Lendo

Vain yhden lainahakemuksen täyttämällä tavoitat useita Lendon yhteistyöpankkeja ja luottolaitoksia. Saat aina useita erilaisia lainatarjouksia, joista voit itse valita parhaimman käyttöösi.

Voit unohtaa kalliit pikavipit ja luotot, Lendo kilpailuttaa juuri sinulle sopivan lainatarjouksen useiden eri pankkien ja luottolaitosten valikoimista.

Lainaa saat ilman takaajia tai vakuuksia.

Uusi lainapalvelu Lendo nyt Suomessa

Lainojen kilpailuttaminen ja edullisimman tarjouksen saaminen on nyt entistäkin helpompaa ja nopeampaa. Lainapäätös annetaan todella nopeasti.

Mikäli käytössäsi on tällä hetkellä laina jostakin toisesta palvelusta, onnistuu sen vaihtaminen halvempaan vaihtoehtoon yhtä vaivattomasti. Myös useiden erilaisten pikavippien ja luottojen yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi on mahdollista.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Mitä Lendo tarjoaa?

Palvelun kautta etsit halvimman mahdollisen lainan useiden eri pankkien tarjonnasta vain yhden hakemuksen täyttämällä. Säästät aikaa ja vaivaa huomattavasti, kun yksi lainahakemus toimitetaan usealle eri lainaa myöntävälle taholle jotka tekevät juuri sinun tarpeeseen sopivan lainatarjouksen.

Lendon kautta hakemuksen tekeminen on täysin maksutonta ja voit täysin huoletta ja ilman mitään sitoumuksia tehdä hakemuksen ja katso minkälaista lainaa sinulle tarjotaan. Hakemuksen lähettäminen ei sido mihinkään, vaan lopullinen luottosopimus solmitaan valitsemasi tarjouksen antavan pankin kanssa. Tarjouksia ei ole pakko hyväksyä, vaan ne voi jättää täysin huomiotta, mikäli tarjous ei ole tyydyttävä.

Oikeankokoinen laina jokaiselle

Lainaksi saatava summa on 500 – 50 000 euroa. Lendon kautta hakiessa summan saa valittua 100 euron tarkkuudella. Et joudu koskaan hakemaan ylisuuria lainoja ja maksamaan kuluja sellaisesta lainarahasta, jolle ei ole tarvetta. Oikeankokoisen lainan valitsemalla säästät kuluissa, etkä joudu vaikeuksiin liian suurien maksuerien vuoksi.

Vaatimukset lainaa tarvitsevalle

Koska Lendo välittää lainahakemukset usealle eri pankille, on lopullinen päätös siitä kenelle lainaa voidaan myöntää pankeilla. Kaikilla on kuitenkin vaatimuksena vähintään 20 vuotta ikää, Suomen kansalaisuus ja moitteettomat luottotiedot.

Eri pankeille voi olla lisäksi monenlaisia muita eri ehtoja, kuten riittävä määrä säännöllisiä palkka- tai muita tuloja tai korkeampi ikävaatimus suurempiin lainoihin. Joka tapauksessa tekemäsi hakemus lähetetään usealle eri pankille jotka hakemuksesi perusteella sinulle lainaa voivat myöntää.

Vanhojen vippien yhdistäminen

Voit yhdistää nykyiset pikalainasi yhdeksi suuremmaksi ja edullisemmaksi lainaksi. Usea eri pikavippi tarkoittaa sitä, että joudut maksamaan kuluja ja korkoa usealle eri luotonmyöntäjälle. Tämä on kallista ja Lendon avulla voit yhdistää vanhat vipit yhdeksi edulliseksi lainaksi.

Lainaa hakiessa merkitse hakemukseen että laina tulee vanhojen velkojen poismaksuun. Laske yhteen kaikki nykyiset avoimena olevat luottomäärät korkoineen ja tee hakemus Lendolle vastaavalla summalla. Kun laina on myönnetty, maksa välittömästi vanhat lainat pois. Näin sinulle jää vain yksi ja edullinen laina jonka maksat yhdellä laskulla kuukausittain.

