Suomen Ennakkopalautus maksaa veronpalautukset ennakkoon asiakkaalle

Veronpalautukset maksetaan tileille tänä vuonna 2.12.2011. VeronpalautusNYT-palvelun kautta veronpalautuksen voi kuitenkin saada tilille jo ennakoon, vaikka saman tien.

Palvelussa ei ole kyse verohallinnon palvelusta, vaan yksityisen yrityksen toiminnasta, joka ostaa asiakkaiden veronpalautuksia. Palvelu toimii verkossa nimellä VeronpalautusNYT. Kyseessä on laina, josta asiakas maksaa 20% palkkion yritykselle.

Suomen Ennakkopalautus Oy:n markkinointipäällikkö Kai Nygård kertoo Sanomalehti Kalevalle palvelun olevan samantyyppinen, kuin yritysten käyttämä factoring-palvelu, jossa omat laskusaatavat myydään rahoitusyhtiöille ja yhtiöt maksavat rahat saman tien yritykselle. Suomen Ennakkopalautus soveltaa palvelussaan samaa mallia yksityishenkilöille suunnattuna.

Nygårdin mukaan kyse ei ole pikavippipalvelusta, joissa laina-aika on tyypillisesti 14-30 vuorokautta ja todelliset vuosikorot 300-1500 prosenttia. VeronpalautusNYT-palvelun laina-aika on 3-6 kuukautta, mutta vuosikorko selvästi perinteisiä pikavippejä alhaisempi, 40-100 prosenttia. Palvelun toiminta on Nygårdin mukaan vastuullista, sillä lainaa myönnetään vain 24 vuotta täyttäneille työssäkäyville tai eläkeläisille.

Hae lainaa

Muita Artikkeleita

  • lainafi 1Laina.fi Suosittu Laina.fi tarjoaa kätevän ja kohtuuhintaisen Käyttölainan. Voit nostaa Käyttölainaa kuukaudessa maksimissaan 5000 euroa, mutta voit nostaa myös pienempiä summia silloin kun […]
  • Bank NorwegianBank Norwegian Bank Norwegian tarjoaa 1000 - 50 000 euron lainoja vähintään 23 vuotta täyttäneille henkilöille. Hae kätevästi suoraan netistä, saat luottopäätöksen todella nopeasti.
  • Velkajärjestelyhakemusten määrä kasvussaVelkajärjestelyhakemusten määrä kasvussa Yksityishenkilöiden velkajärjestelyhakemukset ovat olleet kasvussa tämän vuoden aikana, ilmenee Tilastokeskuksen uusimmasta vuosineljännestiedotteesta.
  • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi lainapalvelusta saat nopeasti ja helposti 2000-3000 suuruiset lainat. Ilmainen lainahakemus ja lainapäätös lähes välittömästi.
  • TS: Mies huijasi kymmeniä tuhansia euroja useilta pikavippiyhtiöiltäTS: Mies huijasi kymmeniä tuhansia euroja useilta pikavippiyhtiöiltä Peliongelmainen 33-vuotias mies huijasi useita pikalainayhtiöitä, pankkeja ja luottoyhtiötä rahoittaakseen nettipelaamistaan. Mies käytti isänsä luottotietoja.
  • Onko sosiaalisesta luotosta apua, jos pikavippitoiminta kielletään? Onko sosiaalisesta luotosta apua, jos pikavippitoiminta kielletään? Sosiaalinen luoto on tarkoitettu vähävaraisille kuntalaisille, joilla ei ole mahdollisuuksia saada kohtuuhintaista lainaa muualta, esimerkiksi luottohäiriömerkinnän vuoksi. Sosiaalista […]
  • Fellow FinanceFellow Finance Fellow Financelta saat nopeasti rahaa käyttöösi. Lainarahaa on mahdollista saada 500 – 15 000 euroa ja maksuaikaa oman valinnan mukaan 24 – 84 kuukautta.
  • credit24 2Credit24 Credit24 on todella suosittu lainapalvelu, josta saat Joustolimiittiä aina 4000 euroon asti. Luottorajasi voi olla 500 - 4000 euroa, ja voit nostaa luottoa tilillesi monessa erässä silloin […]
  • Veronpalautuksen voi jälleen hakea ennakkoon lainanaVeronpalautuksen voi jälleen hakea ennakkoon lainana Veronpalautuksen saa jälleen ennakkoon, kun palvelu VeronpalautusNYT on avannut jälleen sivunsa. Veronpalautuksen voi hakea ennakkoon, mikäli veronpalautusta on tulossa vähintään 300 euroa.
  • 3Limiitti.fi Limiitti.fi tarjoaa käyttöösi tililuottoa. Ensimmäinen, maksimissaan 500 euron laina on Limiitti.fi:llä ilmainen, joten palvelun kokeilu on houkuttelevaa.