Voita kilpailusta 100 euron ilmainen vippi joka kuukausi

Pikavippikone.fi järjestää kilpailun, jossa voi voittaa joka kuukausi 100 euron ilmaisen vipin. Vippi on todellakin ilmainen, sillä se ei kerrytä kuluja tai korkoja, eikä sitä tarvitse maksaa takaisin.

Ilmaisen vipin voi voittaa kertomalla Pikavippikoneen kilpailussa hauskan, tavalla tai toisella pikavippeihin tai rahaan liittyvän tarinan. Joka kuukausi paras tarina palkitaan 100 euron palkinnolla.

Kilpailun voittajan ratkaisevat sivuston kävijät, jotka voivat äänestää mielestään parasta tarinaa palvelun kilpailusivulla. Äänestys onnistuu helposti sivulta löytyvän Facebookin -tykkää painikkeen avulla. Uudet tarinat ovat äänestettävissä aina jokaisen kuun ensimmäinen päivä. Tarinoita voi lukea palvelun verkkosivujen kautta, Facebook-sivulla ja uutiskirjeestä.

Osallistuminen onnistuu Pikavippikone.fi -palvelusta löytyvällä kilpailusivun kautta, jossa voi kertoa oman tarinansa. Kertomuksen jättäminen onnistuu myös anonyymisti, sillä tarinan yhteydessä saa käyttää oikean nimen sijaan nimimerkkiä. Kilpailuun voi osallistua vain omalla itse kirjoitetulla tarinalla, mutta tarinoiden määrää ei ole rajoitettu. Kilpailuun voi siis osallistua useammalla tarinalla ja parantaa näin voittomahdollisuuksiaan.

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • ZmartaZmarta Zmarta on tuore lainoja asiakkailleen välittävä palvelu. Kun haet lainaa Zmartan kautta, saat useita hyviä tarjouksia usealta eri luotonmyöntäjältä.
  • Kuluttaja-asiamies päivitti pikavippien mainontaa koskevat ohjeetKuluttaja-asiamies päivitti pikavippien mainontaa koskevat ohjeet Kuluttaja-asiamiehen linjausten mukaan pikavippejä ei saa markkinoida huolettomana ratkaisuna rahapulaan. Hyvä luotonantotapa edellyttää myös, että asiakkaan luottokelpoisuus on […]
  • Vuokran maksusta ei kannata tinkiä tiukassakaan paikassaVuokran maksusta ei kannata tinkiä tiukassakaan paikassa Jos rahat ovat loppumaisillaan, laskut kannattaa panna tärkeysjärjestykseen.
  • 1Limiitti.fi Limiitti.fi tarjoaa käyttöösi tililuottoa. Ensimmäinen, maksimissaan 500 euron laina on Limiitti.fi:llä ilmainen, joten palvelun kokeilu on houkuttelevaa.
  • Uudella perintälailla on vaikutusta myös moneen pikalainayhtiöönUudella perintälailla on vaikutusta myös moneen pikalainayhtiöön Monen pikavippiyrityksen saatavia perii samaan konserniin kuuluva perintätoimisto. Uuden perintälain myötä käytäntö voi muuttua kannattamattomaksi.
  • Pikavippifi 2Pikavippi.fi Suosittu, aito ja alkuperäinen Pikavippi.fi, auttaa asiakkaitaan arjen raha-asioissa turhia kyselemättä. Se tarjoaa täysi-ikäisille asiakkailleen joustavat ja edulliset pikavipit […]
  • Apua velkaongelmiinApua velkaongelmiin Erilaiset tahot tarjoavat apua talous- ja velkaongelmiin joutuneille. Tärkeä nyrkkisääntö on, että velkaongelmista on sitä helpompi selvitä, mitä aiemmin niitä lähtee selvittämään.
  • 24-vippi24-vippi Turkulaiselta 24-vipiltä voit saada pikalainaa korkeintaan 600 euroa. Maksuaikaa voit saada enintään kuukauden. 24-vipin ylläpitäjä on Vermiculus Oy, joka on hyväksytty Etelä-Suomen […]
  • lhv 3LHV AS LHV Pank on vuonna 1999 Virossa perustettu pankki. Se tarjoaa asiakkailleen kattavat pankkipalvelut, varainhoitopalvelut, arvopaperinvälityspalvelut, sekä sijoituspalvelut. LHV Pankki […]
  • lainasto 4Lainasto Lainasto.fi tarjoaa asiakkailleen edullista pikalainaa. Lainaston tarjoamat vipit ovat joko normaali pikavippi eli kertalaina, kulutusluotto tai jatkuvasti asiakkaan käytössä oleva limiittiluotto.