Luottopalvelu

Jos olet pitänyt Credit24:stä lainantarjoajana, tulet suorastaan rakastamaan uutta Luottopalvelua! Luottopalvelu on uusinta uutta kulutusluottomarkkinoilla ja Luottopalvelun tarjoama 100 – 4 000 euron vakuudeton joustoluotto on vertaansa vailla. Sinulle on tarjolla useita nopeasti käyttöön saatavia limiittituotteita, joista vain valitset itsellesi sopivimman. Tämän jälkeen voit huoletta käyttää joustoluottoa valitsemaasi lainarajaan saakka. Nosta kerralla tai erissä, maksat korkoja ja kuluja kuitenkin aina vain käytössä olevasta summasta!

Luottopalvelu lainaa jopa 4000 euroa nopeasti ja ilman vakuuksia

Hae sinäkin nyt Luottopalvelun vakuudetonta joustoluottoa, se on helppoa ja turvallista – vastassa on täysin suomalainen palvelu, joka on tutun Credit24:n hallinnoima. Et tarvitse lainaa varten vakuuksia tai takaajia, riittää että perusvaatimukset kohdallasi ovat kunnossa. Lainaa on mahdollista saada jopa 4 000 euroa ja lyhennysaikaa luotolle jopa 36 kuukautta eli 3 vuotta.

HAE LAINAA TÄSTÄ!

Luottopalvelun lainanhakuprosessiin voi lähteä, jos on yli 19 vuotias yksityishenkilö, jonka aiemmat raha-asiat on tullut hoidettua mallikkaasti. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, ettei asiakkaalla saa olla maksuhäiriömerkintää. Lainanhakua varten vaaditaan myös henkilökohtaisessa omistuksessa olevaa puhelinliittymää matkapuhelimeen. Mainittakoon myös, että palveluun tunnistautuminen onnistuu ainoastaan pankkitunnuksilla.

Näiden vaatimusten lisäksi Luottopalvelu toimii vastuullisen luotonmyöntäjän tavoin ja arvioi vielä erikseen jokaisen limiittiluoton hakijan maksukyvyn. Tämä arvio tapahtuu tarkastelemalla asiakkaan kuukausituloja ja elämäntilannetta.

Hyödynnä uuden asiakkaan etu – korko 0% ja kulut 0% kuukauden ajan!

Aiemmin mainitun maksukyvyn tarkastamisen tarkoituksena on myös muodostaa luotolle henkilökohtainen korko. Korkoprosentin voidaan karkeasti arvioiden ajatella olevan sitä pienempi, mitä luotettavammaksi Luottopalvelu asiakkaan arvioi. Todellinen vuosikorko esimerkiksi 1 500 euron luotolle on minimissään 49,85% ja maksimissaan 153,63%. Uudella asiakkaalla kuitenkin korko on aina 0% ensimmäisen kuukauden ajan. Tämän jälkeen lainasta peritään henkilökohtaisen koron mukaan.

luottopalvelu 1

Vipin hakeminen on helppoa ja nyt myös lisäedun turvin erittäin kannattavaa! Ensilainaaja saa nostaa ensimmäinen nostonsa ilman kuluja, summa voi olla asiakkaan itse valitsema (luottorajan puitteissa tietenkin). Tämän jälkeen lainasta peritään tavanomaiset kulut, jotka tässä tapauksessa tarkoittaa 6,95% summaa nostetusta lainamäärästä. Esimerkiksi 100 euron nostosta tämä tekee 6,95 euroa. Huomaa, että nostokulua peritään aina minimissään 5 euroa. Lainan hakeminen ja palvelun käyttöönotto on ilmaista, siitä ei peritä minkäänlaisia kuluja.

Hakeminen ei maksa sinulle mitään – valitse Luottopalvelu

Jos teet ilmaisen hakemuksen Luottopalvelulle nyt heti, voit saada rahat käyttöösi parhaimmassa tapauksessa alle 15 minuutin kuluessa. Tämä kuitenkin vaatii sen, että olet tehnyt hakemuksen palvelun tilitysaikoina, eli klo. 8.00 – 22.00 ja lainapalvelun ei tarvitse vaatia sinulta mitään lisädokumentteja esimerkiksi tulotasoosi liittyen. Toki lainaa voi hakea muulloinkin, tällöin pitää vain varautua siihen, että hakemuksen käsittely ja rahojen tilittäminen tapahtuu vasta palvelun taas auettua.

