luotonmyöntäjältä.

Lainoihin ei tarvitse takaajia tai vakuuksia, riittää että raha-asiat ovat hyvästi hoidettuna ja sinulla on hieman säännöllisiä tuloja.

Zmarta tarjoaa seuraavat ominaisuudet

Palvelu on suhteellisen tuore ja heidän kautta voit kilpailuttaa ja verrata lainatarjouksia usean eri luotonmyöntäjän kesken. Palvelu ei myönnä itse lainaa, vaan välittää hakemuksesi usealla eri luottoa myöntävälle taholle jotka tekevät tarpeisiisi soveltuvan tarjouksen.

Lainojen vertailu ja kilpailuttaminen on todella helppoa, täytä yksi hakemus ja saat tarvitsemaasi rahamäärää vastaavat tarjoukset nopeasti. Saamistasi tarjouksista voit valita itsellesi parhaimman joka soveltuu käyttöösi.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Myös vanhojen pikavippien ja luottojen yhdistäminen yhdeksi järkevän kokoiseksi lainaksi onnistuu vaivatta. tee vanhoja lainasummia vastaava tarjouspyyntö ja valitse edullisin tarjous käyttöösi. Uusi Zmartan kautta saatu laina on hyvin suurella todennäköisyydellä edullisempi kuluiltaan kuin nykyiset vipit jotka ovat käytössä.

Kilpailuta siis heti itsellesi paras ja edullisin mahdollinen laina, säästät rahaa huomattavasti.

Zmarta tarjoaa sopivaa lainaa jokaiselle

Lainaksi saatavat summat ovat 500 – 50 000 euron väliltä. Näin jokaiselle lainaa tarvitsevalle löytyy sopivan kokoinen laina, eikä turhia kuluja kerry liian suuresta luotosta. Lainaa on mahdollista hakea 100 euron tarkkuudella.

Vaatimukset asiakkaalle

Jotta voit saada lainaa Zmartan kautta, on luottotiedot oltava moitteettomassa kunnossa. Säännöllisiä tuloja on oltava riittävästi lainattavaksi haluttuun summaan nähden. Summa tarkentuu kun saat tarjouksia ja eri luottolaitoksilla voi olla eri käytäntöjä jotka tarjouksen antavat.

Hakijalla on oltava ikää vähintään 18 vuotta, joillakin pankeilla voi vaatimus olla korkeampi jos lainattava summa on hieman suurempi.
Yhteenvetona kaikilla pankeilla on 18 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot sekä Suomen kansalaisuus.

Lainatarjous silloin kun sinulle sopii

Voit jättää hakemuksen koska tahansa, sillä hakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa joka päivä. Hakemus tehdään kätevästi netissä Zmartan sivuilla ja sen täyttäminen vie vain hetken.
Lainatarjouspyynnön jättäminen ei maksa asiakkaalle mitään eikä se velvoita vielä ottamaan lainaa. Vasta saatuasi sopivat tarjoukset, solmitaan lopullinen luottosopimus.

Vanhojen vippien yhdistäminen

Jos käytössäsi on useita erilaisia luottoja tai vippejä, on niiden yhdistäminen yhdeksi lainaksi todella helppoa. Laske maksamattomana olevien luottojen summat yhteen ja tee summa vastaavan kokoinen hakemus Zmartalle.

Saat tarjouksen usealta eri toimijalta joista kannattaa tietysti valita edullisin käyttöön. Kun raha on tilillä, maksa heti vanhat luotot kokonaan pois. Näin käyttöösi jää vain yksi laina, jonka kulurakenne on aina edullisempi kuin usean luoton ja vipin.

Lainan kilpailutus

Mikäli käytössäsi on hieman suurempi muutaman tuhannen euron kulutusluotto, voit pyytää sumaa vastaavan tarjouksen Zmartan kautta. Jos saamasi tarjoukset ovat parempia kuin nykyinen luottosi, hyväksy tarjous ja maksa vanha luotto kokonaan pois. Näin toimimalla säästät rahaa joka kuukausi.

