Lainaa24

Lainaa24 on nopea, reaaliaikainen ja läpinäkyvä palvelu, joka kilpailuttaa korkeintaan 50 000€ lainan puolestasi. Palvelu on sinulle täysin ilmainen eikä hakemuksen täyttäminen sido sinua mihinkään. Asiakaspalvelu vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa lainaprosessissa aina tarpeen mukaan.

Yksi hakemus, useita lainatarjouksia

Lainaa24:n kautta voit hakea nopeasti, yhdellä hakemuksella, 500-50000 euron lainoja. Lainaa24 toimii yhteistyössä useiden tunnettujen ja luotettavien luotonmyöntäjien sekä rahoituslaitosten kautta. Tämä varmistaa sen, että tulet saamaan parhaan mahdollisen lainatarkouksen juuri sinulle. Sinulla on mahdollisuus seurata lainanhakuprosessia reaaliajassa ja päättä minkä lainan koet itsellesi sopivimmaksi. Lainojen korot ja kulut määräytyvät kunkin lainanmyöntäjien ehtojen mukaan, niihin Lainaa24-palvelu ei pysty vaikuttamaan.

Yhdistä vanhat kulutusluotot yhdeksi lainaksi

Voit myös hyödytää Lainaa24:n luotonkilpailutusta niin, että yhdistät vanhat, usein kalliit, kulutusluotot yhdeksi lainaksi. Kunolet yhdistänyt lainat, maksat jatkossa takaisin vain yhtä lainaa, jolle voit yleensä saada aiempia lainoja pidemmän maksuajan. Lainojen yhdistäminen voi olla sinulle siis pelkkää säästöä! Saat siis yhdellä hakemuksella lainatarjouksia useilta eri lainantarjoajilta räätälöitynä juuri sinun tarpeillesi. Korot, maksuaika ja muut lainan ominaisuudet vaihtelevat lainan tarjoajan ja -hakijan mukaan, mutta käyttämällä Lainaa24 tapaista lainanvälityspalvelua, voit saada etuja, joita sinulle ei tarjottaisi mitään muuta kautta. Samalla säästät aikaa, kun et joudu ottamaan yhteyttä lukuisiin eri tahoihin ja jättämään useita hakemuksia. HAE LAINAA TÄSTÄ!

Nopea luottohakemuksen käsittely

Lainahakemus tehdään Lainaa24:n sivuilla. Se on nopea täyttää ja mahdollistaa myös lainan hakemisen yhdessä esimerkiksi avopuolison kanssa. Heti lomakkeen lähetyksen jälkeen alat saamaan lainatarjouksia, joista voit valita haluamasi. Kun laina on hyväksytty, voit joissain tapauksissa saada rahat tilillesi jo samana päivänä.

Toimiva asiakaspalvelu sinua varten

Lainaa4:n asiakaspalvelu palvelee sinua lainaan liittyvissä kysymyksissä arkisin, pääsääntöisesti virka-aikaan. Yhteyttä voit ottaa myös sähköpostitse tai sähköisen yhteydenottopyynnön avulla.

  Euro24

Lainaa24 pähkinänkuoressa

  • Lainaa 40 000 euroon saakka
  • Maksuaikaa 2 – 12 vuotta
  • Ilmainen hakemus
  • Useita hyviä lainatarjouksia
  • Nopea, reaalikainen palvelu

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Hae lainaa

Muita Artikkeleita