Veronpalautuksen voi jälleen hakea ennakkoon lainana

Veronpalautuksen ennakkoon maksava palvelu on jälleen avattu. Joulukuussa 2012 saatavan veronpalautuksen voi saada lainan muodossa etukäteen tilillensä, mikäli veronpalautusta on tulossa yli 300 euroa.

VeronpalautusNYT.fi -palvelu on tarkoitettu yli 22-vuotiaille suomalaisille, jotka haluavat saada joulukuussa tulevan veronpalautuksensa tililleen jo etukäteen. Veronpalautuslaina on tarjolla työssä tai eläkkeellä oleville huolellisesti raha-asiansa hoitaneille asiakkaille.

Ennakkoon saatava veronpalautus on käytännössä laina, joka maksetaan takaisin ilmoittamalla verottajalle veronpalautuksen maksutiliksi palvelusta saatava tilinumero. Luoton veloitus tapahtuu siis automaattisesti joulukuussa.

Palvelu perii ennakkomaksusta palkkiota 24 prosenttia ennakkoon haettavan veronpalautuksen summasta. Lisäksi peritään 3 euron suuruinen hakemusmaksu, mutta muita kuluja ennakkopalautuksesta ei tule. Esimerkiksi 500 euron veronpalautuksella tililleen saa nyt 380 euroa ja 1000 euron veronpalautuksella 760 euroa. Ennakkopalautusta haettaessa palvelulle on toimitettava myös verotuspäätös, josta saatavan veronpalautuksen määrä ilmenee.

Koska luoton kulut maksetaan jo ennakkoon saatavasta luottosummasta ja hakemuksen yhteydessä, ei lainasta tarvitse maksaa enää myöhemmin mitään kuluja, vaan lainan maksu hoituu automaattisesti veronpalautuksen kautta. Mikäli verotus muuttuu niin, että saatava veronpalautus pienenee, on siitä ilmoitettava palvelulle ja maksettava jäävä erotus erikseen.

Maksimissaan ennakkopalautusta voi saada 1500 euron edestä, mutta halutessan ennakoon voi hakea vain osan veronpalautuksestaan. Koska verohallintoon ilmoitetaan palvelun tilinumero, menee koko veronpalautus ilmoitetulle tilille automaattisesti. Mahdollinen ylijäämä palautetaan luotonhakijan tilille joulukuussa. Myös veronpalautuksen suurentuessa ylijäämä palautetaan normaalisti asiakkaan tilille.

VeronpalautusNYT on itsenäinen palvelu, eikä se toimi yhteistyössä verohallinnon kanssa. Verohallinto on ilmoittanut tiedotteessaan, että veronpalautus ei ole varma vakuus, sillä verotus voi vielä muuttua ja verotus voidaan esimerkiksi ulosmitata jos asiakkaalla on ulosmitattavia velkoja. VeronpalautusNYT-palvelun mukaan mahdollinen verotuksen muuttuminen ei aiheuta ongelmia, sillä asiakas voi maksaa puuttuvan osuuden erikseen, mikäli veronpalautus ei riitä velan kuittaamiseen.

Palvelu lupaa myös muistuttaa veronpalautustilinumeron vaihtamisesta verohallinnolle, mikäli asiakas ei itse muista tehdä muutosta ennen seuraavan veronpalautuksen maksamista. Virheellisesti palvelun tilille maksetut rahat luvataan palauttaa asiakkalle.

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • Pikavippitarjoukset paranevatPikavippitarjoukset paranevat Useat pikavippipalvelut ovat jo pitkään tarjonneet asiakkailleen ilmaisia ensilainoja. Uuden asiakkaan ei tarvitse maksaa lainastaan minkäänlaisia kuluja tai korkoja.
  • Veronpalautus nytVeronpalautus nyt Veronpalautus nyt on palvelu, jonka kautta voit hakea veronpalautuksesi ennakkoon. Palvelu on tarkoitettu vähintään 24-vuotiaille yksityishenkilöille, jotka saavat palautusta vähintään 300 […]
  • Kuluttajat haluavat yhä suurempia pikavippejäKuluttajat haluavat yhä suurempia pikavippejä Pikavippien suosion kasvaessa myös pikavippien lainasummat kasvavat. Lainanhakijat tarvitsevat yhä suurempia lainoja muutamien kymppien pikavippien sijaan.
  • Fellow FinanceFellow Finance Fellow Financelta saat nopeasti rahaa käyttöösi. Lainarahaa on mahdollista saada 500 – 15 000 euroa ja maksuaikaa oman valinnan mukaan 24 – 84 kuukautta.
  • Osallistu pikavippiyritysten nettikilpailuihinOsallistu pikavippiyritysten nettikilpailuihin Pikalainayritysten tällä hetkellä käynnissä olevista arvonnoista ja kilpailuista voit voittaa esimerkiksi iPhonen tai 500 euron lahjakortin.
  • Velkajärjestelyhakemusten määrä kasvussaVelkajärjestelyhakemusten määrä kasvussa Yksityishenkilöiden velkajärjestelyhakemukset ovat olleet kasvussa tämän vuoden aikana, ilmenee Tilastokeskuksen uusimmasta vuosineljännestiedotteesta.
  • Risicum avasi ovensa uudelleenRisicum avasi ovensa uudelleen Entinen pikavippisivusto Risicum on jälleen toiminnassa. Viime joulukuusta alkaen yhtiö on jälleen tarjonnut kulutusluottoja, ja nyt valikoimassa on myös joustoluotto.DFC Nordicin […]
  • Takuu-Säätiö: Velalliset saavat kymmeniä päällekkäisiä velkojaTakuu-Säätiö: Velalliset saavat kymmeniä päällekkäisiä velkoja Takuu-Säätiön mukaan etenkin pikavipit lisäävät velallisten velkojen lukumäärää. Yhdellä Takuu-Säätiön lainatakauksen hakijalla voi olla jopa 60 eri velkaa.
  • Myös tililuotto voi aiheuttaa ylivelkaantumistaMyös tililuotto voi aiheuttaa ylivelkaantumista Pikavipeille asetettu korkokatto on hillinnyt pikkuvipeistä velkaantumista, mutta niillä joilla on liikaa velkaa, onkin sitä huomattavan paljon. Velat ovat nyt yhä suurempia.
  • Pikavippiala Suomen kansainvälistynein alaPikavippiala Suomen kansainvälistynein ala Uusimmasta, vuoden 2011 verotiedoista käy ilmi, että entiset pienlainayrittäjät ovat tienanneet muhkeat pääomatulot, uutisoi Yle.