Sopiva laina-aika maksukyvyn mukaan

Laina-aika vaikuttaa oleellisesti kuukausilyhennyksen määrään. Muita vaikuttavia tekijöitä ovat tietysti korkoprosentti ja lainattu summa. Jotta kuukausittaiset maksuerät saadaan painettua mahdollisimman pieneksi, on maksuaikaa tarjolla todella runsaasti. Pitkä maksuaika mahdollistaa pienet maksuerät.

Laina-aika kannattaakin valita niin pitkäksi, että maksuerät eivät nouse liian suureksi omaan maksukykyyn nähden. Tarvittaessa maksuohjelmaa voi muuttaa kesken laina-ajan tai pitää esimerkiksi lyhennysvapaan kuukauden jos raha on tiukilla. Kaikki on aina neuvoteltavissa luotonmyöntäjän kanssa.

Lainatarjous ei sido vielä mihinkään

Voit pyytää lainatarjouksen täysin ilman velvoitteita kenellekään.

Zmarta toimittaa hakemuksesi usealle eri luotonmyöntäjälle ja saat heiltä sopivat tarjoukset. Mikäli et ole saamiisi tarjouksiin tyytyväinen, voi ne jättää kokonaan hyväksymättä. Hylätyt lainatarjoukset eivät velvoita sinua mihinkään eikä niistä aiheudu minkäänlaisia kuluja.

Lainan perustiedot:

 • Ikävaatimus 18 vuotta
 • Lainatarjoukset 500 – 50 000 euron summalle
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta
 • Useita tarjouksia joista valitset parhaan
 • Kilpailuta ja yhdistä vanhat lainat uudelleen
 • Ilmainen hakemus
 • Ei takaajia eikä vakuuksia
 • Sopivan kokoinen laina jokaiselle

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • LendoLendo Unohda kalliit pikavipit ja luotot, Lendo kilpailuttaa juuri sinulle sopivan lainatarjouksen useiden eri pankkien valikoimista.
 • RahoituslaitosRahoituslaitos Rahoituslaitos hakee sinulle parhaan lainatarjouksen haluamallesi lainasummalle. Voit hakea Rahoituslaitoksen avulla lainaa 100 eurosta jopa 15 000 euron luottoihin saakka.
 • OmalainaOmalaina Omalaina välittää 100 - 15000 euron lainoja rahoitusyhtiöiltä yksityisasiakkaille. Voit hakea pikavippiä tai kulutusluottoa, ja Omalaina etsii sopivan lainan puolestasi. Omalaina lupaa […]
 • Aasa.fiAasa.fi Aasan lainatarjonnasta löydät 2000-5000 euron suuruiset kulutusluotot, joita voit kaikkia hakea ilman vakuuksia tai takaajia, 6-24 kuukauden maksuajalla.
 • credigo 1Credigo Credigo tarjoaa luotettavaa ja edullista lainaa asiakkailleen. Lainoissa ei ole piilokuja eikä mitään kuukausi-, tai vuosimaksuja. Lainaa lyhennetään kuukausittain koko laina-ajan samalla […]
 • OstosrahaOstosraha Ostosraha.fi lainapalvelua ylläpitää suomalainen ja suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy. Yritys tuottaa kuluttajarahoitukseen liittyviä palveluita, ja onkin erittäin ammattitaitoinen […]
 • lhv 2LHV AS LHV Pank on vuonna 1999 Virossa perustettu pankki. Se tarjoaa asiakkailleen kattavat pankkipalvelut, varainhoitopalvelut, arvopaperinvälityspalvelut, sekä sijoituspalvelut. LHV Pankki […]
 • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi lainapalvelusta saat nopeasti ja helposti 2000-3000 suuruiset lainat. Ilmainen lainahakemus ja lainapäätös lähes välittömästi.
 • lainaamo 3Lainaamo Lainaamo on kulutusluottoja tarjoava rahoitusyhtiö, jonka lainaa voivat saada yli 26-vuotiaat, luottokelpoiset suomalaiset. Pienin haettava lainasumma on 500 euroa. Voit hakea myös […]
 • BondoraBondora Bondora on virolainen vertaislainayhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa kesällä 2013. Sen kautta voi hakea 500 - 10 000 euron lainaa.