Vivukslta saat ensimmäisen pikavipin täysin ilmaisena

Pikalainapalvelu Vivuksella on menossa kampanja, jossa uudet asiakkaat saavat ensimmäisen pikavipin ilman korkoja ja kuluja.

Viviksen pikavippikampanja on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomen kansalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa, eivätkä he ole ennestään Vivuksen asiakkaita. Lainan hakeminen on helppoa internetissä Vivuksen omilta sivuilta.

Ensimmäistä pikavippiä Vivus myöntää jopa 400 euron verran. Laina-aikaakin uusi asiakas saa pikavipilleen jopa 30 päivää. Eli tämän kampanjan aikana saat jopa 400 euroa lainaa täysin ilmaiseksi kuukauden takaisinmaksuajalla.

Pikavippiä voit Viviukselta hakea 10 eurosta alkaen aina 10 euron välein. Eli saat halutessasi vippiä 30 euroa tai vaikka 270 euroa portaattomasti 10 euron välein. Sinun ei siis tarvitse Vivukselta ottaa vippiä yhtään sen enempää mitä tarpeesi on.

Vivus on kotimainen pikaluottoja tarjoava yritys jolla on alalta vahva osaaminen. Vivuksen kanssa on helppoa asioida, sillä tarvittaessa voit siirtää lainasi eräpäivää. Vivus tarjoaa myös lainallesi maksusuunnitelmaa, mikäli olet joutumassa vippisi takaisinmaksussa ongelmiin.

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • Tienaa 10 euroa itsellesi ja ilmainen 50 euron laina kaverillesiTienaa 10 euroa itsellesi ja ilmainen 50 euron laina kaverillesi Pikalainapalvelu Ferratum on aloittanut kampanjan, jolla voit tienata rahaa kutsumalla kavereitasi käyttämään palvelua.
  • VivusVivus Vivus.fi tarjoaa 10 - 2010 euron pikalainoja ja luottoja. Vivuksen erikoistarjous on ilmainen ensilaina, josta ei siis tarvitse maksaa toimituskuluja, korkoa tai mitään muitakaan kustannuksia.
  • lainasto 1Lainasto Lainasto.fi tarjoaa asiakkailleen edullista pikalainaa. Lainaston tarjoamat vipit ovat joko normaali pikavippi eli kertalaina, kulutusluotto tai jatkuvasti asiakkaan käytössä oleva limiittiluotto.
  • Onko sosiaalisesta luotosta apua, jos pikavippitoiminta kielletään? Onko sosiaalisesta luotosta apua, jos pikavippitoiminta kielletään? Sosiaalinen luoto on tarkoitettu vähävaraisille kuntalaisille, joilla ei ole mahdollisuuksia saada kohtuuhintaista lainaa muualta, esimerkiksi luottohäiriömerkinnän vuoksi. Sosiaalista […]
  • Pienlainayhdistys: Pikavippikieltoa ajavissa lakialoitteissa virheellisiä väitteitäPienlainayhdistys: Pikavippikieltoa ajavissa lakialoitteissa virheellisiä väitteitä Pikavippikieltoon ja pikalainatoiminnan rajoituksiin tähtäävistä lakialoitteista on löydetty virheellistä tietoa ja perusteettomia väitteitä.
  • Erikoinen huijaus: Pikavippiä tilille pyytämättäErikoinen huijaus: Pikavippiä tilille pyytämättä Poliisi varoittaa uudesta huijauksesta, jossa pyydetään palauttamaan rahaa pikavippiyrityksen tilille. Todellisuudessa viestin lähettäjä on rikollinen.
  • Halvin pikavippi on ilmainenHalvin pikavippi on ilmainen Jos ilmainen tai erittäin halpa pikavippi kiinnostaa, tarkista nämä tarjoukset.
  • Lainaa Prepaid liittymälläLainaa Prepaid liittymällä Kiinnitä Lainaa Prepaid liittymällä osat, jos poistaa lainat. Aika oudosti sanottu joka myös mahtaa olla oikein liittymällä. Uutuuslevy jossa on sanomaa! Vuosiluvussa neljä numeroa kautta […]
  • FerratumFerratum Ferratum-lainapalvelusta saat joustavaa luottoa. Ferratum tarjoaa 2000 euron luottorajan, joka sopii moniin käyttötarkoituksiin.
  • BigbankBigbank Jos tarvitset kilpailukykyisellä korolla olevaa lainarahaa, on syytä kääntyä Bigbankin puoleen. Edullisen koron lisäksi lainat saa halutessaan varmasti riittävän pitkällä maksuajalla.