TrustBuddy

TrustBuddy on vertaislainapalvelu, josta saat lainaa 100 – 600 euroa. Etuna on, että laina on aina ilmainen, mikäli maksat sen takaisin 14 päivän sisällä.

Lainaa jopa ilmaiseksi

TrustBuddyn lainaa voivat hakea vähintään 18 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla on oltava verotettavaa tuloa, ja lisäksi tarvitaan suomalainen matkapuhelinnumero.

Aivan ensimmäiseksi lainanhakijan tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi TrustBuddyn verkkosivuilla. Myöhemmin lainapalveluun voi kirjautua omalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Rekisteröitymisen jälkeen voi hakea 100 – 600 euron lainaa.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Nopea lainapäätös

TrustBuddy lupaa antaa vastauksen lainapäätökseen viimeistään tunnin kuluessa. Arkisin ennen kello 13:a otetut lainat maksetaan tilille kello 16 – 18. Kello 13:n jälkeen jätetyt hakemukset käsitellään saman päivän aikana, ja rahat maksetaan tilille seuraavana arkipäivänä kello 16 – 18. Viikonloppuisin rahansiirtoja ei tehdä, joten silloin haetut lainat maksetaan tilille maanantaina.

Lainasta ei siis tule ollenkaan kustannuksia, jos maksat sen takaisin kahden viikon sisällä. Maksuaikaa voi kuitenkin pidentää 30 päivään, jolloin lainasta on maksettava korkoa ja käsittelymaksua. Vielä tämänkin jälkeen maksuaikaa on mahdollista pidentää 30 päivää kerrallaan. Jokaisesta pidennyksestä peritään pidennysmaksu. Maksu on suoritettava pidennyksen yhteydessä, mutta lainapääoma ja muut kulut erääntyvät vasta, kun koko laina maksetaan takaisin.

Helppo ja luotettava vertaistaislaina

Vaikka kyseessä on vertaislainapalvelu, lainan saajat ja lainan antajat eivät ole toistensa kanssa missään tekemisissä. Palveluun sijoittaneiden varat hajautetaan eri lainaajien kesken, jotta luottotappioriski pienenee.

TrustBuddyn toimisto on avoinna kello 9 – 16. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa TrustBuddyyn yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

TrustBuddy on kansainvälinen yritys, joka on perustettu vuonna 2009. Yhtiöllä on Suomen lisäksi lainatoimintaa kahdeksassa maassa, esimerkiksi Ruotsissa ja Saksassa.

TrustBuddy pähkinänkuoressa

 • Vertaislaina
 • Lainaa aina 600 euroon saakka
 • Ilmainen laina, jos maksat takaisin kahdessa viikossa
 • Toimiva asiakaspalvelu

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • Pikavippifi 1Pikavippi.fi Suosittu, aito ja alkuperäinen Pikavippi.fi, auttaa asiakkaitaan arjen raha-asioissa turhia kyselemättä. Se tarjoaa täysi-ikäisille asiakkailleen joustavat ja edulliset pikavipit […]
 • VivusVivus Vivus.fi tarjoaa 10 - 2010 euron pikalainoja ja luottoja. Vivuksen erikoistarjous on ilmainen ensilaina, josta ei siis tarvitse maksaa toimituskuluja, korkoa tai mitään muitakaan kustannuksia.
 • Perusvippi.fi pikavippiä heti tilille jopa 10000 euroaPerusvippi.fi pikavippiä heti tilille jopa 10000 euroa Vippit tarkkaa aikataulua ei kerrota, kaikki hoitu 20e pikavippi ja amattitaidolla, mitä pikavippinä on. Vanhalla viisaus pikavippi, ryhdy pikalainaan ongelmaa. Lisätietoja saat […]
 • Pikavippitarjoukset paranevatPikavippitarjoukset paranevat Useat pikavippipalvelut ovat jo pitkään tarjonneet asiakkailleen ilmaisia ensilainoja. Uuden asiakkaan ei tarvitse maksaa lainastaan minkäänlaisia kuluja tai korkoja.
 • 24-vippi24-vippi Turkulaiselta 24-vipiltä voit saada pikalainaa korkeintaan 600 euroa. Maksuaikaa voit saada enintään kuukauden. 24-vipin ylläpitäjä on Vermiculus Oy, joka on hyväksytty Etelä-Suomen […]
 • Euro24Euro24 Euro24 tarjoaa joustavan luottotilin 2000 euron luottorajalla. Vippiä täysi-ikäisille suomalaisille.
 • Takuu-Säätiö: Velalliset saavat kymmeniä päällekkäisiä velkojaTakuu-Säätiö: Velalliset saavat kymmeniä päällekkäisiä velkoja Takuu-Säätiön mukaan etenkin pikavipit lisäävät velallisten velkojen lukumäärää. Yhdellä Takuu-Säätiön lainatakauksen hakijalla voi olla jopa 60 eri velkaa.
 • Vippi.fi tarjoaa nyt lainaa täysin ilman kuluja!Vippi.fi tarjoaa nyt lainaa täysin ilman kuluja! Vippi.fi tarjoaa nyt pikalainaa 7 päiväksi täysin ilmaisena ja ilman lisäkuluja. Voit hakea lainaa 50-500 euroa eikä sinun tarvitse maksaa takaisin, kuin sen mitä lainasit. Tee näin, hae […]
 • Faktoja pikavipeistäFaktoja pikavipeistä Risicum selvitti faktoja pikavipeistä, eli pienlainoista, sillä monilla ihmisillä on harhaluuloja ja uskomuksia pienlainoista, sillä media vääristää kuvaa uutisoimalla yksittäistapauksia.
 • Pikavippejä otetaan koko ajan enemmänPikavippejä otetaan koko ajan enemmän Vuoden 2011 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana pikaluottoja myönnettiin yhteensä melkein 70 miljoonalla eurolla. Vuotta aiemmin luottoja myönnettiin lähes 56 miljoonalla eurolla.