Vippi.fi tarjoaa nyt lainaa täysin ilman kuluja!

Vippi.fi tarjoaa nyt pikalainaa 7 päiväksi täysin ilmaisena ja ilman lisäkuluja. Voit hakea lainaa 50-500 euroa eikä sinun tarvitse maksaa takaisin, kuin sen mitä lainasit. Tee näin, hae lainaa Vippi.fi palvelusta se summa mitä tarvitset. Valitse laina-ajaksi 14 vuorokautta, mutta maksa laina takaisin 7 vuorokauden sisällä. Näin vältyt ylimääräisiltä kuluilta.

Mikäli otat laina-aikaa 14 vuorokautta tarkoituksena maksaa tasan prikulleen sen summan takaisin, mitä lainasit, mutta et jostain syystä pysty seitsemässä vuorokaudessa tästä suoriutumaan, niin ei hätää, sillä sinulla on vielä 7 päivää aikaa maksaa vippisi pois. Silloin tosin lainasumman päälle tulee hieman korkoa sekä kuluja, mutta ei sekään paha ole. Esimerkiksi 100 euron suuruiseen vippiin tulee korkoja ja kuluja päälle vain 18 euron edestä, maksat siis 14 vuorokaudenkin kuluttua takaisin vain 118 euroa.

Mikäli vielä jäi jotain epäselvyyksiä, tai kaipaat lisätietoja, niin otathan ihmeessä yhteyttä Vippi.fi asiakaspalveluun! Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun joko puhelimitse numeroon 010 219 5500 tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@vippi.fi. Sähköpostikyselyt ovat tietenkin täysin ilmaisia ja puhelinkyselystäkin maksat vain pelkästään paikallisverkko- tai matkapuhelinlaskun.

Tämän linkin kautta pääset Vippi.fi palveluun hakemaan lainaa.

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • fleksiluotto 1Fleksiluotto Fleksiluotto on joustava ja edullinen vaihtoehto rahoittamaan arjen yllättävät rahanmenot. Ota joustava limiittilaina heti käyttöösi, voit nostaa rahaa pienissä erissä käyttösi mukaan. Jos […]
  • Vinkkejä vippaajalleVinkkejä vippaajalle Pikavippejä on vielä saatavilla. Kokosimme vinkkejä turvalliseen vippaamiseen, joten lue hyödyllisiä seikkoja tästä ennen vipin ottoa!
  • Ruotsissa pikavippiyrityksille noottiaRuotsissa pikavippiyrityksille noottia Ruotsissa osa pikavippiyrityksistä on joutunut viranomaisten tarkkailun alle. Ruotsin kuluttajaviranomainen Konsumentverket –virasto teki selvityksen pikavippialasta.
  • Pikalainoja otetaan taas innokkaastiPikalainoja otetaan taas innokkaasti Huhti-kesäkuussa haettiin 104 260 pikavippiä, joiden arvo oli yhteensä 54 miljoonaa euroa. Keskimääräinen vippi oli noin 520 euroa.
  • Suomi perui EU:n linjauspyynnön pikavippijutussaSuomi perui EU:n linjauspyynnön pikavippijutussa Suomen korkein oikeus on perunut EU-tuomioistuimelle tekemänsä linjauspyynnön. Linjauspyyntöä tarvittiin tapauksessa, jossa mies oli jättänyt pikavippinsä maksamatta.
  • TrustBuddyTrustBuddy TrustBuddy on kansainvälinen vertaislainapalvelu, jonka avulla täysi-ikäiset suomalaiset voivat saada 100 - 600 euron lainoja. Lainasta ei peritä kuluja lainkaan, jos maksat sen takaisin […]
  • lhv 2LHV AS LHV Pank on vuonna 1999 Virossa perustettu pankki. Se tarjoaa asiakkailleen kattavat pankkipalvelut, varainhoitopalvelut, arvopaperinvälityspalvelut, sekä sijoituspalvelut. LHV Pankki […]
  • Aasa.fiAasa.fi Aasan lainatarjonnasta löydät 2000-5000 euron suuruiset kulutusluotot, joita voit kaikkia hakea ilman vakuuksia tai takaajia, 6-24 kuukauden maksuajalla.
  • OmalainaOmalaina Omalaina välittää 100 - 15000 euron lainoja rahoitusyhtiöiltä yksityisasiakkaille. Voit hakea pikavippiä tai kulutusluottoa, ja Omalaina etsii sopivan lainan puolestasi. Omalaina lupaa […]
  • RahoituslaitosRahoituslaitos Rahoituslaitos hakee sinulle parhaan lainatarjouksen haluamallesi lainasummalle. Voit hakea Rahoituslaitoksen avulla lainaa 100 eurosta jopa 15 000 euron luottoihin saakka.