Luottopalvelun laina on vakuudeton joustoluotto, johon on siis hakuvaiheessa määritelty jokin luottoraja, eli limiittituote 100 – 4 000 euron väliltä. Asiakas voi siis käyttää, maksaa takaisin ja uudelleen käyttää lainaa loputtomasti. Mikäli luottoraja alkaa tuntua liian tarpeeseen nähden väärän kokoiselle, on sitä mahdollista myöhemmässä vaiheessa muuttaa. Mikäli luottorajaa haluaa korottaa, se on asiakkaalle ilmaista. Kun taas toiveena on luottorajan laskeminen, tulee asiakkaan varautua 20 euron maksuun.

Luottopalvelu yhteenvetona

 • Jopa 4 000 euron Limiittiluotto
 • Maksa joustavasti takaisin 3 -36 kuukauden kuluessa
 • Hanki joustoa erilaisilla lisäpalveluilla
 • Turvallinen palvelu, Credit24:n hallinnoima
 • Asiakas saa itse päättää rahojen käyttökohteen
HAE LAINAA TÄSTÄ!

Joustoluotto on tehty joustamaan asiakkaan elämäntilanteen mukaan

Lainanmaksua voi säännöstellä maksuerien avulla. Luottopalvelun lainasta näet erääntyy maksettavaksi kuukausittain ns. minimimaksuerä. Lainan kokonaismaksuaika on 1 – 36 kuukautta. Jos lainaa haluaa lyhentää suunniteltua nopeammassa tahdissa, voi asiakas päätyä maksamaan lisää lyhennystä minimierän päälle. Jos taas minimilyhennyssummankaan maksu ei jossain kuussa luonnistu, voi asiakas hakea kyseiselle kuulle maksuvapaata. Tällöin asiakas on vapautettu lyhentämästä lainaa yhdeltä kuulta, joskin ko. Kuun summa siirtyy maksettavaksi seuraaville kuille. Lisäksi asiakkaalta veloitetaan myös 20 euron maksu, maksuvapaan kuun käyttämisestä.

Maksuongelmat kannattaa ottaa aina vakavasti ja tällaisen tilanteen yllättäessä olla mahdollisimman pian yhteydessä Luottopalvelun asiakaspalveluun. Maksuongelmia voi tulla esimerkiksi työttömyyden tai sairastumisen myötä. On ikävää, jos vakuudettomasta 100 – 4 000 euron lainasta muodostuu kohtuuton rasite, joka päätyy perintään. Näitä seikkoja pyritään ennaltaehkäisemään jo lainan hakuvaiheessa vastuuttamalla myös asiakasta arvioimaan kykyään hoitaa laina kohtuudella takaisin.

Näitä kysymyksiä asiakkaat kysyvät Luottopalvelusta

Tarvitsen remonttilainaa, miten tämä ilmoitetaan Luottopalvelulle?

Et ole velvollinen ilmoittamaan Luottopalvelulle lainasi käyttökohdetta. Voit siis rahoittaa hankkimallasi limiittiluotolla juuri niitä kohteita mitä toivot. Remonttiluoton lisäksi suosittuja käyttökohteita ovat mm. matkustaminen, shoppailu, sekä terveydenhoitokulut. Limiittiluotto sopii nopeutensa vuoksi erinomaisesti sellaisten kohteiden rahoitukseen, jotka tulevat yllättäen.

Miten haen lainaa?

Yksinkertaisesti täyttämällä joustoluottohakemus Luottopalvelun sivuilla. Tätä varten sinun on ensin tunnistauduttava henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi. Tarvitset myös henk.koht. Matkapuhelinnumeroasi hakuprosessissa, koska vastaanotat siihen turvakoodin. Luottopalvelu myös tarkastaa Fonectan kautta matkapuhelintietojesi oikeanmukaisuuden. Kun olet täyttänyt hakemuksen ohjeiden mukaan, saat alustavan lainapäätöksen. Saatat myös joutua toimittamaan sähköisiä liitteitä, esim. palkkakuitin ilmoittamiesi tietojen varmistamiseksi.

Minulla ei ole verkkopankkitunnuksia, miten toimin?

Et voi hakea lainaa ilman verkkopankkitunnuksia, jotka ovat henkilökohtaisia sinulle. Tarvittaessa voit yrittää hankkia tunnukset käyttämältäsi pankilta. Luottopalveluun voi tunnistautua käyttämällä Osuuspankin, Nordean, Aktian, Danske bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Oma Säästöpankin tai Nooa Säästöpankin verkkopankkitunnuksia.

