Laina.fi

Kaksi hyvää lainatuotetta – lainaa sinulle sopivin ehdoin

Pikalainapalvelu Laina.fi on uudistanut palveluitaan. Uusi Käyttölaina on kohtuuhintainen, joustava lainaratkaisu, jossa käyttöösi myönnetään jopa 5000 euron laina, ja nostat kuukausittain sen verran kuin tarvitset.

Laina.fi:n toinen lainatuote on Kertalaina. Kertalainan suuruus on 600-3500 euroa ja voit maksaa lainaamasi summan takaisin 12 tai 24 kuukaudessa. Lainan hakeminen on helppoa ja parhaassa tapauksessa saat lainan tilillesi jo samana päivänä luoton hakemisesta.

Yllättävien menojen vararahasto

Lainan hakemiseen Laina.fi:stä vaaditaan 20 vuoden ikää, vakituista asuinpaikkaa Suomessa ja moitteettomia luottotietoja. Lisäksi tarvitaan luonnollisesti pankkitili, jolle rahat toimitetaan, sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Käyttölaina sopii esimerkiksi vararahastoksi yllättäviä menoja varten. Hakemuksen teet helposti netin kautta. Laina.fi tarkistaa luottotietosi ja kysyy hakemuksessa tietoja taloustilanteestasi, ja näiden tietojen perusteella tehdään luottopäätös.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Lainapäätös nopeasti

Voit lähettää hakemuksen milloin tahansa, ja saat luottopäätöksen välittömästi. Jos hakemuksesi on hyväksytty, saat saman tien lainatarjouksen, johon voit tutustua. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, voit päättää, paljonko haluat nostaa rahaa tilillesi kuukaudessa. Nostosumma voi olla 100 – 5000 euroa.

Kun nostat Käyttölainaa ensimmäisen kerran, Laina.fi voi edellyttää, että todistat tulosi. Tulot voi todistaa palkkakuitin tai tiliotteen avulla. Voit ottaa tarvittavista asiakirjasta valokuvan tai skannata sen ja lähettää kuvan Laina.fi:lle sähköpostin välityksellä.

Maksat vain tekemistäsi nostoista

Voit tehdä nostoja silloin kun sinulle parhaiten sopii. Nostot tehdään ilmaisella tekstiviestillä. Sinun ei tarvitse nostaa koko myönnettyä summaa kerralla, vaan voit tehdä kuukaudessa useita nostoja, kunhan kuukausittainen nostorajasi ei ylity.

Rahat siirretään tilillesi Laina.fi:n asiakaspalvelun aukioloaikoina maanantaista sunnuntaihin kello 7 – 23. Nordean, Danske Bankin, Osuuspankin, Säästöpankin, Aktian, Ålandsbankenin, Handelsbankenin, Tapiolan tai Paikallisosuuspankin tilille rahat siirtyvät saman tien, S-Pankin asiakkaat joutuvat odottelemaan 1 – 2 pankkipäivää.

Sopimuksen tekeminen ei maksa sinulle mitään

Käyttölainasopimuksen tekeminen ei maksa mitään. Kuluja maksat vain summista, jotka nostat tilillesi. Laina.fi perii jokaisesta nostosta nostopalkkion, jonka määrä on 12,5 prosenttia nostosummasta. Käytössä olevasta pääomasta maksetaan 19,8 prosentin vuotuinen korko. Korko lasketaan todellisten korkopäivien mukaan keskimääräiselle luottosaldolle kuukausittain.

Jos sinulla on avointa Käyttölainaa, saat joka kuukausi selkeästi eritellyn laskun. Takaisinmaksu on joustavaa, sillä päätät itse, maksatko kerralla koko laskun vai pienemmän summan. Luoton minimilyhennys on 20 prosenttia nostetusta pääomasta. Voit valita eräpäiväksi kuukauden 15. tai viimeisen päivän.

Vaivaton tapa maksaa laina takaisin

Käyttölainasopimus on jatkuva luotto. Sopimus on voimassa toistaiseksi, ja sen voi irtisanoa kirjallisesti. Käyttölainasopimuksen voi perua kirjallisesti 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen syntymisestä.

Laina.fi on vakiintunut luottopalvelu, jonka omistaa DFC Nordic Oyj. DFC Nordic on Suomen johtava kulutusluottoja, pieniä lainoja ja verkkokaupan rahoitusratkaisuja tarjoava konserni, ja se on Yhdysvalloissa pörssilistatun Dollar Financial Groupin suomalainen tytäryhtiö.

Laina.fi pähkinänkuoressa

 • Lainaa jopa 5000 euroa
 • Takaisinmaksu kuukausittain
 • Vastuullinen luotonmyöntäjä
 • Vaivaton tapa lainata rahaa

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • RisicumRisicum Risicum uudistui täysin ja tarjoaa nyt 500-1000 euron suuruisia pitkiä kulutusluottoja sekä jopa 5000€ suuruista luottotiliä. Tutustu uuteen palveluun nyt.
 • EuroloanEuroloan Euroloan on erittäin luotettava lainapalvelu. Voit hakea 50 - 5000 euron luottolimiittiä ja nostaa limiitin puitteissa tilillesi haluamiasi rahasummia. Voit saada luottoa, jos olet […]
 • Euro24Euro24 Euro24 tarjoaa joustavan luottotilin 2000 euron luottorajalla. Vippiä täysi-ikäisille suomalaisille.
 • EverydayEveryday OPR-Vakuus Oy:n omistama pikaluottopalvelu Everyday tarjoaa 2000 euron luoton, jonka voit nostaa matkapuhelimellasi niin monessa osassa kuin haluat. Se on siis vähän kuin puhelimessasi […]
 • 1Limiitti.fi Limiitti.fi tarjoaa käyttöösi tililuottoa. Ensimmäinen, maksimissaan 500 euron laina on Limiitti.fi:llä ilmainen, joten palvelun kokeilu on houkuttelevaa.
 • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Suomen Tililuotto antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan. Nosta lainaa 20 - 2000 euroa silloin kun haluat, vaikka keskellä yötä.
 • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa käyttöösi 1000, 2000 tai 3000 euron lainan. Lainan käsittely on automaattista, joten luottopäätös tulee käytännössä välittömästi kun hakemuksen lähetät. Hae nyt sopiva […]
 • ok money 2OK Money OK Money antaa rahaa lainaksi jopa 2100 euroa. Palvelun tarjoama laina on OK Limiitti, joka korvaa perinteiset pikavipit ja pikalainat. Limiitistä on mahdollista nostaa rahaa käyttöön oman […]
 • Suomen Ennakkopalautus maksaa veronpalautukset ennakkoon asiakkaalleSuomen Ennakkopalautus maksaa veronpalautukset ennakkoon asiakkaalle Veronpalautukset maksetaan tileille tänä vuonna 2.12.2011. VeronpalautusNYT-palvelun kautta veronpalautuksen voi kuitenkin saada tilille jo ennakoon.
 • Fellow FinanceFellow Finance Fellow Financelta saat nopeasti rahaa käyttöösi. Lainarahaa on mahdollista saada 500 – 15 000 euroa ja maksuaikaa oman valinnan mukaan 24 – 84 kuukautta.