Uusi vippipalvelu: Reissuvippi

Aikaisemmin Lainasto.fi lainapalvelua pyörittänyt Lainasto Oy on lanseerannut uuden vippipavelun nimeltään Reissuvippi.

Reissuvippi tarjoaa 23-vuotta täyttäneille asiakkailleen 50-500 euron suuruisia vippejä. Uuden asiakkaan lainasummat ovat kuitenkin joko 50 tai 100 euroa. Laina-ajaksi voi valita joko 15-30 vuorokautta riippuen lainasummasta. Esimerkiksi 100 euron vipistä 15 päivän takaisinmaksuajalla maksetaan takaisin 126 euroa. Ei siis aivan halvin vippipalvelu, mutta takaisinmaksusummat pysyvät kohtuullisissa rajoissa.

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • suomilimiitti1 1Suomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa tililuoton, josta lainaa voi nostaa 100 - 2000 euroa. Luotto maksetaan takaisin seuraavan kuukauden lopussa tai osamaksuerissä. Suomilimiitin voivat saada kaikki […]
  • Pikavippiyritykseltä vastine Kuluttajaviraston syytteisiinPikavippiyritykseltä vastine Kuluttajaviraston syytteisiin OPR-Vakuus vastaa Kuluttajaviraston syytöksiin lainvastaisesta markkinoinnista. OPR-Vakuuden mukaan kuluttajavirasto on ollut neuvottelu- ja yhteistyöhaluton.
  • Tienaa 10 euroa itsellesi ja ilmainen 50 euron laina kaverillesiTienaa 10 euroa itsellesi ja ilmainen 50 euron laina kaverillesi Pikalainapalvelu Ferratum on aloittanut kampanjan, jolla voit tienata rahaa kutsumalla kavereitasi käyttämään palvelua.
  • Eduskunnan lakialoitteet koskien pikavippejä on tehty virheellisellä tiedollaEduskunnan lakialoitteet koskien pikavippejä on tehty virheellisellä tiedolla Eduskunnassa parhaillaan käsittelyssä oleva pikavippilaki. Pikavippiyrittäjien mielestä eduskunnan keskustelua on käyty yksipuolisilla mielipiteillä, eikä asiassa ole huomioitu eri puolia.
  • Pikavippiä saa edelleen – katso listaPikavippiä saa edelleen – katso lista Vippi.ws listasi 25 lainapalvelua, joista voit edelleen hakea pikavippiä.
  • Pikavippien vertailu kannattaaPikavippien vertailu kannattaa Pikavippejä tarjoavia palveluja on Suomessa jo yli sata, joten vaihtoehtoja erilaisten lainatuotteiden ja palveluiden välillä löytyy runsaasti.
  • credigo 2Credigo Credigo tarjoaa luotettavaa ja edullista lainaa asiakkailleen. Lainoissa ei ole piilokuja eikä mitään kuukausi-, tai vuosimaksuja. Lainaa lyhennetään kuukausittain koko laina-ajan samalla […]
  • EtuaEtua Etua on lainoja kilpailuttava palvelu, jonka kautta löydät aina maamme edullisimmat kulutusluotot. Palvelua käyttääksesi sinun tulee olla 20 vuotta täyttänyt.
  • OstosrahaOstosraha Ostosraha.fi lainapalvelua ylläpitää suomalainen ja suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy. Yritys tuottaa kuluttajarahoitukseen liittyviä palveluita, ja onkin erittäin ammattitaitoinen […]
  • creditstar 3Creditstar Creditstarilla on tarjottavana jopa 2000 euron tililuotto. Hae luottoa jo tänään ja nosta tilille silloin kun tarvitset!