TrustBuddy

TrustBuddy on vertaislainapalvelu, josta saat lainaa 100 – 600 euroa. Etuna on, että laina on aina ilmainen, mikäli maksat sen takaisin 14 päivän sisällä. Lainaa jopa ilmaiseksi TrustBuddyn lainaa voivat hakea vähintään 18 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla on oltava verotettavaa tuloa, ja lisäksi tarvitaan suomalainen matkapuhelinnumero. Aivan ensimmäiseksi lainanhakijan tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi TrustBuddyn verkkosivuilla. Myöhemmin lainapalveluun voi kirjautua omalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Rekisteröitymisen jälkeen voi hakea 100 – 600 euron lainaa. HAE LAINAA TÄSTÄ!

Nopea lainapäätös

TrustBuddy lupaa antaa vastauksen lainapäätökseen viimeistään tunnin kuluessa. Arkisin ennen kello 13:a otetut lainat maksetaan tilille kello 16 – 18. Kello 13:n jälkeen jätetyt hakemukset käsitellään saman päivän aikana, ja rahat maksetaan tilille seuraavana arkipäivänä kello 16 – 18. Viikonloppuisin rahansiirtoja ei tehdä, joten silloin haetut lainat maksetaan tilille maanantaina. Lainasta ei siis tule ollenkaan kustannuksia, jos maksat sen takaisin kahden viikon sisällä. Maksuaikaa voi kuitenkin pidentää 30 päivään, jolloin lainasta on maksettava korkoa ja käsittelymaksua. Vielä tämänkin jälkeen maksuaikaa on mahdollista pidentää 30 päivää kerrallaan. Jokaisesta pidennyksestä peritään pidennysmaksu. Maksu on suoritettava pidennyksen yhteydessä, mutta lainapääoma ja muut kulut erääntyvät vasta, kun koko laina maksetaan takaisin.

Helppo ja luotettava vertaistaislaina

Vaikka kyseessä on vertaislainapalvelu, lainan saajat ja lainan antajat eivät ole toistensa kanssa missään tekemisissä. Palveluun sijoittaneiden varat hajautetaan eri lainaajien kesken, jotta luottotappioriski pienenee. TrustBuddyn toimisto on avoinna kello 9 – 16. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa TrustBuddyyn yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. TrustBuddy on kansainvälinen yritys, joka on perustettu vuonna 2009. Yhtiöllä on Suomen lisäksi lainatoimintaa kahdeksassa maassa, esimerkiksi Ruotsissa ja Saksassa.

  Pikavippi.fi

TrustBuddy pähkinänkuoressa

  • Vertaislaina
  • Lainaa aina 600 euroon saakka
  • Ilmainen laina, jos maksat takaisin kahdessa viikossa
  • Toimiva asiakaspalvelu

Hae lainaa

Muita Artikkeleita