En saanut lainaa, mistä syystä limiittiluottohakemustani ei hyväksytty?

Tarkkaa syytä on mahdoton sanoa, koska lainapalvelu ei ole velvollinen ilmoittamaan syytä. Oletettavasti kuitenkin syy on seuraavissa: puutteelliset hakemustiedot, virheelliset hakemustiedot, maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa tai aikaisempi Credit24:ltä hankittu laina, jonka takaisinmaksussa on ollut ongelmia. Hakemus hylätään myös jos hakijan ilmoittamaa osoitetta ei pystytä löytämään Väestörekisterin tietokannoista.

Mistä saan laskutustietoni, hukkasin laskuni?

Ei hätää. Saat laskutustietosi helposti kirjautumalla Credit 24:n mobiilipalveluun tai lataamalla Credit24:n sovelluksen. Näet sieltä kaikki asiakas- ja laskutustietosi ja voit sen kautta myös käyttöönottaa erilaisia lisäpalveluja. Käytössäsi on Luottopalvelun asiakkaana myös Credit24:n asiakaspalvelu, josta voit aukioloaikojen puitteissa tiedustella ja kysellä kaikkia lainaasi liittyviä asioita. Yhteydenottotapoina toimivat soittaminen ja sähköpostin kirjoittaminen.

Luottopalvelun joustolimiitti-asiakkaiden käytössä ovat seuraavat palvelut

 • Ilmainen asiakaspalvelu palvelee arkisin klo. 9.00 – 17.00
 • Credit24 Online – henkilökohtainen verkkopalvelu
 • Credit24:n mobiilisovellus lainanhallintaa varten
HAE LAINAA TÄSTÄ!

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

 • RahapalveluRahapalvelu Rahapalvelun tarjoama luottotuote on 100 – 4 000 euron suuruinen laina, joka maksetaan takaisin kerralla tai halutessa osissa 1 kuukauden – 3 vuoden aikana. Takaisin maksettavaa muodostuu […]
 • eurolimiitti 2Eurolimiitti Eurolimiitiltä saat käyttöösi 3000 euron luottotilin josta nostat rahaa pienissä erissä tai vaikka koko luottosumman yhdellä kertaa. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain markkinoiden […]
 • creditstar 3Creditstar Creditstarilla on tarjottavana jopa 2000 euron tililuotto. Hae luottoa jo tänään ja nosta tilille silloin kun tarvitset!
 • lainasto 4Lainasto Lainasto.fi tarjoaa asiakkailleen edullista pikalainaa. Lainaston tarjoamat vipit ovat joko normaali pikavippi eli kertalaina, kulutusluotto tai jatkuvasti asiakkaan käytössä oleva limiittiluotto.
 • EuroloanEuroloan Euroloan on erittäin luotettava lainapalvelu. Voit hakea 50 - 5000 euron luottolimiittiä ja nostaa limiitin puitteissa tilillesi haluamiasi rahasummia. Voit saada luottoa, jos olet […]
 • EkstraluottoEkstraluotto Ekstraluotto tarjoaa käyttöösi 2100 euron arvoisen luottotilin. Rahaa on mahdollista nostaa aina 10 eurosta ylöspäin oman tarpeen mukaan. Luottoa lyhennetään vain 10% avoimena olevasta […]
 • credit24 5Credit24 Credit24 on todella suosittu lainapalvelu, josta saat Joustolimiittiä aina 4000 euroon asti. Luottorajasi voi olla 500 - 4000 euroa, ja voit nostaa luottoa tilillesi monessa erässä silloin […]
 • rahalaitos 6Rahalaitos Rahalaitos on suosittu lainaojen kilpailutuspalvelu. Jos etsit edullista lainaa 500 - 40 000 euron haarukasta, on Rahalaitos hyvä valinta. Myös nykyisten lainojen yhdistäminen yhdeksi […]
 • fleksiluotto 7Fleksiluotto Fleksiluotto on joustava ja edullinen vaihtoehto rahoittamaan arjen yllättävät rahanmenot. Ota joustava limiittilaina heti käyttöösi, voit nostaa rahaa pienissä erissä käyttösi mukaan. Jos […]
 • FerratumFerratum Ferratum-lainapalvelusta saat joustavaa luottoa. Ferratum tarjoaa 2000 euron luottorajan, joka sopii moniin käyttötarkoituksiin.