Vivukselta ilmainen pikavippi nyt jopa 300 euroa

Pikalainapalvelu Vivuksen ”ilmainen pikavippi” eli kuluton ensilaina on noussut 300 euroon asti. Ilmaisella pikavipillä tarkoitetaan Vivuksen ensilainaa, josta ei peritä korkoja tai kuluja. Esimerkiksi 300 euron lainasta maksetaan takaisin vain 300 euroa. Kyseessä on markkinoiden ensimmäinen ilmainen pikavippi.

Myös nykyisten asiakkaiden lainarajaa on korotettu, vanhat asiakkaat voivat ottaa pikavippejä 500 euroon asti. Nykyisiltä asiakkailta perittyjä kuluja voi maksaa Vivuksen suosittelujärjestelmällä, jonka kautta asiakas saa bonuseuroja lainakustannuksiin käytettäväksi kutsuessaan tuttaviaan Vivuksen asiakkaiksi. Bonusta maksetaan 20e jokaisesta uudesta asiakkaasta. Vanhakin asiakas voi saada ilmaisen lainan, esimerkiksi 240 euron suuruisen lainan 7 päiväksi saa kuluitta kutsumalla mukaan jo yhden ystävän.

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • FerratumFerratum Ferratum-lainapalvelusta saat joustavaa luottoa. Ferratum tarjoaa 2000 euron luottorajan, joka sopii moniin käyttötarkoituksiin.
  • Faktoja pikavipeistäFaktoja pikavipeistä Risicum selvitti faktoja pikavipeistä, eli pienlainoista, sillä monilla ihmisillä on harhaluuloja ja uskomuksia pienlainoista, sillä media vääristää kuvaa uutisoimalla yksittäistapauksia.
  • Pikavippien vertailu kannattaaPikavippien vertailu kannattaa Pikavippejä tarjoavia palveluja on Suomessa jo yli sata, joten vaihtoehtoja erilaisten lainatuotteiden ja palveluiden välillä löytyy runsaasti.
  • Risicum avasi ovensa uudelleenRisicum avasi ovensa uudelleen Entinen pikavippisivusto Risicum on jälleen toiminnassa. Viime joulukuusta alkaen yhtiö on jälleen tarjonnut kulutusluottoja, ja nyt valikoimassa on myös joustoluotto. DFC Nordicin […]
  • Kuluttajat haluavat yhä suurempia pikavippejäKuluttajat haluavat yhä suurempia pikavippejä Pikavippien suosion kasvaessa myös pikavippien lainasummat kasvavat. Lainanhakijat tarvitsevat yhä suurempia lainoja muutamien kymppien pikavippien sijaan.
  • Pikavippien korkeista koroista kiskontasyytePikavippien korkeista koroista kiskontasyyte Tuomon tuvat -nimellä tunnetun pikalainayhtiöryppään toimitusjohtaja on saanut syytteen kiskonnasta. Yhtiöt perivät pikavipeistä korkoa jopa 89 prosenttia lainasummasta.
  • Pikavippejä ottaa tavalliset työssä käyvät ihmisetPikavippejä ottaa tavalliset työssä käyvät ihmiset Harvemmin mediassa kerrotaan miten vippi auttaa normaalia ihmistä, joten haluammekin nyt tuoda esiin kertomuksia tavallisista pikavippien ottajista, jotka siis suurimmaksi osaksi ovat […]
  • Veronpalautuksen voi jälleen hakea ennakkoon lainanaVeronpalautuksen voi jälleen hakea ennakkoon lainana Veronpalautuksen saa jälleen ennakkoon, kun palvelu VeronpalautusNYT on avannut jälleen sivunsa. Veronpalautuksen voi hakea ennakkoon, mikäli veronpalautusta on tulossa vähintään 300 euroa.
  • Pikavippitarjoukset paranevatPikavippitarjoukset paranevat Useat pikavippipalvelut ovat jo pitkään tarjonneet asiakkailleen ilmaisia ensilainoja. Uuden asiakkaan ei tarvitse maksaa lainastaan minkäänlaisia kuluja tai korkoja.
  • Veronpalautus nytVeronpalautus nyt Veronpalautus nyt on palvelu, jonka kautta voit hakea veronpalautuksesi ennakkoon. Palvelu on tarkoitettu vähintään 24-vuotiaille yksityishenkilöille, jotka saavat palautusta vähintään 300 […]