Veronpalautus nyt

Suomen Ennakkopalautus Oy:n ylläpitämä Veronpalautusnyt.fi on palvelu, josta asiakas voi ottaa lainaa laittamalla vakuudeksi tulevat veronpalautuksensa. Kyseessä ei ole varsinainen pikavippipalvelu, koska lainan maksu tilille kestää kauemmin ja lainalle joutuu esittämään myös vakuudet.

Palautuksiaan voi hakea ennakkoon mikäli seuraavat ehdot täyttyvät. Lainanhakija on yksityishenkilö (veronpalautusnyt.fi ei myönnä lainaa yrityksille), lainanhakija on vähintään 24-vuotias, hakija saa veronpalautusta edellisvuodelta vähintään 300 euroa, hakija on ollut vakituisessa työsuhteessa viimeisen kolmen kuukauden ajan, eikä hakijalla ole maksuhäiriömerkintöjä luottotietorekisterissä.

Laina haetaan verkkohakemuksella palveluntarjoajan internetsivulla. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen Suomen Ennakkopalautus Oy siirtää rahat tilillesi noin 1-4 pankkipäivässä.

Mikäli lainanhakija saa oletettua vähemmän palautuksia, mutta on jo hakenut lainan, on hän velvollinen ottamaan yhteyttä palveluun ja korvaamaan erotuksen. Lainanhaun yhteydessä luotonantaja velvoittaa lainanhakijaa tunnistautumaan sähköisesti henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillaan lainanhakijan henkilöllisyyden varmistumiseksi.

Asiakas voi hakea lainasummaa, jonka suuruus vastaa 75% asiakkaan saamasta veronpalautuksesta. Lainaa voi hakea vähintään 300 euron ja enintään 1500 euron suuruisilla veronpalautuksilla.

Lainaan ei tule muita kuluja kuin hakemusmaksu (3 euroa) sekä 25% tulevasta palautuksesta, näinollen 300 euron suuruisilla veronpalautuksilla voi hakea lainaa 225 euroa.

Takaisinmaksu tapahtuu automaattisesti sinä päivänä, jolloin veronpalautukset maksettaisiin valtionvarainministeriön määräyksestä tileille. Tämä tapahtuu yleensä joulukuun ensimmäisellä viikolla.

Mikäli asiakas on hakenut pienempää lainaa, kuin mihin hänen tulevat palautuksensa olisivat oikeuttaneet, palauttaa Suomen Ennakkopalautus Oy erotussumman asiakkaan tilille ilman lisäkustannuksia.

Lainanhakijalla on oikeus myös maksaa laina kuluineen takaisin ennen varsinaista eräpäivää. Tällöin määräämisoikeus tulevista veronpalautuksista siirtyy takaisin lainaa hakeneelle.

Hae tästä veronpalautuksesi ennakkoon!

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • 24-vippi24-vippi Turkulaiselta 24-vipiltä voit saada pikalainaa korkeintaan 600 euroa. Maksuaikaa voit saada enintään kuukauden. 24-vipin ylläpitäjä on Vermiculus Oy, joka on hyväksytty Etelä-Suomen […]
  • Pikavippitoimija vastaa lakialoitteeseen koko sivun mainoksellaPikavippitoimija vastaa lakialoitteeseen koko sivun mainoksella Pikavippiyhtiö vastaa pikalainojen kieltämistä ajavaan lakialoitteeseen näyttävällä kampanjalla. Yhtiö on ostanut Helsingin Sanomista koko sivun ilmoitustilan.
  • Veronpalautuksen voi jälleen hakea ennakkoon lainanaVeronpalautuksen voi jälleen hakea ennakkoon lainana Veronpalautuksen saa jälleen ennakkoon, kun palvelu VeronpalautusNYT on avannut jälleen sivunsa. Veronpalautuksen voi hakea ennakkoon, mikäli veronpalautusta on tulossa vähintään 300 euroa.
  • Pikavippiä saa edelleen – katso listaPikavippiä saa edelleen – katso lista Vippi.ws listasi 25 lainapalvelua, joista voit edelleen hakea pikavippiä.
  • Kuluttajat haluavat yhä suurempia pikavippejäKuluttajat haluavat yhä suurempia pikavippejä Pikavippien suosion kasvaessa myös pikavippien lainasummat kasvavat. Lainanhakijat tarvitsevat yhä suurempia lainoja muutamien kymppien pikavippien sijaan.
  • LuottopalveluLuottopalvelu Jos olet pitänyt Credit24:stä lainantarjoajana, tulet suorastaan rakastamaan uutta Luottopalvelua! Luottopalvelu on uusinta uutta kulutusluottomarkkinoilla ja Luottopalvelun tarjoama 100 – […]
  • VivusVivus Vivus.fi tarjoaa 10 - 2010 euron pikalainoja ja luottoja. Vivuksen erikoistarjous on ilmainen ensilaina, josta ei siis tarvitse maksaa toimituskuluja, korkoa tai mitään muitakaan kustannuksia.
  • RahapalveluRahapalvelu Rahapalvelun tarjoama luottotuote on 100 – 4 000 euron suuruinen laina, joka maksetaan takaisin kerralla tai halutessa osissa 1 kuukauden – 3 vuoden aikana. Takaisin maksettavaa muodostuu […]
  • Kuluttajariitalautakunta selvitti vipistä perittyjä kulujaKuluttajariitalautakunta selvitti vipistä perittyjä kuluja Luottoyhtiö ja kuluttaja olivat tehneet sopimuksen pikavipistä jonka laina-ajaksi oli määritelty 28 vuorokautta. Luoton määrä oli 300 euroa, ja luottoyhtiö halusi periä kuluttajalta […]
  • Pikavippiyhtiöt hakevat sijoittajia, lupaavat reilua tuottoaPikavippiyhtiöt hakevat sijoittajia, lupaavat reilua tuottoa Kulutusluotto- ja pikalainayhtiöt ovat päättäneet tähdätä nyt sijoitusmarkkinoille. Pankkien tarjotessa vain prosentin määräaikaistalletuskorkoja, houkuttelee pikavippien 7-8 prosentin […]