Lainan kilpailutus

Jos sinulla on lainaa esimerkiksi 5000 euroa ja se on mielestäsi turhan kallis, voit pyytää Lendolta uutta tarjousta. Tee lainahakemus 5000 euron summalle ja jos saat edullisemman tarjouksen joltakin Lendon yhteistyökumppanilta, valitse kyseinen tarjous ja maksa vanha lainasi pois. Näin toimimalla säästät rahaa joka kuukausi.

Runsaasti maksuaikaa

Lainaan saa maksuaikaa 1-15 vuotta ja sen voi valita itse. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että kuukausierät pysyvät pienenä lainasummasta riippumatta. Maksuaika kannattaa valita aina riittävän pitkäksi jotta lainaerät pysyvät matalina.

Mikäli laina-aikana tulee mahdollisuus, voi lainan maksuaikataulua nopeuttaa tai maksaa koko loppuvelan kokonaan pois. Maksuaikataulun muutoksissa tulee olla yhteydessä lainan myöntäneeseen pankkiin.

Tarvittaessa lainaan voi saada myös lyhennysvapaata. Useimmat pankit antavat mahdollisuuden pitää 1 – 2 lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Asia kannattaa varmistaa aina ennen lopullisen luottosopimuksen allekirjoittamista.

Tietoa Lendon lainoista:

 • Lainaa 500 – 50 000 euroa
 • Maksuaikaa 1-15 vuotta
 • Ikävaatimus 20 vuotta
 • Lendo välittää hakemuksen usealle pankille
 • Valitse itse paras lainatarjous
 • Maksuton hakemus
 • Ei takaajia, ei vakuuksia
 • Vaihda ja yhdistä entiset luotot edulliseen lainaan

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • credigo 1Credigo Credigo tarjoaa luotettavaa ja edullista lainaa asiakkailleen. Lainoissa ei ole piilokuja eikä mitään kuukausi-, tai vuosimaksuja. Lainaa lyhennetään kuukausittain koko laina-ajan samalla […]
 • ZmartaZmarta Zmarta on tuore lainoja asiakkailleen välittävä palvelu. Kun haet lainaa Zmartan kautta, saat useita hyviä tarjouksia usealta eri luotonmyöntäjältä.
 • RahoituslaitosRahoituslaitos Rahoituslaitos hakee sinulle parhaan lainatarjouksen haluamallesi lainasummalle. Voit hakea Rahoituslaitoksen avulla lainaa 100 eurosta jopa 15 000 euron luottoihin saakka.
 • OstosrahaOstosraha Ostosraha.fi lainapalvelua ylläpitää suomalainen ja suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy. Yritys tuottaa kuluttajarahoitukseen liittyviä palveluita, ja onkin erittäin ammattitaitoinen […]
 • Aasa.fiAasa.fi Aasan lainatarjonnasta löydät 2000-5000 euron suuruiset kulutusluotot, joita voit kaikkia hakea ilman vakuuksia tai takaajia, 6-24 kuukauden maksuajalla.
 • OmalainaOmalaina Omalaina välittää 100 - 15000 euron lainoja rahoitusyhtiöiltä yksityisasiakkaille. Voit hakea pikavippiä tai kulutusluottoa, ja Omalaina etsii sopivan lainan puolestasi. Omalaina lupaa […]
 • HalinoHalino Halino on lainapalvelu, josta irtoaa 100-6000 euron kulutusluotto markkinoiden edullisimpaan hintaan, 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla. Edullinen hinta johtuu siitä, että Halinon lainoille […]
 • BondoraBondora Bondora on virolainen vertaislainayhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa kesällä 2013. Sen kautta voi hakea 500 - 10 000 euron lainaa.
 • CashbuddyCashbuddy Cashbuddy tarjoaa käyttöösi 1000, 2000 tai 3000 euron lainan. Lainan käsittely on automaattista, joten luottopäätös tulee käytännössä välittömästi kun hakemuksen lähetät. Hae nyt sopiva […]
 • CredentoCredento Credento tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden hakea maksimissaan 5000 euron kulutusluotto. Pienin Credenton tarjoama lainasumma on 1000 euroa.